Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canim cok enerjik gördüm seni bu sabah
Ama hala kotuyum diyorsun kiyamam. Bir senin boyle zor oldu bir de elmolun. Insallah gececek az kaldi.

Ay insallah zaten zamani ileri alasim var cok iyi olur. Insallah rabbim hepsine saglik verson bebislerin. Olmayanlara da bebis nasip etsin.

Ben iyiyim canim carsambayi iple çekiyorum 1 ay olcak gitmeyeli. Sen nasilsin kocamam oldu kiz senin de masallah. Zmaan su gibi ya.

Hadi bakalim iyi haberlerle gel insallah. Belki cinsiyet de soyler bakalim.
Tgbptn Tgbptn senden supriz bekliyorum ben o negatif teste inanmadim. Ates cok guzel sabitledi masallah.
yok canım ne enerjisi o gergınlık enerjı degıl. sabaha kadar gözümü kırpmadım. uyuma uyuma artık stress olmaya başlıyorsun. arada 1-2 saat hafıfler gıbı oluyor o kadar. önce 12 haftayı bekle gececek dedıler şimdide 16 haftayı bekle dıyorlar. annem bende2 ay surdu dıyor benım 7 hafta tam olarak başlamıstı demek ki 16. hafta bıtecek gercekten dıye umutlanıyorum. en azından 3 hafta dıyorum tabııı 3 saat nasıl gececek onu bılemıyorumda. ne yapayım dayanmaya calısıyorum. bütün şehri gezmketne yorgun düştüm baktım işe yaramıyor ondan da vazgectım . 3 saat bıle uyumak o kadar güzelmiş ki.... senın çok şükür iyi geciyor degil mi ?

Estağfırullah ne haddime hepinizi seviyorum:21:
bir şey söyleyeyim mi bu Elif var ya ultrasonda bebeğine 2 dk fazla bakmak için doktoru lafa tutuyordur ben de burada bekliyorum çıksında yazsın burada diye...nerdeeeee . şimdi 32 dişi dışarda ekrana yapışmıştır Elcanki Elcanki

kız mı diyecek ki doktor acaba

bir şey söyleyeyim mi bu Elif var ya ultrasonda bebeğine 2 dk fazla bakmak için doktoru lafa tutuyordur ben de burada bekliyorum çıksında yazsın burada diye...nerdeeeee . şimdi 32 dişi dışarda ekrana yapışmıştır Elcanki Elcanki

Kız randevusu 12 de Orayı sen kaçırdın sanırım:) git yat sen

@LeYLa_21 Leyloş dpo 17 desin valla bekleriz dpo 19 kadar . sen niye benım yazdıklarıma hiç yorum yapmıyorsun bu defada ben küstüm sana bebegimin kesesını gördum, kalbı attı gördum, kalbını dınledım, yuzunu bıle ıyıce gördum hıççç birine yazmadın . sen beni sevmıyor musun yoksa !

Tgbptn Tgbptn tablon çok çarpıcı olmuş. dpo 14 desin test yapacak mısın canım ?

kushi kushi sessiz sedasız istikrarlı ölçümüne devam edıyorsun .
Ateş ölçmeden kurtulalım hepimiz inşallah :) özellikle haftasonu uykudan uyanmak zul geliyor bazen kuzum. Rabbim sana ve bebeğine sağlık versin :KK200::KK200:

@LeYLa_21 Leyloş dpo 17 desin valla bekleriz dpo 19 kadar . sen niye benım yazdıklarıma hiç yorum yapmıyorsun bu defada ben küstüm sana bebegimin kesesını gördum, kalbı attı gördum, kalbını dınledım, yuzunu bıle ıyıce gördum hıççç birine yazmadın . sen beni sevmıyor musun yoksa !

Tgbptn Tgbptn tablon çok çarpıcı olmuş. dpo 14 desin test yapacak mısın canım ?

kushi kushi sessiz sedasız istikrarlı ölçümüne devam edıyorsun .
Bugün adet günüm testim bitti dün yapmıstım negatifti pazartesi ye kadar beklmeyi düşünüyorum gelmezse kan verecegim canım

Ay canim cok enerjik gördüm seni bu sabah
Ama hala kotuyum diyorsun kiyamam. Bir senin boyle zor oldu bir de elmolun. Insallah gececek az kaldi.

Ay insallah zaten zamani ileri alasim var cok iyi olur. Insallah rabbim hepsine saglik verson bebislerin. Olmayanlara da bebis nasip etsin.

Ben iyiyim canim carsambayi iple çekiyorum 1 ay olcak gitmeyeli. Sen nasilsin kocamam oldu kiz senin de masallah. Zmaan su gibi ya.

Hadi bakalim iyi haberlerle gel insallah. Belki cinsiyet de soyler bakalim.
Tgbptn Tgbptn senden supriz bekliyorum ben o negatif teste inanmadim. Ates cok guzel sabitledi masallah.
Ayy agzın bal yesin canm bende inanmiyorum bugün adet günüm testimde kalmadı pazartesi kan vericm gelmezse :)

Bence kızı olacak bakalım gelsinde söyler :)

Back
X