Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar :16: Biraz kendimden bahsedeyim.
Bugunku olcumum saglikli degil emin olun, cunku yataga girdigimde 36,3tu ve tamamdir sabaha dusuyor obur gun adet dedim ve uzuldum.
dun gece de dunyanin suyunu ictim oruc tutucam bugun diye ve malum wc den hic cikamadim, her kalktigimda olctum yuksekti ama ne kadar dogru
neyse sabah atesim de cok sukur yuksekti ama ne kadar inandirici onu bilemeyiz cunku boluk porcuk uyku iste:34: o yuzden sevinmiyorum, ustelik 34 gun bekleme karari almistim ben yani daha cok erken :34:
:nazar:
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım düşmemiş ateşten ümit kesilmez:) sen moralini yüksek tut bekle bakalım ne olacak nişAllah hamilesindir canım:16:

ahanda tablom.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com

3 önce önceki kahve lekeler neydi peki yaa.yerleşmedir diye düşünmüştüm:19:
amannn vernde allah alanda allh.

canım everye dediğim gibi moralini yüksek tut senin lekelenmende oldu yani biraz şansın yüksek gibi geldi bana inşAllah hamilesindir canım ,düşürmeyin moralleri yere ,ayrıca ben ateş tabloları çok alakasız olup hamile olan insanda gördüm ...boşverin siz bunları inanın kalpten inşAllah olur:16:

shnayy yokh ve karanfilce sabredin biraz daha olcak inşAllah ümidinizi yitirmeyin ...
nuradamla canım maşAllah sana ne güzel pozitif bir insansın sen ya gerçekten benm üniversitedeki yıllarımdaki gibisin (yaş:22evlenmeden önceki:27:) şu an ki yaş:25 ama baya ağır şeyler yaşadım yinede;
Benim dertlerimden daha büyük Allah var bu söz benm şu an ki hayat görüşüm...çok doğru

burnumdan kan açılması sıcakta çok gezdim ondandı .bakudemi çok sıcak anam orası hemde rutubet deniz var ya ben orda ölüyordum ya terden .eşimle geziyoduk orda ikimizde yorunlukltan geberiyorduk oranın havası biraz yorucu istanbulda antalyada aynen öyledi.denize felan gidiyonmu

evvvet ya,pazar günü bulvara,tarqovuya çıkmıştık,hemen eve döndük,çok yapış-yapış havası,rütubetli ve sıcak işte,gerisini sen düşün kuzum...ne zaman geliyon kız?

canım düşmemiş ateşten ümit kesilmez:) sen moralini yüksek tut bekle bakalım ne olacak nişAllah hamilesindir canım:16:

canım everye dediğim gibi moralini yüksek tut senin lekelenmende oldu yani biraz şansın yüksek gibi geldi bana inşAllah hamilesindir canım ,düşürmeyin moralleri yere ,ayrıca ben ateş tabloları çok alakasız olup hamile olan insanda gördüm ...boşverin siz bunları inanın kalpten inşAllah olur:16:

shnayy yokh ve karanfilce sabredin biraz daha olcak inşAllah ümidinizi yitirmeyin ...
nuradamla canım maşAllah sana ne güzel pozitif bir insansın sen ya gerçekten benm üniversitedeki yıllarımdaki gibisin (yaş:22evlenmeden önceki:27:) şu an ki yaş:25 ama baya ağır şeyler yaşadım yinede;
Benim dertlerimden daha büyük Allah var bu söz benm şu an ki hayat görüşüm...çok doğru

pozitifmiyim gerçekten,hiç bilemiyorum valla....

ya canım bana bu koydugun küçük resimleri nasıl koyuyorsun onu öğret.gülücük felan koyuyorsu ya onu

önceleri bende bulamıyodum,bunu kullanıcı kontrol panelininde düzenlemen lazım,oraya bak bulursun,düzenledikten sonra görüeksin zaten msj yazdığın yerde kuzum...

evvvet ya,pazar günü bulvara,tarqovuya çıkmıştık,hemen eve döndük,çok yapış-yapış havası,rütubetli ve sıcak işte,gerisini sen düşün kuzum...ne zaman geliyon kız?
ekimde 100% ordayım.ama belı olmaz belkım erkende geldim kocacığmın işine bağlı bitsinde bir aralık edip kAçıcaz ohHHHHHHH karadeniz tarafdan gelecez karadeniz çok güzel ya ordan gelınce karadenızın yarısını görüyorsun.o zamana kaDAR HAMİŞ OLURSAM UÇAKLA GELIRIZ.annemler belkı buraya yerleştiler

ekimde 100% ordayım.ama belı olmaz belkım erkende geldim kocacığmın işine bağlı bitsinde bir aralık edip kAçıcaz ohHHHHHHH karadeniz tarafdan gelecez karadeniz çok güzel ya ordan gelınce karadenızın yarısını görüyorsun.o zamana kaDAR HAMİŞ OLURSAM UÇAKLA GELIRIZ.annemler belkı buraya yerleştiler

inşallah hamiş olursun meleyim.ne güzel işte annenler yanında olucak.ya sen onlarsız nasıl dayanıyosun?eşinle nasıl tanışmıştın tatlım?bi de ekim hangi ay?ben türkçe ayları pek iyi bilemiyorum yani...

kızlarrr bana karanfilin poğaça tarfini verebilecek bi babayiğit varmı kendine msj attım ama sanırım onlıne değil ...
every sen biliyordun sankimm...:27:

My Ovulation Chart || Ovulation Calendar

ffe ınanmak ıstıyorum artık yaa
neler denedım ustunde ama hala cızgıyı degıstırmıyor.
ısrarla 15. gun dıyor. eger cıdden oyleyse bende umut var demek yaa cunku ılsıkıler gırla o gunlerde
ne dersınız umutlanmaya baslıımmı?

aman ffye göre davran.
zaten hamile kalamıyoz bover gitsin.
bundansonra umut ümüt yok yok yok

2 gün daha bekleyemedim ne yapim
çatlayacaktım.içim rahatladı.
test yaptım tabiii negatif.

ya iki gün önceki kahverengiler neydi.
artık bundan sonra kendinizde belirti belirti
aramayın görmediğim belirti kalmadı yerleime kanaması dedik oda geldi
hani hani yok yok. 1ay yokum sahalarda kızalr.
ateşte ölçmicem.sizleri takip edicem.:16:
daha gitmiyom burdayım.

inşallah hamiş olursun meleyim.ne güzel işte annenler yanında olucak.ya sen onlarsız nasıl dayanıyosun?eşinle nasıl tanışmıştın tatlım?bi de ekim hangi ay?ben türkçe ayları pek iyi bilemiyorum yani...

ay kuzum ya annemler kesın deyıl daha yerlesmesı.canım ekım oktyabr ayıdı vallah bende sureklı turkce konustugum ıcın artık kendı dılımı konustukca tuhfma gıdıyor sen cok guzel konusuyorsun turkcenı.kocacımda azerıce guzel konusuyor rusca bılıyormusun onu bılıe unutdum.esım oraya dugune gelmısdı benım bır arkadasım tanıstırtı esımı cok sevıyorum o olmazsa dayanamam onun sayesınde dura bılıyorum burda...canım ınsan sevdıyının yanında mutlu olduktan sora dura bılıyor gurbette.annemı babamı kardesmı cooooooook ozlemısımmm.bazen aglıyorum ama esıme soz vermısım bır daha aglamak yok ben aglayanca oda aglıyor ufff kıyamam bıtaneme

kızlarrr bana karanfilin poğaça tarfini verebilecek bi babayiğit varmı kendine msj attım ama sanırım onlıne değil ...
every sen biliyordun sankimm...:27:

KARANFILCE POGACASI
2 bardak sut
1 bardak su
5 yemek kasigi seker
1 paket yas maya
Bunlari cezve ya da kucuk bir tencerede isit. ilik olmali! agzini kapa 5-10 dk dinlendir.

yoguracagin kaba bu karisimi al bir tatli kasigi tuz, 1 su bardagi siviyag ve aldigi kadar un katip karistir
hamur yumusak olmali!
elince cok minciklama!
bus ekidle icine malzemesini koyup tepside en az 1 saat mayalandir
sonra ustune yumurtasini susamini corek otunu surup firina veriyorsun canim
acelece yazdim umairm dogrudur evden cikiyoruz simdi esimle
kolay gelsin

Back
X