Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
uff cok acıktım kocam mutfakta yemekk hazırlıyo

ya every karnım agrıyo ya hala arada bole kramp gıbı gırıyo
senın ne kdr sure surdu bu agrılar falan

aferin kocana
benimki de ilk gunler hep yapti sagolsun
6.haftada gecti canim
adet sancilari aynen oluyor
hatta ben gece sizlamayla uyaniyordum korkuyordum hemen ic camasiri kontrol ediyordum
cok agrirsa sola kivrilip yatabilirsin iyi geliyor bana
en buyuk sikayetim de benim karnimin alti hep sisti, rahatsizlik hissi oluyordu rahmin oldugu yerde
alttan boyle kramp gibi birsey gelip icim gidiyordu ani bir sekilde sonra geciyordu
bana tugba diye biri kk dan sagolsun destek oldu adet sancilari cok normal sakin korkma diyordu
ben de sana diyim rahim alisana kadar cok normal canim rahat ol sen de :34:

kızlar, daha önceki günler testlerimi birbiri ardına dizip karşılaştırmıştım ya:1:, bugün öyle bi tane çıktı ki C siliik T simsiyah resmen. Aha dedim böyle oluyor olunca..Şimdi 3 gün bol çalışma lazım:12:belki yarın ateşim tekrar düşer çünkü daha çatlamamışım. Böylece bi sonraki ayı kaçırmayacağım da garantilendi:32:

Geridönüşümkutusu, inan aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz.Benim eşime "alırım sperm donörden bakarım başımın çaresine" demişliğim var (:26:) Sen haklısın kesinlikle ama bu kadar eş de aynı şekilde yapıyorsa senin benim eşime özel bir durum değil bu demek ki. Kendime öyle diyorum ben de ve olabildiğince suyuna gitmeye gayret gösteriyorum.

Every, sil canım faceten canını sıktıysa ama kızma da bişi diyeyim mi 7 yıl beklediyse epey de uzmanlık vardır onda ha ben çok bekleyen insanlara kızamıyorum ama geçen bi arkadaş ilk aydan kalıp da işi öğretmeye kalkınca ona kızmıştım bak

keep yanlis anlamayin
ben cok ani tepki vermisim
sanirim hamile olmamdan kaynaklaniyor
bir de gecmiste bana yaptigi birkac gerginlikten sanirim
benim mevzum kiz sonucta tedaviyle yapti yeni dogurdu, ben hamileyim diyince, 2.bebegi artik turkiyede dogururum diyor. onun asiri havaya girmesi beni gerdi o an.o sacma geldi o an icin..ama sacma sapan tepki verdim cidden vicdan yapiyorum bir yandan..boyleyim iste ani cikislar yapip vicdan yapiyorum sonra yine bana zarar.:43:

aferin kocana
benimki de ilk gunler hep yapti sagolsun
6.haftada gecti canim
adet sancilari aynen oluyor
hatta ben gece sizlamayla uyaniyordum korkuyordum hemen ic camasiri kontrol ediyordum
cok agrirsa sola kivrilip yatabilirsin iyi geliyor bana
en buyuk sikayetim de benim karnimin alti hep sisti, rahatsizlik hissi oluyordu rahmin oldugu yerde
alttan boyle kramp gibi birsey gelip icim gidiyordu ani bir sekilde sonra geciyordu
bana tugba diye biri kk dan sagolsun destek oldu adet sancilari cok normal sakin korkma diyordu
ben de sana diyim rahim alisana kadar cok normal canim rahat ol sen de :34:

o dolgunluk bendede var sureklı mesane doluymus hıssı baskı var
hep cısım var sanıyorum yenı yapıp cıksam bıle gıtmıyo.
Evt herkes normal dıyo bu agrılara.
Ya bıde az once cok afedersınız ama buyuk abdestmde kan gordm ben bu ne demek ya :((((

Son düzenleme:
o dolgunluk bendede var sureklı mesane doluymus hıssı baskı var
hep cısım var sanıyorum yenı yapıp cıksam bıle gıtmıyo.
Evt herkes normal dıyo bu agrılara.
Ya bıde az once cok afedersınız ama buyuk abdestmde kan gordm ben bu ne demek ya :((((

yokh biliyor musun ben ne yasadiysam yasiyorsun
sen disarida yemek yedin mi dun falan ?
artik hamilesin ve cok hassaslasacaksin
ben surekli gittigim bir tavuklu sandwich aldigimiz yere gittim
normalde hep yerim her cumartesi coks everiz esimle onu
hamileyken kesyei gorduk gittik kutlamaya disari
orda once onu yedim
ve inanir misin 3 gun ishal
ve ishalde 3.gun korkunc bir kan
cok arastirdim mikrop kapmissinizdir diyor
ben bol bol patates yedim ve cok su ictim duzeldim
arastirmadim ustune gitmedim ama buyuk ihtimal dokundu bana o gun yiyecek
o yuzden sana tavsiyem korkma kan olayina :34:
dolgunluk hissi de ilerleyen gunlerde tamamen gitti bende, nuradamla demisti bana gidecek o ilk haftalar oluyor demisti aynen de oyle oldu simdi cok rahat, aa ilk zaman idrar yapsam da rahatlayamiyordum ayni dedigin gibi

keep yanlis anlamayin
ben cok ani tepki vermisim
sanirim hamile olmamdan kaynaklaniyor
bir de gecmiste bana yaptigi birkac gerginlikten sanirim
benim mevzum kiz sonucta tedaviyle yapti yeni dogurdu, ben hamileyim diyince, 2.bebegi artik turkiyede dogururum diyor. onun asiri havaya girmesi beni gerdi o an.o sacma geldi o an icin..ama sacma sapan tepki verdim cidden vicdan yapiyorum bir yandan..boyleyim iste ani cikislar yapip vicdan yapiyorum sonra yine bana zarar.:43:
ya canım, ben konuyu bile bilmiyorum doğru düzgün..vardır elbet öncesi, sen böyle şeylerde hep ölçülüsün sıkma hiç canını

ya canım, ben konuyu bile bilmiyorum doğru düzgün..vardır elbet öncesi, sen böyle şeylerde hep ölçülüsün sıkma hiç canını

belki benim gecimsizligim
ne bileyim kizin emegi bana o kadar cok ki
ama son zamanlarda iyice giciklanmistim ben onun bilmis konusmalarina, surekli ben blirim havalarna falan, iyice huylanmistim
terslemeye baslamistim, cok bildigini sandigi konularda yanlis bildigini ters tepkilerimle gostermistim falan
icten gelen bir giciklik var
yoksa emegi bende cok oldugu icin vicdan yapiyorum iste
ama dusunuyorum beni rahatsiz ettigine gore baglantiyi koparmam en dogrusu, sonucta dun bahsettim tasinma durumu var ve gittigimde onunla gorusmek istemedigime cok eminim, direk senle gorusmek istemiyorum demek de zor
oyle bir durum iste bakalim
gelgitlerr

piştttttttt!!!!!!!!!!! ne edıyonuz kısss bu st de laflıyonuz muu benım sular gıtıydıyenı geldı mutfagımı topladımyatsı yıkılıpp kaynımlarda gıderse hop yatısa gecmeyı planlıyorumm sbh kı sınavın stresıı malummmmmmmmmmmmmmmmm:53::53:

yokh bi topik açmıştın naptın onu?
bebek diyeni vururum diye?
kız ilk sen dedin varya :23:
ben de açsam işe yarar mı hı?:1:

piştttttttt!!!!!!!!!!! ne edıyonuz kısss bu st de laflıyonuz muu benım sular gıtıydıyenı geldı mutfagımı topladımyatsı yıkılıpp kaynımlarda gıderse hop yatısa gecmeyı planlıyorumm sbh kı sınavın stresıı malummmmmmmmmmmmmmmmm:53::53:

kiz evde misafir bir yandan sen nete mi giriyorsun:1:
hamaratsin bugun masallah sana
ama cok yorulmussundur hizli hizli yapinca herseyi
misafir agirlamak yorucu
sinavinda simdiden basarilar

yokh biliyor musun ben ne yasadiysam yasiyorsun
sen disarida yemek yedin mi dun falan ?
artik hamilesin ve cok hassaslasacaksin
ben surekli gittigim bir tavuklu sandwich aldigimiz yere gittim
normalde hep yerim her cumartesi coks everiz esimle onu
hamileyken kesyei gorduk gittik kutlamaya disari
orda once onu yedim
ve inanir misin 3 gun ishal
ve ishalde 3.gun korkunc bir kan
cok arastirdim mikrop kapmissinizdir diyor
ben bol bol patates yedim ve cok su ictim duzeldim
arastirmadim ustune gitmedim ama buyuk ihtimal dokundu bana o gun yiyecek
o yuzden sana tavsiyem korkma kan olayina :34:
dolgunluk hissi de ilerleyen gunlerde tamamen gitti bende, nuradamla demisti bana gidecek o ilk haftalar oluyor demisti aynen de oyle oldu simdi cok rahat, aa ilk zaman idrar yapsam da rahatlayamiyordum ayni dedigin gibi

ayyy valla korktum ya
netten baktım ne kanserı kaldı ne hemoroıdı
cıddı seyler yazıyo genelde
ama allah korusun bnm bugune kdr hıc kabızlık sorunum olmamstır
sanırım dedıgın gıbı yedıgımz bıseylerden kapttık
ne yedıgımıde pek hatırlamıyorum ama dısardan yemedm bu ara.
Doktora soylerız bunlarn hepsını gerekırse tahlıller yapılır sanırım.

merhaba kızlar. bu akşam kürtaj oldu bitti. rahatladım. dr'um kendi muayenesinde yaptı. her şey çok konforluydu. gebelik kesesini de özelden genetiğe yolladı. oooh bee

ayyy valla korktum ya
netten baktım ne kanserı kaldı ne hemoroıdı
cıddı seyler yazıyo genelde
ama allah korusun bnm bugune kdr hıc kabızlık sorunum olmamstır
sanırım dedıgın gıbı yedıgımz bıseylerden kapttık
ne yedıgımıde pek hatırlamıyorum ama dısardan yemedm bu ara.
Doktora soylerız bunlarn hepsını gerekırse tahlıller yapılır sanırım.

kabizlik ben de cekmezdim ama hamilelikle oluyor
ishal ve kabizlik bende
sen kabizsan o sebeple de gelmis olabilir kan :34:
tabiki tahlillerini yaptirirsin icin rahatlar

merhaba kızlar. bu akşam kürtaj oldu bitti. rahatladım. dr'um kendi muayenesinde yaptı. her şey çok konforluydu. gebelik kesesini de özelden genetiğe yolladı. oooh bee

ne denebilir ki
Allah en yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin
umarım sorun varsa bu sefer anllaşılır.
kendine dikkat et
korunma için bir süre verdi mi doktor

belki benim gecimsizligim
ne bileyim kizin emegi bana o kadar cok ki
ama son zamanlarda iyice giciklanmistim ben onun bilmis konusmalarina, surekli ben blirim havalarna falan, iyice huylanmistim
terslemeye baslamistim, cok bildigini sandigi konularda yanlis bildigini ters tepkilerimle gostermistim falan
icten gelen bir giciklik var
yoksa emegi bende cok oldugu icin vicdan yapiyorum iste
ama dusunuyorum beni rahatsiz ettigine gore baglantiyi koparmam en dogrusu, sonucta dun bahsettim tasinma durumu var ve gittigimde onunla gorusmek istemedigime cok eminim, direk senle gorusmek istemiyorum demek de zor
oyle bir durum iste bakalim
gelgitlerr
hissetmişindir işte sesinin tonununda bişeyinde bi köt niyet canım, durup dururken yapmazsın sen. Bağlantıyı koparayım denmez di mi hele sizinki gibi yabancı elde 3-5 kişi yüzyüze bakarken, görüşmezsin bahane uydurup olur biter

ya sabah benim sular da gitmişti aklım gitti neyse ki ikisi de geldiler şimdi:1:

geçmiş olsun canım, özelde 3 günde geliyormuş diyorlar, ne zaman gelecekmiş sizinki? devlette bir bilemedin ikinci aya sarkıyor çok feci

gecmis olsun canim:16:

ne denebilir ki
Allah en yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin
umarım sorun varsa bu sefer anllaşılır.
kendine dikkat et
korunma için bir süre verdi mi doktor

sağolun canlar. bir korunma süresi söylemedi. ama ben de sormadım. ne bileyim aklıma gelmedi. bu genetik sonuçlar 1 ayda çıkıyor. o zamana kadar kesin korunurum zaten.

Back
X