Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok sağol iğne kalmadı bence gitmedi doktora kedi poposunu görmüş de yara sanmış misali olmasın diye
acımıyor parmağım iğne kalmadı bence
22. gün çatlama iğnesine göre geç tabii ama diyroum ya tıpta her şey mümkün olabilir canım
ateşini bekliyroum ilerleyen günlerde
canım ateş linkini karanfilceye özel mesajla gönder, çünkü sen topikte olmasan bile biz seni takip edebilielim, topiğin birinci sayfasından
dikkat edersen hepimizn ateş tabloları mevcut orada
dil sorunu için de anlamadığın kelimelri google tranlate den çevir canım ya da internet tarayıcısı olara google chrome kullanıyorsan, ingilizce olan sayfasa sağa tıkla
türkçe diline çevri de
bir nebze olsun işine yarar
anlamadığın her şeyi her zman sorabilirsin canım hiiiiç çekinme![]()
bak cnm ekincide gelmiş
nese ben sana bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyım ...hesabına girdikten sonra tarih tablon var mesela bugün 27 si 27 yi tıklıyorsun orada bir tablo daha açılıyor canm orada en başta geçen Temperature kısmına
her sabah önerilen 06:00- 08:00 arası yataktan kalkmadan dil altından yaptığın ölçümü giriyorsun ( ben 07:00 girerim her sabah )daha sonraaaa....
akıntılarından eminsen o gün akıntı kıvamını giriyorsun Cervical Fluid bölümüne ...
dry : kuru
sticky : yapışkan
creamy : losyon gibi kremsi sarı akıntılar
watery : sulu kıvam
eggwhite : istenilen yumurta akı akınısı giriyosun
Intercourse/Insemination bölümünede birleşmeleri giriyosuntakıldığın yerde sor cnm
canııııııııııımNerdesiniz yavrikler yaaatek başına bıraktınız beni bu ay genel olarak düşükte seyreden inişli çıkışlı tablom beni şaşırtmaya devam ederken
enteresanlıklar zinciride eklendi üstüne!!! kanlı akıntımdan bahsetmişti ya size pazar günü yumurtlama akıntısı olabilir yorumu yapılmıştı genel olarak...bu günde sabah eggwhite gibi bi akıntı oldu 1 saat önce lavaboya gittiğimde yoğum cremy gibi akıntı geldi tam temizlenip kalkıyordum baktım şeffaf ince uzun olarak akmaya devam etti 1-2 dk.
ne bu şimdi bünyem iyice dengesizleşti dengesiz akıntılar yüzünden ff ye Cervical Fluid girişlerimi yapamıorum
sadece ateş ölçümü girebiliyorum. Ama genelde cremy dir akıntılarım hep vardır !!! Noluyo kızlar bana bi el atın beee
( bi ağlıyorum bi gülüyor geldiler iyice
)
canım estagfirullah, tabii ki bilmeyeceksin, daha yeni başladın çok normalya canım valla kendimi cahil gibi hissettim neyse öğrenicem inşallah şunu sorucam ateşimi girmek için nerden başlıyorum yani hesabıma nasıl giriyorum burdaki linkden mi
bak cnm ekincide gelmiş
nese ben sana bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyım ...hesabına girdikten sonra tarih tablon var mesela bugün 27 si 27 yi tıklıyorsun orada bir tablo daha açılıyor canm orada en başta geçen Temperature kısmına
her sabah önerilen 06:00- 08:00 arası yataktan kalkmadan dil altından yaptığın ölçümü giriyorsun ( ben 07:00 girerim her sabah )daha sonraaaa....
akıntılarından eminsen o gün akıntı kıvamını giriyorsun Cervical Fluid bölümüne ...
dry : kuru
sticky : yapışkan
creamy : losyon gibi kremsi sarı akıntılar
watery : sulu kıvam
eggwhite : istenilen yumurta akı akınısı giriyosun
Intercourse/Insemination bölümünede birleşmeleri giriyosuntakıldığın yerde sor cnm
ya canım valla kendimi cahil gibi hissettim neyse öğrenicem inşallah şunu sorucam ateşimi girmek için nerden başlıyorum yani hesabıma nasıl giriyorum burdaki linkden mi
canııııııııııım
öncelikle akıntı girişi yaparken en fertil akıntını gireceksin
bizzat ffden kendim okudum
eggwhite akıntının olduğu gün creamy de gelebilir
o gün için eggwhite gireceksin
yumurtladın bence bugün yarın eggwhite da kesilir
ik i güne ateş de yükselir bence canımm
pompişlere devam mı sen ondan haber ver![]()
user name
password yazan yerden mi girmem gerekiyo
Yeni dr. buldum. Yarın 10:00da randevum var.
Bayan ama referansı sağlam 1 dr. arkadaşımdan geldi.
Hadi hayırlısı...![]()
Hadi hayırlısı...![]()
olleeey beee uuuuuuuuu yaşasııııııııııııııııııııııııııııııın![]()
evet canım username kullanıcıadın: slmeng1user name
password yazan yerden mi girmem gerekiyo
canım tabii ki söyleyeceksin söyle rahatla oh beayyy aşk olsun kız bende böyleydi ekinciye sor totosu yanmış kendi gibi dolanıyodum buralardaekincinin sana oluşturduğu link ten kendi kullanıcı nickini ve şifreni gir detayla görünür zaten
oyyy sen minnaktan çok bana annelik yaptın be![]()
bak aynen böyle bugün eggwhite akıntı oldu ama cremy de geldiği için kafam karıştı :44:kasıklarım filan ağrıyo ara ara ...ben genel olarak cremy akıntıya sahibim acaba diyorum iltihap filan olmasın ???!!! nese... bugün rahatlıkla eggwhite girebilirim cremy le karışık gelse bile 3 kez gördüm bu sıvıyı uzayan cinsten 3. artık azalmıştı . yavyummm korunma filan yok benim açıkcası korkularım farklı ilk kez sölim bunuda eşime bile demedim düşündüm ne bilim ya bebiş geldikten sonra kaynanamlar bebek bahanesiyle yine yerleşmesinler (Allah korusun) bize diye öğle üzgünüm ama bu hesabı yaptım içimdeneşimde yanaşmadı korunma işine ona dedim zaten evimiz uzaklaştı şirkete tutturamayız sabah yıkanmak daha garantiymiş diye oda çıkıştı olacak olan saniyede olur giden gider zaten sen demiyomusun 72 saat ömrü var diye filan öle durum zaten yanıp tutuşuyorum bebiş için ama böyle fesat hesaplar geçti açıkcası kafamdan :44:ahanda burda söledim rahatladım ohhhhkkk...
canım randevu da almışsıın hadi bakalım, inşallah bu doktor sana hayırlı uğurlu gelsinYeni dr. buldum. Yarın 10:00da randevum var.
Hadi hayırlısı...![]()
canımmm o kadar sevindim ki anlatamammmmmevet ekiniiim
çok sükür rabbim yüzüme güldü cok süküüürrr
cok tesekkur ederım![]()
Hadi hayırlısı...![]()
canımm çok sağoool, geçti vallahiGeçmiş olsun kuşum nasıl oldu şişlik indimi? Senin yarın dr kontrolün var demiihatta cinsiyet yorumu bile yapılcak.kız ben senden çok heyecanlıyım ya
ben anlamam muayneden sonra gezdim felan mazeret istemem derhal bize haber ver sonra neyaparsan kabulüm
![]()
evet canım username kullanıcıadın: slmeng1
password de şifre, onu da bliyorsun zaten
canım tabii ki söyleyeceksin söyle rahatla oh be
şimdi kaynananı salla ya onu allah affetsin :90:
sen onun için çocuğu mu erteleyeceksin oooooooldu canımm
bu kararı etkileyecek kadar değerli mi kaynanan senin için???
boşver sen kaynananı, taşınırken bir eksiğin var mı diye sormadınız yardım etmek şimdi mi geldi aklınıza dersin, ayağını çekersin
demokraside çareler tükenmez canımmmm
sen öyle bir şey olursa yani bebiş doğacak da kaynanan sana yapışacak olursa bana söyle ben sana yol bulurum anneeeeeeemsen yeterki bebiş yap
çünkü öyle her istediğinde gelmez bu yaramazlar
canımm çok sağoool, geçti vallahi
yoğurda batırmak çok iyi geldi
şişlik çok azıcık kaldı
canımm yarın değilmiş kağıda baktım 29 ya da 30 martmış
cuma ya da cumartesi gideceğiz yaa ben de o kadar yarını beklemiştim
bu gün bir baktım yarın değilmiş
azıcık daha sabredeceğiz meroooooom
hemen size haber uçuracağımmm