sağol cutem, ağrıdan çok doğum olacak diye korktum biliyorsunuz yaşadığım stresleri kafaya nasıl taktığımı doğurucam diye diye bu sancılar olunca moralim çok bozulmuştu

ama oğlumun iyi olduğunu görünce öyle rahatladım ki
canım genel olarak aslında sizin meslektekilere ayrı bir saygı sevgi olur senin öğrenciler tuhaf çıkmış çok üzüldüm canım ama sen lütfen yıpratma artık kendini elinden geleni yapıyorsun Rabbim görüyor elbet onların anlayacağı bir durum olur
canım annen bakıyorsa en güzeli keşke benimde annem fedakar olsa baksa ilgilense, aylardır kapımı açmıyorlar dah bir şey dememe gerek var mı

çok soğuk annem babam, bende o yüzden eşimin ailesine bu kadar düşkünüm canım
canım moralimi öyle bozdu ki kendimi besiye çektim:) bu gidişle çok alırım son ay ama napıyım hamile bir kadına ya da çocuğu olan bir anneye asla bebeğin kilosuyla ilgili yorum yapılmamalı çok yaralıyor bakamıyormuşsun eksikmişsin gibi hissettiriyor
eşinde kusura bakma ayıp etmiş nasıl kıyaslar benim eltiyle, onun gibisini ben ilk kez görüyorum canım buraya yazdıklarım onda biri hepsini yazsam toplanır gelir bir güzel dersini verirsiniz o derece! Eşlerin ruhsuzluğu duyarsızlığı yoruyor bizi işte
bence netleşti canım ama reis cute:)
canım iyi değil mi Rüzgarın nasıldı canım bu haftalarda bir ara bakarmısın zahmet olmazsa dün mail atacaktım fırsat olmadı sormak için
evet canım büyük hata, o yüzden diyorum kalbi yavaşladı emirin güçsüz kaldı haliyle, o kadar sinirlendim ki sonra dedim eflal geçti o günler şimdi biliyorsun her şeyi korkma aynılarını yaşayacaksın diye bir şey yok
sağol canım, bende çok şey öğreniyorum canım burdan:)
canım ben bu testlerden anlamadığım için yorumlamıyorum yanlış anlama:)
ay ne şişirmesi duham aşkolsıun ben neler yazıyorum da sabırla yorumluyorsunuz, sen iyi ol istediğin zamanda yaz lütfen
cutem ne oldu kuzum ya dur bakalım kv nin amacı zaten o ekmeğine yağ sürmek olur, biliyorum ciddi değilsin ama sakın kafama ihtimalini bile sokma canım, eşin iyi bir insan anneni babanı seçemiyorsun ki o da istemezdi bunları yaşamanı, kv gilin ciddi bir derse ihtiyacı var ama ne..
canım benim hoş gelmiş eren bebeğimiz, siz iyi olunda haber verdiğin için sağol merak etmiştik