Ateş Tablom ve Ovulasyon Günüm

KolikAnne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2010
2.527
44
66
A.B.D.
Merhaba.

Benim geçen ay 16. günümde ovulasyonum gerçekleşmişti. Ateşim de 17.gün yükselmişti. İlk 16 günün üzerine çıkmıştı ateşim. 32.günümde de adet oldum ki normalde de 32 günde 1 adet olurum.

Bu ay ateşim geçen aya göre biraz yüksek başladı ve sonra düştü. 13.gün ovulasyon belirtilerim başladı. Kasık ağrım ve uzayan akıntım vardı 13.14. ve 15.günlerde. Ancak bütün bu ovulasyon belirtilerine rağmen ateşim yükselmedi. Ateş ölçme yöntemiyle ovulasyonunu takip eden arkadaşlarımız, sizin de başınıza böyle bir şey gelmiş miydi? Akıntı ve kasık ağrısı ovulasyon olduğunun göstergesi midir? Ateş yükselmediyse ovulasyon gerçekleşti diyemeyiz mi? Tabloma yorum getirebilir misiniz lütfen? Kafam çok karıştı. Yorumlarınızı bekliyorum.

Kimse yok mu ovulasyonu gerçekleşen ama ateşi geç yükselen?:26:

canım merhaba ben uzun zamandır bu sitedeyim bildiğim kadarıyla ateşin sürekli yüksek oluyor yani 37 ve üstü ise ve bu ateş adet gününde düşmüyorsa hamilesin demek olduğunusöyleyen çok arkadaşım vardı ama bazılarının bu tuttu baılarının tutmadı yani kişiye göredeğişebiliyor

Benim de geçen ay öyleydi. Ovulasyonun ertesi gün yükseldi ateşim ve adetimden 1 gün önce düştü. Şimdi ovualsyon belirtileri yaşadım ama ateşim hala yükselmedi bunun nedenini merak ediyorum. Sanırım normal bir durummuş. Çok sık olmasa da karşılaşılan bir durummuş. Herkesin birden yükselmeyebilirmiş. Her ay da böyle olacak diye bir kaide yokmuş. Bunu okuyunca rahatladım doğrusu. Teşekkür ederim cevabın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…