• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateş

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
98
Kızlar kızım 4 yaşı bitirdi dün gece aniden bi ateş başladı parol verdim şurup etki etmedi sabah dolven verdim 4 saat arayla 2 defa hala ateş 37 küsurlarda kreşe göndermedim hastaneye henüz gitmedim bi dolven de şimdi verdim saat 8 de dönüşümlü calpol devam etme dedi eczacı dolvenle devam et deyince calpol almadım bide

Kızlar kızım 4 yaşı bitirdi dün gece aniden bi ateş başladı parol verdim şurup etki etmedi sabah dolven verdim 4 saat arayla 2 defa hala ateş 37 küsurlarda kreşe göndermedim hastaneye henüz gitmedim bi dolven de şimdi verdim saat 8 de dönüşümlü calpol devam etme dedi eczacı dolvenle devam et deyince calpol almadım bide
37 kusurlere kadar düştü de daha fazla mı düşmüyor?
Cunku dirençli ateş 37 de seyretmez ki 38 ı gecerdi

Parol 8 saat arayla günde üç kez verebilirsin

Aralarda ateş 38’i geçtikçe dolven günde 2-3 kez verebilirsin.

Burun akıntısı öksürük var mı? Ateşi dirençliyse influenzadır muhtemelen

37 kusurlere kadar düştü de daha fazla mı düşmüyor?
Cunku dirençli ateş 37 de seyretmez ki 38 ı gecerdi
Aynen daha fazla düşmüyor önceleri calpol verince hemen düşerdi dolven daha etkili olmasına rağmen gitmedi ateş

Parol 8 saat arayla günde üç kez verebilirsin

Aralarda ateş 38’i geçtikçe dolven günde 2-3 kez verebilirsin.

Burun akıntısı öksürük var mı? Ateşi dirençliyse influenzadır muhtemelen
Bende ondan şüphelendim öksürük oluyor bazen

Aynen daha fazla düşmüyor önceleri calpol verince hemen düşerdi dolven daha etkili olmasına rağmen gitmedi ateş
Eger cocugunuz direnmezse
Bir diş sarımsağı minicik minicik küp küp doğrayıp bir çay kaşığı bala katın.
İkı damlada limon suyu damlatıp karıştırın.
Hemen yutsun.
Ustune on dakika su veya başka bsey içilmez.

Ateşe etki eder.

Sürekli ilaç verip böbrek ve karaciğerini yormayın ateşi çok yükselmedikçe. 37 yüksek değil ayaklarını kontrol edin. Ayakları soğuksa ateşi çıkacak demektir sıcaksa ilaç vermeden geçirmeye çalışın. Tabi siz çocuğunuzu daha iyi tanır daha çok düşünürsünüz. Benimki tavsiye. Rabbim şifalar versin 🤲🏻

Back
X