- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
-
Gecmis olsun benim oglum yeni gecirdi. Baba tarafindada oldugu icin yatkinligimizda var. Yapiacak tek sey atesini kontrol altina almak. Ben belli dereceye cikinca direk hastaneye goturup orda kontrol altina tutumasini istiyorum. Baskada birsey yok suan icin. Ben duzenli kontrol ediyorum atesini. Onun disinda icimi rahatlatan atese bagli havale 15 dk gecmeyince hasar pek fazla olmuyo. Siz goturun memnun kalirsaniz bilgilendirirseniz sevinirim.Kızım 2 yaşında pazartesi ateşli havale geçirdi geçirdi. Şu anda iyi ama bende bi korku hali ilaçları bitsin bi ankaraya profa götürmeyi düşünüyorum.Ama belki Rabbim kimseye düşmanıma bile vermesin yaşayan var mı neler yaptınız yaptını?ben en yakın hastaneye götürdüm müdahele edilip iyi olduğu söylendi.Şimdi hastalndırmamaya çalışıyorum bağışıklığını güçlendirmeye.ve en son duam Allahım kimseyi evladıyla sınamasın
Çok geçmiş olsunben geçirmişim ateşli havale. 4 yaşlarındaydım. hayal meyal hatırlıyorum. günlerce hastanede yattım.
bayılmışım altımı pisletmişim inlerken annem babam buluyor beni.
neyse yıllar sonra beynimde fazla su birikintisi olduğu çıktı. bu doğuştan da oluyor bir havale sonrası da oluyor. bunu araştırmanız yeterli olabilir.
şimdi bir sıkıntım yok şükür. sadece baş ağrılarım çok oluyor. geçmiş olsun
geçmiş olsun. Yıllar önce kardeşim geçirmişti annemin kucağında annem su dolu varilin içine daldırmıştı çok iyi hatırlıyorum, sonrasında hastaneye götürmüştük şimdi 24 yaşında askerliğini yaptı kapıdan geçmiyor boyu maaşALLAH. Eğer geçirdiği şey menencit değilse ve hastanede müdehalesi yapıldıysa korkmayın.
Yeğenim geçirdi ve atlatamadı ben o yüzden pek detay vermesem iyi olur. Çok geçmiş olsun.
Bu havale esnasında suya sokma çok yanlış bir yöntem. Doktorlar kesinlikle yapmayın der. Vücut o anda daha büyük şoka giriyor aklınızda bulunsun..
Çok geçmiş olsun
Merak ettim de şantınız var mı
Şanta gerek olmaması büyük şans, bos'un durması bütün hidrosefalilerin başına inşallah baş ağrılarından da kurtulursunuzsaolun. yok hayır. beyin uyum sağlamış dedi dr. zaten durmuş su artışı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?