F fztbsr Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2022 188 85 28 29 9 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi fztbsr #1 Kızlar merhabalar. Ateşölçer OMRON mu BRAUN mu önerirsiniz? Kulaktan, koltukaltından ya da temassız hangisi daha iyi olur hem kullanım kolaylığı hem doğruluk payı açısından. Ayrıca model belirtirseniz sevinirim
Kızlar merhabalar. Ateşölçer OMRON mu BRAUN mu önerirsiniz? Kulaktan, koltukaltından ya da temassız hangisi daha iyi olur hem kullanım kolaylığı hem doğruluk payı açısından. Ayrıca model belirtirseniz sevinirim
kikelomo Meet me in Montauk Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2022 3.632 12.301 158 9 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi fztbsr #2 Braun IRT 6525 kulaktan ateşölçer kullanıyoruz memnunuz, doğru sonuç verdiğini başka termometre ile kontrol ederek gördük
Braun IRT 6525 kulaktan ateşölçer kullanıyoruz memnunuz, doğru sonuç verdiğini başka termometre ile kontrol ederek gördük
F fztbsr Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2022 188 85 28 29 9 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi fztbsr #3 kikelomo .!.: Braun IRT 6525 kulaktan ateşölçer kullanıyoruz memnunuz, doğru sonuç verdiğini başka termometre ile kontrol ederek gördük Genişletmek için tıkla... Ben de bugün onu inceledim. Fiyatı biraz yüksek ama değiyor gibi ürüne. Ölçümler arasında farklılık çok azmış. Teşekkür ediyorum
kikelomo .!.: Braun IRT 6525 kulaktan ateşölçer kullanıyoruz memnunuz, doğru sonuç verdiğini başka termometre ile kontrol ederek gördük Genişletmek için tıkla... Ben de bugün onu inceledim. Fiyatı biraz yüksek ama değiyor gibi ürüne. Ölçümler arasında farklılık çok azmış. Teşekkür ediyorum