atılan söz ve dönüşü olmayan bir yol

sultansuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
25
0
36
Ankara
4 yıllık sevgililik ve 8 aylık sözlülük döneminden sonra bir ay önce sözü attım. Çok seviyorum,aşkından ölüyorum ama laflarına, beni ezmesine ve bana
güvensizliğine artık dayanamadım. Evlensek de bu işin sonunu boşanma olarak gördüğüm için bağrıma taş basarak sözü attım.
Sözü attıktan sonra çok pis şeyler yaptı, aileme kızınız beni aldattı dedi.. Ama Allah yukarıda ben asla öyle birşey yapmadım hep sadıktım ona ben.
O bilmiyor ama hala sadığım hala aşığım ve bu böyle yıllarca sürecek. Akrabamı arayarak yaşadığımız her şeyi anlatmış, iki insanın yaşadığı şey o iki insan
arasında kalmalıydı bence, ona buna anlatmanın ne gereği vardı. Daha bunun dışında bir sürü iğrenç laflar etti kendimi zorla evlendirmek istemediğim mi kaldı,
daha neler neler...
İşin ilginci hala seviyorum ben hala deli gibi aşığım, o benim hayatımdayken ona nasıl sadıksam öyle sadığım hala...
O bilmeden uzaktan sevmek de güzel ama çok acı çekiyorum, nasıl atlatacağım bilmiyorum...

4 yıllık sevgililik ve 8 aylık sözlülük döneminden sonra bir ay önce sözü attım. Çok seviyorum,aşkından ölüyorum ama laflarına, beni ezmesine ve bana
güvensizliğine artık dayanamadım. Evlensek de bu işin sonunu boşanma olarak gördüğüm için bağrıma taş basarak sözü attım.
Sözü attıktan sonra çok pis şeyler yaptı, aileme kızınız beni aldattı dedi.. Ama Allah yukarıda ben asla öyle birşey yapmadım hep sadıktım ona ben.
O bilmiyor ama hala sadığım hala aşığım ve bu böyle yıllarca sürecek. Akrabamı arayarak yaşadığımız her şeyi anlatmış, iki insanın yaşadığı şey o iki insan
arasında kalmalıydı bence, ona buna anlatmanın ne gereği vardı. Daha bunun dışında bir sürü iğrenç laflar etti kendimi zorla evlendirmek istemediğim mi kaldı,
daha neler neler...
İşin ilginci hala seviyorum ben hala deli gibi aşığım, o benim hayatımdayken ona nasıl sadıksam öyle sadığım hala...
O bilmeden uzaktan sevmek de güzel ama çok acı çekiyorum, nasıl atlatacağım bilmiyorum...

Ben de bu sevgiyi anlamıyorum açıkçası.
Size zarar veren,sizi üzen adamı nasıl seversiniz aklım almıyor!
Bu hastalıklı sevgi(!) size sadece yıpratır o kadar.
Aklınızı başınıza alın,yas sürecinizi yaşayın,kendi hayatınızı kurun.
Sözlendiğinize göre yaşınız küçük değildir kendi çevrenize ve işinize odaklanın.

ne kadar acı ki aşk denilen bu illet hastalık canı yakmaya başlayınca durmuyor .....:( çok uzun yıllarını vermişsin üzülme demek hiçbişey ifade etmeyecek belki züğürt tesellisi ama zaman herşeyin ilacı geçecek sadece düşünmemeye çalış çünkü olacakların önüne geçemezsin şimdi yaşadığın bu acı ileride çok büyük mutluluklarının başlangıcı olacak böyle düşün hayatta yaşadığımız her kazık güzel bir tecrübe, biraz yaşlılık olarak bize geri dönecek Allah yardımcın olsun inş. aklından, yüreğinden, hayatınan çabucak çıkar ve gider...

daha neler neler...

Böyle iğrenç birinden kurtulduğuna sevin bence çok doğru bir karar vermişsin kim bilir evlensen seni neler bekler bu tip bir insanla. Allah korumuş valla.

Sözlendiğinize göre yaşınız küçük değildir kendi çevrenize ve işinize odaklanın.

Laale'ye kesinlikle katılıyorum. Bende bu şekilde bir sevgiyi anlayamıyorum bir türlü.
Ama tabii ki yargılamak bize düşmez.
Sadece ayrılmak ile çok doğru bir karar almışsın, ömrün boyunca böyle bir insan ile uğraşmak ancak seni yıpratır ve seni zedelerdi.
Karşındaki insanın bu anlamda zarar görmediği çok açık zaten.
Güzel bir söz vardır "zararın neresinden dönülse kârdır" diye.
Hatta senin verilmiş sadakan varmış bana sorarsan.

Allah yardımcın olsun, inşallah kısa zamanda atlatırsın içinde bulunduğun durumu. :31:

Onsuz bir hayatı hiç düşünmedim hiç, farklıydık biz, özeldik...
Yıprandım gerçekten daha fazla yıpranmamak yaşarken ölmemek için ayrıldım.
Şuan ölü gibiyim. Elbet geçecek ama bu süreci nasıl atlatırım ne yaparım bilmiyorum.

ne kadar acı ki aşk denilen bu illet hastalık canı yakmaya başlayınca durmuyor .....:( çok uzun yıllarını vermişsin üzülme demek hiçbişey ifade etmeyecek belki züğürt tesellisi ama zaman herşeyin ilacı geçecek sadece düşünmemeye çalış çünkü olacakların önüne geçemezsin şimdi yaşadığın bu acı ileride çok büyük mutluluklarının başlangıcı olacak böyle düşün hayatta yaşadığımız her kazık güzel bir tecrübe, biraz yaşlılık olarak bize geri dönecek Allah yardımcın olsun inş. aklından, yüreğinden, hayatınan çabucak çıkar ve gider...

Teşekkür ederim canım. Benim de tek dileğim bu

Onsuz bir hayatı hiç düşünmedim hiç, farklıydık biz, özeldik...
Yıprandım gerçekten daha fazla yıpranmamak yaşarken ölmemek için ayrıldım.
Şuan ölü gibiyim. Elbet geçecek ama bu süreci nasıl atlatırım ne yaparım bilmiyorum.

Bol bol dua edin.
Allahım yardım ediyor buna inanın önce.

ya hani bir şarkı vardıya o geldi aklıma ' ben adamı ayrılırken tanırım ' diye.işte ne kadar adam olduğunu asıl ayrılınca anlamışın.bunun için üzülmeye değmez.zaman herşeyin ilacıdır merak etme.insan neleri neleri unutuyor aşk acısı solda sıfır kalır.

ya hani bir şarkı vardıya o geldi aklıma ' ben adamı ayrılırken tanırım ' diye.işte ne kadar adam olduğunu asıl ayrılınca anlamışın.bunun için üzülmeye değmez.zaman herşeyin ilacıdır merak etme.insan neleri neleri unutuyor aşk acısı solda sıfır kalır.

Ayrılmadan önceki davranışlarından dolayı ondan çok korkmuştum. Evlenirsem beni döveceğini ve zulum edeceğini düşünmüştüm.
Bunu ona da söylemiştim bana senin psikolojin bozulmuş demişti. Ayrıldıktan sonra yaptıklarını görünce şok oldum inanın hiç beklemiyordum
ve haklı olduğumu gördüm.
Ama ne olursa olsun gitmek mi kalmak mı zor derseniz eğer gitmek derim.

Her şeye rağmen seviyorum çünkü...

Bol bol dua edin.
Allahım yardım ediyor buna inanın önce.

Kesinlikle katılıyorum. Aklımızla duygularımız aynı şeyleri söylemeyebiliyor. Mantığınız doğru olana karar verecektir, vermiş de. Duygularınızın değişmesi için bol bol dua edin. Zamanla nelerin nasıl değiştiğini sizde göreceksiniz. Buna inanın, sabırlı olun. Kararınızdan dönmeyin, bekleyin ve görün...

bu forumda dayak yediği, aldatıldığı halde ayrılmayan bir sürü insan var.
sırf bu cesareti gösterdiğiniz için bile sizi tebrik edebilirim.
geleceğinin bu adamla hiçte iyi olmadığını görebilmişsin.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

Hakkında hayırlısı olmuş, dogru olanı yapmıssın umarım mutlu olursun bundan sonrasında ...

daha neler neler...

canım bence allah sana yardım etmiş. böyle bi adamdan hayır gelmez. delikanlı adam yaşadıklarını kalkıp başkalarına anlatmaz. gerçek yüzünü göstermiş. zamanla geçer acın. ama hayırlısı olmuş bence. bundan sonra mutlu ol inşallah.

Allah bol sabır versin canım benim, kıyamam ya...
İnsan güvensiz ve takıntılıysa bir şey yapamazsın hamuru öyledir onun ..
Atlatacaksın emin ol, başka biriyle çok mutlu olacaksın bir gün. :)
Erkek adam ne olursa olsun kalkıp kimseye yaşadıklarını anlatmaz , bunu yapandan hayır gelmez kimseye..

ınsanlar ayrılık sürecınde gerçek yüzünü gösterır dıye boşuna demıyorlarmış baksana..
adam ne ıftıralar atmış sana ayrılıyorsunuz nasıl olsa dıye..
dedığın gıbı yaşanmışlıklar ıkı ınsanın arasında kalmalırdır ne olursa olsun.

bence ondan kurtulduğun ıçın sevınmelısın, yenı bı hayat kur kendıne
ınşallah çok daha mutlu olursun onsuz :54:

bu forumda dayak yediği, aldatıldığı halde ayrılmayan bir sürü insan var.
sırf bu cesareti gösterdiğiniz için bile sizi tebrik edebilirim.
geleceğinin bu adamla hiçte iyi olmadığını görebilmişsin.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

Teşekkür ederim. Korkak, narin gözükürüm ama hiç bir zaman kanedimi güçsüz hissetmedim.
Ayrıldığımdan beri kendimi daha cesaretli daha güçlü herşeyi başarabilecek kadar güçlü hissediyorum.
Ama acısı farklı tabi. Kalbim acıyor, ağrıyor,sıkışıyor...

Allah bol sabır versin canım benim, kıyamam ya...
İnsan güvensiz ve takıntılıysa bir şey yapamazsın hamuru öyledir onun ..
Atlatacaksın emin ol, başka biriyle çok mutlu olacaksın bir gün. :)
Erkek adam ne olursa olsun kalkıp kimseye yaşadıklarını anlatmaz , bunu yapandan hayır gelmez kimseye..

Kimseye güvenim kalmadı. Artık tüm insanları pis,takıntılı,fesat olarak görüyorum.
Elbet iyi insanlarda var biliyorum ama insan bu kadar güvenirken yaşadıkları mahvediyor.
Pişman değilim ayrıldığıma. Eğer ayrıldıktan sonra sessizce çekip gitseydi mahvolurdum
ama yapılmayacak o kadar şey anlatılmayacak o kadar yaşanmış şeyleri anlattı ki etrafa
artık midem bulanıyor ondan.

ınsanlar ayrılık sürecınde gerçek yüzünü gösterır dıye boşuna demıyorlarmış baksana..
adam ne ıftıralar atmış sana ayrılıyorsunuz nasıl olsa dıye..
dedığın gıbı yaşanmışlıklar ıkı ınsanın arasında kalmalırdır ne olursa olsun.

bence ondan kurtulduğun ıçın sevınmelısın, yenı bı hayat kur kendıne
ınşallah çok daha mutlu olursun onsuz :54:

Evet nasılsa ayrıldı,nasılsa bir bağım kalmadı artık onu lekelemek lazım diye düşündü sanıyorum. Hiç utanmadı yaptığından, utansaydı aynı yolda devam edip saçmalamazdı.
Ona buna anlatıp kendine şerefsiz dedirtmezdi, bana hak etmediğim şekilde sövdürtmezdi. O ancak etrafındakileri kandırabilir,ama insan kendini kandıramaz, o bilmiyor mu benim onu aldatmadığımı o bilmiyor mu benim nasıl biri olduğumu, boşverdim artık bıraktım avunsun bunları anlatıp millete, akrabalarıma... Gerçeği her şeyi kendisi de biliyor vicdanının
sesi onu asla bırakmayacak. Herkes o kadar destek oldu ki bana acım azaldı. Gün geçtikçe azalacak ve nefret bile hissetmeyeceğim ona karşı.

Back
X