Atilla Taş serbest bırakıldı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Atilla Taş serbest bırakıldı
fft81_mf3710298.Jpeg

06/03/2015 15:15
A+ A-
Sosyal medyanın aktif isimlerinden sanatçı Atilla Taş, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ilgili attığı tweet'ler nedeniyle gözaltına alındı. Yeşilköy Polis Merkezi'nde ifade veren Taş serbest bırakıldı.
Facebook'ta Paylaş
inPaylaşın
RADİKAL-Sanatçı Atilla Taş, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ilgili attığı tweet'ler nedeniyle gözaltına alındı. Gözaltına alındığını Twitter duyuran Atilla Taş, "Başbakan ile ilgili tweet'lerimle ilgili ifadeye çağrıldım. İtiraz etmiştik kabul edilmedi. Şimdi Anayasa mahkemesine, o da olmazsa AİHM'e gideceğim" ifadelerini kullandı.

Gözaltına alınmasıyla ilgili de tweet atan Taş, ""Fikirlerim yüzünden özellikle haklıliğımı bildiğim fikirler yüzünden gözaltına alınmak şereftir. Kimseden korkum yok. Yüzüm açık alnım ak!" dedi. Taş, ayrıca, kendini emniyete götüren polis aracıyla kaza yaptıklarını da söyledi.

'SUSTURAMAZLAR' DEMİŞTİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu geçtiğimiz şubat ayında Atilla Taş'ı mahkemeye vermişti. Taş ise kararı "Ahmet Davutoğlu tarafından Ankara 2.ve 5. Sulh ceza mahkemesine verilmişim.4 tweet'ime yasak getirmişler.Avukatlarımla görüştüm susturamazlar!" tweet'iyle duyurmuştu.

İFADESİNİ VERDİ SERBEST

Şarkıcı Atilla Taş, ifade verdikten sonra, Yeşilköy Polis Merkezi'nde ayrıldı.Taş, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan hakkındaki tweetleri nedeniyle ifadeye çağrıldığını söyledi.

201503061522_ATILLA.jpg

http://www.radikal.com.tr/turkiye/atilla_tas_gozaltina_alindi-1307595

Aa gözaltına mı almışlar e ağzımıza bant yapıştıralım, elimize de sahip olalım birşeyler yazmamak için beynimizdekine ne yapacaklar düşünceye ket vuramazlar

Şu konuşmasında yanlış bir şey var mı? Ağzına sağlık..Böyle adamlar elbet her daim içeri alınacaklar..Şimdiye kadar olduğu gibi.

Bu adamin basina gelecek var. Zaten tarafliligindan dolayi iktidar tum yapacagi isleri engelliyormus. Yakinda ayagini kaydirirlar. Cok cesur bi insan.

Çok ta zeki bir insanmış..Ben Atilla Taş'ın bu profilde olduğunu hiç bilmezdim.

Okan bayülgende yaptığı sefiller espirisini hatırladım bak gene :KK70:

Yapacagi isler engelleniyormus derken? :confused:
Bu zamana kadar "Ham Cökelek"´ten baska ne isini(!) gördük ki yapacaklari isler engellensin bu zat-i muhteremin.
Senelerdir bi baltaya sap olamamis, sonra bi gezi furyasi cikmis,
almis bütün twitt ergenlerini arkasina, isi gücü iktidara sallamak, sözde "ak trollere" kapak yapmak.
Senelerdir hic bi sekilde ulasamadigi basariya bilmem kac yüz retweetle ulasildigini saniyor kanimca.
Ha bi de cok retweet aldigi sözde kapak sözlerinden kitap bastirmis bu aydin insan:KK45:
Iktidari desteklemiyor olabilir, bunu anlarim,
fakat sen Paris´teki katliam olaylarinda kalkip kendi ülkenin basbakaniyla alay edip, onu itibarsizlastirma kampanyasi yapmaya kalkarsan, cezan da en güzel sekilde verilir. Ve aldigin ceza da umarim sana kapak olur.

Yapacagi isler engelleniyormus derken? :confused:
Bu zamana kadar "Ham Cökelek"´ten baska ne isini(!) gördük ki yapacaklari isler engellensin bu zat-i muhteremin.
Senelerdir bi baltaya sap olamamis, sonra bi gezi furyasi cikmis,
almis bütün twitt ergenlerini arkasina, isi gücü iktidara sallamak, sözde "ak trollere" kapak yapmak.
Senelerdir hic bi sekilde ulasamadigi basariya bilmem kac yüz retweetle ulasildigini saniyor kanimca.
Ha bi de cok retweet aldigi sözde kapak sözlerinden kitap bastirmis bu aydin insan:KK45:
Iktidari desteklemiyor olabilir, bunu anlarim,
fakat sen Paris´teki katliam olaylarinda kalkip kendi ülkenin basbakaniyla alay edip, onu itibarsizlastirma kampanyasi yapmaya kalkarsan, cezan da en güzel sekilde verilir. Ve aldigin ceza da umarim sana kapak olur.

Nihat doğanın başka versiyonu işte. İkisi de gundeme gelelim de nasıl olursa olsun modunda

office office e katılıyorum....
hangi düşüncede olursa olsun boş gereksiz bir insan....

doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlarmış:KK48:

Nihat doğanın başka versiyonu işte. İkisi de gundeme gelelim de nasıl olursa olsun modunda

Atilla tas in ben de samimi oldugunu düşünmüyorum birsekilde gundeme gelmeye çalışıyor allahaskina ne kariyeri ne egitimi var gercekten de ham cokelek dışında neyini duyduk ki
Dediginiz dogru olsaydi Atilla Tas bugun 5-6 senesini pisi pisine hucrelerde gecirenlerin yanina gitme riskini alarak AKP karsiti twitler yayinlamak yerine Hulya Avsar, Tugce Kazaz gibi bos beles insanlarin safinda yer alip iktidari pohpohlamakla zaman gecirirdi. Hem gundeme gelip hem para kazanmak icin oylesi daha uygun olmaz miydi?
Insanlari karalamak icin bile biraz mantik gerekir, yoksa iddialariniz komik kacar, guleriz hep beraber ama boyle vatani milleti icin kelle koltukta yazan insanlara ayip olur gene de...

Atilla Tas'i anlamak icin avatarima bir goz atmanizi tavsiye ederim. Sanatci veya Hamcokelekci, umurumda degil, o bir insan... Vatanina asik bir insan, bir vatansever, onemli olan da bu.

X