Atilla Taş’dan AKP Göndermeli ‘Lambaya Püf de!’ Klibi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Atilla Taş 7 Haziran seçimine kısa bir süre kala AKP’ye gönderme yaptığı bir klip hazırladı. Bir zamanların hit parçası olan “Lambaya püf de” parçasını AKP için uyarlayan Atilla Taş, kişisel twitter hesabından şu notla videoyu dolaşıma soktu: “Arkadaşlar hazır mıyız? Dostluk, kardeşlik, barış için, insanca yaşamak için lambaya püf diyoruz!” onedio
tttttttttttttttttt.JPG

demeee ,

sabah okudum cok güldümm bu habere..
-"püfff"

ay haberdeki video eklenmedi bi türlü bunu bulabildim, bu da garip çıkmış:KK53::KK53:

off ham çökelek de sanatçı mı olmuş ham çölekek işte ham çökelek bana ne seslerini duyar gibiyim :KK48:

CeHePe denmi aday oluyor MeHePe den mi yoksa paralelmi takilacak karar vermişmi ham ćökelek:KK53::KK59:

Heee tugçe kazazçilar gibi bizde geldik ahahaha ham çökelek deme ama tugce kazaz deeee ahahahaha neyin kafasi Allahim buuu bayilazaaaammm

Heee tugçe kazazçilar gibi bizde geldik ahahaha ham çökelek deme ama tugce kazaz deeee ahahahaha neyin kafasi Allahim buuu bayilazaaaammm

tuğçe ile atillayı karşılaştırmak neyik kafası ise işte ondan aynısı :KK70:

iyi ki varsın beyazgri sen gelince yemin ederim şenleniyor buralar.lütfen dikkat et banlanma sensiz tadı yok siyasetin :KK43:

beni güldürüyosun Allah da seni güldürsün.

Püüüüüüüüüüüfffffffffffffffffffffffff
Püüüfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bu atilla böyle yaptıkça burdaki video gibi karalıkta kafasının üstünde bir ışıkla çapraz sorguya tutulacak o zamanda üffffffff mü der püffffffffff mü artık allah bilir:KK53::KK53:

Aaaa bak hamcökelek bizim gibi konusuyo diy alkislayip seviniyoduk kazaz nereden cikti hem o pis tüü kötüü ahahsga hem bizim ham cökelek herkesi döver ahaha is demirtasa ve ham çökeleke kaldi

Bu ham çökelek de Tayyip ve ak parti olmasa neyle gündeme gelecekti merak ediyorum :KK11:
Boş insan :KK67:

X