Atipik duktal hiperplazi

Ağrılarım devam ediyo. 15 gün oldu ameliyat olalı. Normal diyorlar. Patoloji sonucu bekliyorum. Çok korkuyorum
Bende ameliyatımı oldum patoloji sonucum dcıs çıktı evre 0 . Bundan sonrası için yarın doktorum ile görüşeceğim . Sizin iki meme de alındı değil mi . Muhtemelen benimde alınacak gibi duruyor

Bende ameliyatımı oldum patoloji sonucum dcıs çıktı evre 0 . Bundan sonrası için yarın doktorum ile görüşeceğim . Sizin iki meme de alındı değil mi . Muhtemelen benimde alınacak gibi duruyor
siz ne zaman oldunuz , nerede oldunuz kaç gün beklediniz acaba ameliyat için. inşş güzel haberlerle gelirsiniz

siz ne zaman oldunuz , nerede oldunuz kaç gün beklediniz acaba ameliyat için. inşş güzel haberlerle gelirsiniz
Merhaba ben Gaziosmanpaşa eğitim ve araştırma hastanesinde oldum . 5 ay gibi bir zaman bekledim . İnşallah güzel haberler alırız hepimiz . Sizde varmı bir sıkıntı

Merhaba ben Gaziosmanpaşa eğitim ve araştırma hastanesinde oldum . 5 ay gibi bir zaman bekledim . İnşallah güzel haberler alırız hepimiz . Sizde varmı bir sıkıntı
5 ay ı siz isteyerekmi beklediniz yoksa sıra ancamı geldi.
bende 7 cm lik kist var .

5 ay ı siz isteyerekmi beklediniz yoksa sıra ancamı geldi.
bende 7 cm lik kist var .
Sıra anca geldi . Ama şöyle bir durum var . Benim biyopsi sonucum atipik duktal hiperplazi çıktı . Buda çok aciliyeti olan bir durum değilmiş. O yüzden acilleri önce alıyorlar . Durumuna göre bekleme süren değişiyor . Kistiniz için ne söylendi ameliyat mı olacaksınız

Evet iki meme ve sol koltuk altından iki lenf alındı.

Önce ameliyat oldum ben. Eş zamanlı protez konuldu. Sonucumda bir karışıklık var haftaya netleşecek
Sizinle durumumuz çok benziyor . Sizin için sıkıntı değilse bilgi almak isterim sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…