merhaba hanımlar;
sizden yardım istiyorum. ben öğrenciyim ve inanılmaz yoğunum. sabah saat 07:00 de evden çıkıp akşam 21:00 de eve giriyorum bazı günler. ve maalesef yanımda atıştırmalık birşeyler olması gerekiyor yoksa eve geldiğimde 2 günlük yemek yiyebiliyorum. acaba çantamda bulundurabileceğim atıştırmalıklar neler olabilir? mesela diyet kek, ceviz falan vardı ama sıkıldım artık. şöyle hem evde yapabileceğim, hem çantamda taşıyabileceğim önerilerinizi bekliyorum.:44:
:44:Bu benim de sorunum okuldan dolayı geç gelebiliyorum ,ben de elma falan almak istemiyorum sınıfta onu yemek falan :18:
Kantine gitmem o da kesin :2:
En iyisi kraker falan alıyorum onlarında kalorilerine dikkat ediyorum alırken ,sandviç mi yapsam bilemedim anfide ne güzel bir görüntü ama
:44:Bu benim de sorunum okuldan dolayı geç gelebiliyorum ,ben de elma falan almak istemiyorum sınıfta onu yemek falan :18:
Kantine gitmem o da kesin :2:
En iyisi kraker falan alıyorum onlarında kalorilerine dikkat ediyorum alırken ,sandviç mi yapsam bilemedim anfide ne güzel bir görüntü ama
ben sert meyve yiyemiyordum. daha doğrusu ısıramıyordum. ben de tupper istiridye kaplardan aldım. onların içine soyup, küçük küçük kestiğim elmaları koydum. bazende portakal koyuyorum. kuru üzüm aldım. ama bir süre sonra aynı şeyleri yemekten insan sıkılıyor.
ben sert meyve yiyemiyordum. daha doğrusu ısıramıyordum. ben de tupper istiridye kaplardan aldım. onların içine soyup, küçük küçük kestiğim elmaları koydum. bazende portakal koyuyorum. kuru üzüm aldım. ama bir süre sonra aynı şeyleri yemekten insan sıkılıyor.
bir hatırlatma yapmak istedim, ara öğün olarak meyve tercih ettiğinde yanında 1-2 ceviz(ya da 4-5 fındık/badem) ya da süt/yoğurt/peynir (bunları taşıman zor tabii ceviz daha kolay) tüketirsen seni daha uzun süre tok tutacaktır.
ayrıca büyük sandviçler yerine tost ekmeğinden sandviç yapıp 2 ye keserek ayrı paketlersen 2-3 saatte bir atıştırma yaparak, az az sık sık beslenir, şekerin düşmez, dikkatin dağılmaz.
bu arada bu tempoda kolay gelsin, sağlığını tehlikeye atmaman dileğiyle...
kesnlkle bi yolunu blup elma taşımalısın gerekrse diyet boynca dev gbi çantalarla gez elma, şekere düşkn brysen kuru incir ve kayısı ölçülü yemek kaydıyla..