Atlayıp Gitsek?

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.803
248
Otobüse binip gitmemek için zor duruyorum.
Oraya gidip de birşey yapabileceğime emin olsam sabaha bilet alacağım. Ama gider de ne yapabilir, ne edebilirim bilmiyorum.
Bir elin nesi iki elin sesi misali.
Düşünebilen var mı, aramızda böyle bi organizasyon yapsak gelen olur mu?
Gitsek ne yapabiliriz, konu hakkındaki fikriniz ne?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım yeni gördüm konuyu bana 2 saat soma gitmek de isterim. Ama tekim. Bişey ayarlarsanız haberim olsun

deprem değil ki, enkaza yardım edilsin veya dışardakilere battaniye yemek götürülsün....

Orası mahşer yeri gibi zaten. Gitmeniz bir şey değiştirmez. İçeri bile yardıma gelen uzman ekipleri almıyorlarmış, arama kurtarma ekibi yeterli diyorlarmış. Gitseniz siz de orda öylece çaresizce bekleyeceksiniz.

Biz belediye olarak seyyar aş evimizi göndermek istedik ona bile gerek olmadığı söylendi...

Dua etmekten başka yapılacak bir şey yok gibi şu durumda

hiçbir işe yaramayız diye düşünüyorum malesef...

Bizim gitmemiz hiç bi işe yaramaz ki. Anca tıp okuyanlar veya hemşireler piskoloğlar gidebilir. Zaten orda madendekilerle ilgilenenler vardır.giden gönüllülerde aile yakınlarıyla ilgilenir ama biz gitsek sadece kalabalık yaparız orda zaten orası mahşer yeri. Elimizden ancak ölenlerin arkasından dua etmek gelir. Allah ölenre rahmet, yakınlarına sabır versin.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşım yapacak bişey olsa atlayıp gidelim destek çıkalım çocuk olsa bebek olsa gidelim bakalım yemek götürelim yiyecek götürelim ama yerin 400 mt altındalar kiii benm artık ümidim kalamdı içerde gaz var kimyasal var ve yangın devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…