Atm parami yuttu cildiracagim

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
Hanimlar bugun odeme yapmam gerekiyordu.kendi kartimin hesabına 610 tl aktarmak icin isbankasi atmsine gittim. Parami ilk basta kabul etmedi. Kabul edilen paranin bir kısmıni alip para yerini açtı. Paralarimi alamadim cunku sıkışmıştı.daha sonra kartiniza havale edilecektir yazdi ve havale edilen miktar 310 tl olarak gozukuyordu. Ben 610 tl yatirdim. Musteri hizmetlerini arayip hemen Durumu anlattim, bana en kisa surede donus yapilacak dendi ancak ben fazlasiyla tedirginim cunku odemelerim var. Internetten okuduguma gore geri odenmeyebiliyormus yani bankamatikte para eksik cikmadi vs diyip odemiyorlarmis. Yardimci olabilecek var mi

Bankamatiklerde kamera olur
Her türlü alırsınız merak etmeyin
Fazla para çıkmadı deme gibi bir durumları yok
Ama siz bankamatikten ayrıldıktan sonra parayı geri vermiş olabilir. Bu durumda da sizden sonra gelen kişi almıştır.

Bankamatigin başından ayrilma diyeceğim ama bugün pazar ya.
Fiş makbuz falan ne yazıyor yatan olarak 310mu?
Olmadı yarın gelip banka gorevlisine anlatıp içerdeki parayı saydiracaksin ve fazla çıkan paranin kendinin oldugunu soyleyeceksin.

Hiçbir bankanın o parayı cebe indireceğini düşünmüyorum. Muhtemelen alırsınız ama süreç uzayabilir.

Umarim dediğiniz gibi olur hanımlar

Benimde başıma gelmişti. Bankamatiğe yatırılan parayı falan araştırıp ertesi gün durumu düzelttiler. Kamera görüntüleri de vardır belki bilmiyorum, o varsa daha da iyi.

Bankamatigin başından ayrilma diyeceğim ama bugün pazar ya.
Fiş makbuz falan ne yazıyor yatan olarak 310mu?
Olmadı yarın gelip banka gorevlisine anlatıp içerdeki parayı saydiracaksin ve fazla çıkan paranin kendinin oldugunu soyleyeceksin.

Makbuzda 310 yaziyor. Şöyle ki ben zaten bekledim musteri hizmetlerine baglandiktan sonra temsilci bana ayrilabilirsiniz diyene kadar ayrilmadim :D

Benimde başıma gelmişti. Bankamatiğe yatırılan parayı falan araştırıp ertesi gün durumu düzelttiler. Kamera görüntüleri de vardır belki bilmiyorum, o varsa daha da iyi.
Siz musteri hizmetleri ile mi görüştünüz yoksa bankayla mi

Ha bir de elinizde işlem yapıldığına dair makbuz ve işlem saatini fslan sormuşlardı bana.

Siz musteri hizmetleri ile mi görüştünüz yoksa bankayla mi

Kart benim üzerime değildi, sahibi ile görüştüm ben, nereyi aradı tam olarak bilmiyorum, onun aracılığıyla oldu işlemler, benden sadece bilgi alındı ama müşteri hizmetleri sizi yönlendirir sanıyorum.

Bence siz vakit kaybetmeden müş. Hizmetlerini arayın. Banka açık olsaydı direk bankayla muhatap olurdunuz.

pazartesi erkenden bankaya gidip memura durumu anlatman gerekiyor.

o yönlendirecek seni zaten ama, dilekçe yazman gerekiyor.
sonra da sayım yapıliyor, haftada bir galiba.

o zaman sayacak ve fazlalığı mahsub edip sana verirler. merak etme üstüne yatmazlar. sen yine de hakkını ara.

Parayi hemen vermiyorlar. Eger bankanin önündeki atmden islem yaptiysan ptesi 4ten sonra alirsin. Ama sabahtan gidip banka ile konusman lazim. Ama atm tek ise bi haftayi bulur alman

Back
X