ATM’de görülmemiş soygun

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
ATM’lerde çok çeşitli soygun ya da dolandırıcılık olayları görüldü ancak böylesi görülmedi. Soyguncular arkası dönük olan müşterilerin kafasına tuğlayla vurarak, onları bayılttıktan sonra bütün paralarını alıp kaçıyor.

Kan donduran görüntülerde her şeyden habersiz ATM’den para çekmeye çalışan bir kadın başının arkasından aldığı darbeyle neye uğradığını şaşırıyor. Kadını bayıltana kadar tokatlayan saldırgan kadın kendine gelmeden parayı çekip gidiyor. Diğer kurbanın durumu ise çok daha kötü. Erkek müşteri kafasına yediği tuğla darbeleriyle etkisiz hale getiriliyor. İnanılmaz görüntüler bankamatiğin güvenlik kamerası tarafından an be an kaydediliyor.

http://www.milliyet.com.tr/atm-de-gorulmemis-soygun/dunya/detay/2049959/default.htm

Memlektin sınır kapıları herkese açıldı , şaşırmadım doğrusu

bak davutoğlu demişti büyük güvenlik sorunları yaşayacağız diye..milletin gözü döndü artık!

yalnız bunlar türke hiç benzemiyor bu olay başka ülkede yaşanmış

çekik gözlüler ya Çin ya Taylantır büyük ihtimal.

tahmin ettiğim gibiymiş

Çin’de kaydedilen görüntüler akıllara durgunluk verdi. ATM’den para çeken vatandaşların arkasından gelerek kafalarına tuğlayla vurup bayıltan adam, baygınlık geçiren şahısların ceplerini boşaltıyor.

çok feci bir olay umarım bizim ülkede olmaz

tahmin ettiğim gibiymiş

Çin’de kaydedilen görüntüler akıllara durgunluk verdi. ATM’den para çeken vatandaşların arkasından gelerek kafalarına tuğlayla vurup bayıltan adam, baygınlık geçiren şahısların ceplerini boşaltıyor.

çok feci bir olay umarım bizim ülkede olmaz
amin canım..güvenlik sorunları yaşanacak diyor parasız milletin gözü dönerse rabbim korusun

atmden para çekmek, günün her saati ve nerede olursam olayım korktuğum bi iştir. ALLAH korusun hepimizi.

ama yakın gelecekte bu tip olayların ülkemizde olması olası. şu suriyeliler inanın çok güç kazandılar. utanma, arlanma duyguları yok. adamlar bir evde 5 6 aile yaşıyorlar. bacak kadar sıpaları bile çete gibi. para istiyorlar, yalvarıyorlar. vermemek için birine bişey deyince hemen toplanıyorlar. insanın üstüne yürüyorlar. izmir basmaneye yolu düşenler az çok biliyorlardır.

X