Atoni

SMMRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
341
129
33
Merhaba arkadaşlar 1,5 yıl önce ikiz bebeklerimin doğumu sonrası ciddi bir atoni geçirdim, nerdeyse rahmim alınacaktı ama şükürler olsun ki sağ salim atlattım. Dün gece cinsel ilişki esnasında rahmimde baskı hissettim ve gece sancılanmaya başladım, bu sabah tuvalete gittiğimde musluktan akarcasina kan boşaldı ve sancım devam ediyor (reglm beş gün önce bitti). Sizce bu atoniyle ilgili midir?

Olabilir peki siz daha önce hiç böyle bişey yaşadınız mı? Ama ne olursa olsun bence ihmal etmeden doktora gidin

Olabilir peki siz daha önce hiç böyle bişey yaşadınız mı? Ama ne olursa olsun bence ihmal etmeden doktora gidin
Rahmime müdahale edildikten sonra hiç yaşamadım bu ilk kez başıma geldi, acile gittim kanamanın kesilmesi için bir iğne vurdular şuan kanama yok ama lekelenme var, pazartesi mutlaka uzmana görüncem

Rahmime müdahale edildikten sonra hiç yaşamadım bu ilk kez başıma geldi, acile gittim kanamanın kesilmesi için bir iğne vurdular şuan kanama yok ama lekelenme var, pazartesi mutlaka uzmana görüncem
Çok geçmiş olsun inşallah bidaha böyle bişey yaşamazsınız🙏

Back
X