• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

attığım çöpü alan komşuu!!!!!!!!

leplepi

kaldır başını gör işte bak neler var
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
517
85
323
çok sinirliyim sabah sabah.. daha önce birkaç sorun yaşamıştık komşularımızla geçen günden sinirim vardı zaten çok lodostan dolayı anten uçmuş bizim olmadığı halde eve gelip bi ton laf ettiler eşimde insanların çatıları uçtu neyapalım kaza dedi oysaki bizim değilmiş ortaya çıktı velhasılı, dün evde kullanmadığım eşyalar vardı daha önce ihtiyaç sahibi kişişere göstermiştim ihtiyçları olanı almışlardı geriye büyük bir poşet birde küçük bir poşeti dolduracak kadar eşya vardı içinde az kullanılmış giysilerde vardı evet kabul ediyorum ama daha başka kimselere veremedim evdende çıkamıyorum bu aralar diye hepsini topladım yer kaplamasından ötürü sabah çöpçülerin gelceğine yakın eşim işe çıkarken özellikle tembih ettimki konteynırın içine koy die. penceremden gösüküyor zaten birkaç dk sonra komşu çıktı biryere gidiyordu artık bilmiyorum bizim çöpümüz olduğunu biliyormu bilmiyormu poşetlerin ikisinide aldı yukarı çıkardı , diğer komşuyla bakmaya, çünkü konuşuyorlardı tam duyamadım . ne yapayım ben şimdi yaaa insanın çöpünede karışıyorlar sinirimden çatlamak üzereyim . hasbinallah. yarın öbürgün bizi suçlarlar okadar yeni şeyler atılırmı die

onlara ne ya..
istediğin şeyi atarsın, istemediğini atmazsın.

bi laf söylerlerse aynen böyle söyleyin.

bir de takmayın kimsenin lafını bu kadar ...

çok sinirliyim sabah sabah.. daha önce birkaç sorun yaşamıştık komşularımızla geçen günden sinirim vardı zaten çok lodostan dolayı anten uçmuş bizim olmadığı halde eve gelip bi ton laf ettiler eşimde insanların çatıları uçtu neyapalım kaza dedi oysaki bizim değilmiş ortaya çıktı velhasılı, dün evde kullanmadığım eşyalar vardı daha önce ihtiyaç sahibi kişişere göstermiştim ihtiyçları olanı almışlardı geriye büyük bir poşet birde küçük bir poşeti dolduracak kadar eşya vardı içinde az kullanılmış giysilerde vardı evet kabul ediyorum ama daha başka kimselere veremedim evdende çıkamıyorum bu aralar diye hepsini topladım yer kaplamasından ötürü sabah çöpçülerin gelceğine yakın eşim işe çıkarken özellikle tembih ettimki konteynırın içine koy die. penceremden gösüküyor zaten birkaç dk sonra komşu çıktı biryere gidiyordu artık bilmiyorum bizim çöpümüz olduğunu biliyormu bilmiyormu poşetlerin ikisinide aldı yukarı çıkardı , diğer komşuyla bakmaya, çünkü konuşuyorlardı tam duyamadım . ne yapayım ben şimdi yaaa insanın çöpünede karışıyorlar sinirimden çatlamak üzereyim . hasbinallah. yarın öbürgün bizi suçlarlar okadar yeni şeyler atılırmı die

nasıl ya çöpü mü aldılar, belkide içinden işe yarar şeyleri seçicekler, ama eğer farklı bir şey söylerlerse lafınızı söyleyin,sonuçta konteynıra içine atmışsınız

nasıl ya çöpü mü aldılar, belkide içinden işe yarar şeyleri seçicekler, ama eğer farklı bir şey söylerlerse lafınızı söyleyin,sonuçta konteynıra içine atmışsınız
ona bi sözüm yok ama hali vakti yerinde insanlar sonuşta defalarca sorun yaşamışım benim olma ihtimalini bile düşünemiyorlar pes

Tutup bir şey diyeceklerini sanmam çünkü çöpünüzü ne niyetle karıştırdıkları ortaya çıkar.
Siz de o zaman cevabınızı verirsiniz.
Lakin benim aklıma ihtiyaç sahibi olmaları ya da öyle birini tanıdıkları ihtimali geldi.
Sinirden kendinizi yiyecek kadar niye önemsiyorsunuz bu insanları?

Amannn attığınız şeyin neden peşine düşüyorsunuz ki? Sizden cıkmış kim alirsa alsin. Bir de istanbulda yasiyorsaniz ibb her türlü esyayi gelip kapinizdan aliyor, ihtiyaç sahiplerine dagitiyor.

Biz kullanilabilecek bi esya kiyafet felan atacagimiz zaman temiz posette ve coplerden biraz ayri sekilde koyuyoruz ki ihtiyaci olan olursa alsin diye. Belki ihtiyaci vardi kendisi icin degil bi tanidigi icin de olabilir fazla takilacak bi durum degil bence :)

attığım eşyada alınmasında gözüm yok yanlış anlaşılmasın. gerçekten yok olsa atmazdım benm canımı sıkan onların alması lafımı esirgemem söylerim ama kendimi rahatsız hissediyorum sonuçta onca şey yaşamışım

Sen zaten çöp diye atmamış mısın.Alırsa alsın.

bence bu kadar takmayın. Ya ihtiyaçları vardır yada ihtiyaç sahibi bir tanıdıkları. Yoksa kimse çöpteki şeyi alıp böyle bir duruma düşmek istemez.. Sevaba girmiş olursunuz fena mı.. Neyini taktınız kafanıza bu kadar?

bence bu kadar takmayın. Ya ihtiyaçları vardır yada ihtiyaç sahibi bir tanıdıkları. Yoksa kimse çöpteki şeyi alıp böyle bir duruma düşmek istemez.. Sevaba girmiş olursunuz fena mı.. Neyini taktınız kafanıza bu kadar?
eğer öyleyse helal olsun ihtiyacı olan kişi kullansın ama beni düşündüren şey neden bunlar böyle insanlar şahsen ben görsem onların olma ihtimalini düşünüp bakmazdım yani o çöpü kullanan 10 kişiyiz görmelerini isteseydim yanına koyardım cins insanlar ya eğer bu durumu kullanırlarsa lafımı esirgemeyeceğim.

hastalık ya bu.
çöpten alınan şeyi nasıl kullanacaklar.
muhtemelen açık arıyorlardır.
inşallah iç çamaşırınız yoktu :KK53:

hastalık ya bu.
çöpten alınan şeyi nasıl kullanacaklar.
muhtemelen açık arıyorlardır.
inşallah iç çamaşırınız yoktu :KK53:
vardı 1 tane ama onu ayrı poşete koymuştum birde südyenim vardı ne yazıkki

Back
X