- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
Merhaba arkadaşlar.
Bayağıdır bu konularla araştırma yapıyorum. Şuanda da bir kitap okuyorum. Bazı akşamlar meditasyon yapıyorum.
Telepati yapmak istiyorum. Gündelik hayatta bazen yaptıgımı farkediyorum. Mesela istediğim şarkının radyoda çalması gibi. Alıcı oldugumu da biliyorum, bu konuyla uğraşan arkadaşım da ne zaman bana yoğunlaşsa ona mesaj atıyomuşum ya da arıyormuşum. Tesadüf oldugunu sanmıyorum.
Telepati ile ilgili netten de araştırıyorum fakat her makalede kafam karışıyor nerden başlamam gerektiği ile ilgili. Bazı makalelerde enerjinizi yükseltmeniz lazım yoksa gönderdiğiniz enerji evrende kaybolur diyordu.
Enerjimi nasıl yükseltebilirim ?
Yine internette çark testinte tepe çakramda sorun oldugunu gördüm.
Tepe çakrası nasıl açılır?
Auramızı değiştirmek mümkün mü?
Telepati ile rüyaya girmek çok daha sonraki aşamalarda mı gerçekleşir?
Kısacası telepati için nerden nasıl başlamam gerektiğini anlatabilir misiniz?
teşekkür ederim.
Bayağıdır bu konularla araştırma yapıyorum. Şuanda da bir kitap okuyorum. Bazı akşamlar meditasyon yapıyorum.
Telepati yapmak istiyorum. Gündelik hayatta bazen yaptıgımı farkediyorum. Mesela istediğim şarkının radyoda çalması gibi. Alıcı oldugumu da biliyorum, bu konuyla uğraşan arkadaşım da ne zaman bana yoğunlaşsa ona mesaj atıyomuşum ya da arıyormuşum. Tesadüf oldugunu sanmıyorum.
Telepati ile ilgili netten de araştırıyorum fakat her makalede kafam karışıyor nerden başlamam gerektiği ile ilgili. Bazı makalelerde enerjinizi yükseltmeniz lazım yoksa gönderdiğiniz enerji evrende kaybolur diyordu.
Enerjimi nasıl yükseltebilirim ?
Yine internette çark testinte tepe çakramda sorun oldugunu gördüm.
Tepe çakrası nasıl açılır?
Auramızı değiştirmek mümkün mü?
Telepati ile rüyaya girmek çok daha sonraki aşamalarda mı gerçekleşir?
Kısacası telepati için nerden nasıl başlamam gerektiğini anlatabilir misiniz?
teşekkür ederim.