- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Geliştirmek istiyorum, amacım olursa ileriki şartlarda kullanabilirim tabi:)telepatiyi neden yapacaksın peki?bi amaç için mi?yoksa var olan yeteneğini güçlendirmek için mi?telepati yapmak çok kolay değil onu belirteyim.
amaç için olmaz bi onu belirteyim,çünkü o zaman herkes herşeyi yapardı,ne demek istediğimi anlaman için yapman lazım :)Geliştirmek istiyorum, amacım olursa ileriki şartlarda kullanabilirim tabi:)
Uyuyakalıyor kısmına güldüm :) dün uyuyakaldım çünkü.. Sizin başka öneriniz var mı?amaç için olmaz bi onu belirteyim,çünkü o zaman herkes herşeyi yapardı,ne demek istediğimi anlaman için yapman lazım :)
geliştirmek istiyorsan belli bi yeteneğinin var olması lazım kuzum
öyle sıfırdan başlamak inan bana çok zor olur..
çok çok çalışman lazım
en basiti duru görü kısmınıaçman
frekansları yakalaman
ki genelde uyuyakalıyor insan :)
bende uyuklarken yakalıyordum kendimiUyuyakalıyor kısmına güldüm :) dün uyuyakaldım çünkü.. Sizin başka öneriniz var mı?
Bir şeye odaklanıp gözümü kapatıp resmetmeyi yapıyorum ben de :) olmayan çekirdeği yemek değişik ve güzel deneyimmiş :)bende uyuklarken yakalıyordum kendimi
renk çalışmaları yapmaya çalış,yada bi nesneye odaklanıp sonra gözlerini kapatıp onu tekrar yarat zihninde..bunlar basit çalışmalar...
ben olmayan çekirdeği yemiştimilginç bi deneyimdi benim için
çok teşekkür ederim :)o anki hisleri duyduğum anda bi kaç sefer sıçradım..çok farklı oluyr :) ama yapınca kendini çok özel hissediyorsun..birde herkesle ve herşeyle aynı frekansı tutturamazsın...
evet denemeni tavsiye ederim :)Bir şeye odaklanıp gözümü kapatıp resmetmeyi yapıyorum ben de :) olmayan çekirdeği yemek değişik ve güzel deneyimmiş :)
rica ederim :)çok teşekkür ederim :)
lucid rüyayı yaşadıgım oldu sık olmasa da ara sıra ve rüyada oldugumu farkedince nasılsa rüyadayım diye olaylara tepkisiz kalıyorum. yönettiğim söylenemez tabiki.. teşekkür ederim yorumunuz için elbette kolay olmayacaktırBu tür yetenekler kolay gelişmiyor. Daha hızlı gelişmek için sabahları veya akşamları yaptığınız meditasyonun bir sonrakine kadar o ruh halini korumalısınız. Bunun için kendinize göre yöntemler geliştirebilirsiniz. Daha ilerideki aşamalar için öncelikle duygularınızı ve gününüzü kontrol etmeye çalışın. Birisinin rüyasına girmek mesela çok alıştırma yapmayla ve lucid dream denilen rüyanızı kontrol etmeyi öğrenmelisiniz
gözlerini kapatıp derinden ama doğru şekilde içinden 10 a kadar say nefes al ama doğru şekilde yavaş yavaş sonra tut nefesini 10 a kadar say içinden yine ve sonra yine 10 kadar sayarak yavaş yavaş tuttuğun nefesi bırak bir dakika sonra gözlerini aç bikaç kez yap ben yaptım tarot için şuan kahve bile bakabiliyorm hislerim kuvvetlndiBir şeye odaklanıp gözümü kapatıp resmetmeyi yapıyorum ben de :) olmayan çekirdeği yemek değişik ve güzel deneyimmiş :)
çok teşekkür ederimm :) uygulayacağım ben degözlerini kapatıp derinden ama doğru şekilde içinden 10 a kadar say nefes al ama doğru şekilde yavaş yavaş sonra tut nefesini 10 a kadar say içinden yine ve sonra yine 10 kadar sayarak yavaş yavaş tuttuğun nefesi bırak bir dakika sonra gözlerini aç bikaç kez yap ben yaptım tarot için şuan kahve bile bakabiliyorm hislerim kuvvetlndi
uygula bana yaradı bikaçay üst üste dene ve tarot kartın varsa çok iyi olur enerji veriyor bu metod.. bu 3. çakra mı gö çakra açma metodu mu ney interntte öğrendim bende işe yaradı ve ya ayında iki tanıdgma öel tarot baktım ve hala çıkıyormuş onlara bu sene de kime kahve falı baktıysam çıktıçok teşekkür ederimm :) uygulayacağım ben de
Çok iyi oldu bunu öğrendiğim çok sağolın umarım başarabilirim:)uygula bana yaradı bikaçay üst üste dene ve tarot kartın varsa çok iyi olur enerji veriyor bu metod.. bu 3. çakra mı gö çakra açma metodu mu ney interntte öğrendim bende işe yaradı ve ya ayında iki tanıdgma öel tarot baktım ve hala çıkıyormuş onlara bu sene de kime kahve falı baktıysam çıktı
agayret edersen başarırsın merak etmeÇok iyi oldu bunu öğrendiğim çok sağolın umarım başarabilirim:)
Pes etmemek önemli :) teşekkür ederimagayret edersen başarırsın merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?