Aura, çark, enerji, telepati..

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
Merhaba arkadaşlar.
Bayağıdır bu konularla araştırma yapıyorum. Şuanda da bir kitap okuyorum. Bazı akşamlar meditasyon yapıyorum.
Telepati yapmak istiyorum. Gündelik hayatta bazen yaptıgımı farkediyorum. Mesela istediğim şarkının radyoda çalması gibi. Alıcı oldugumu da biliyorum, bu konuyla uğraşan arkadaşım da ne zaman bana yoğunlaşsa ona mesaj atıyomuşum ya da arıyormuşum. Tesadüf oldugunu sanmıyorum.
Telepati ile ilgili netten de araştırıyorum fakat her makalede kafam karışıyor nerden başlamam gerektiği ile ilgili. Bazı makalelerde enerjinizi yükseltmeniz lazım yoksa gönderdiğiniz enerji evrende kaybolur diyordu.
Enerjimi nasıl yükseltebilirim ?
Yine internette çark testinte tepe çakramda sorun oldugunu gördüm.
Tepe çakrası nasıl açılır?
Auramızı değiştirmek mümkün mü?
Telepati ile rüyaya girmek çok daha sonraki aşamalarda mı gerçekleşir?
Kısacası telepati için nerden nasıl başlamam gerektiğini anlatabilir misiniz?
teşekkür ederim.

telepatiyi neden yapacaksın peki?bi amaç için mi?yoksa var olan yeteneğini güçlendirmek için mi?telepati yapmak çok kolay değil onu belirteyim.

Geliştirmek istiyorum, amacım olursa ileriki şartlarda kullanabilirim tabi:)
amaç için olmaz bi onu belirteyim,çünkü o zaman herkes herşeyi yapardı,ne demek istediğimi anlaman için yapman lazım :)
geliştirmek istiyorsan belli bi yeteneğinin var olması lazım kuzum
öyle sıfırdan başlamak inan bana çok zor olur..
çok çok çalışman lazım
en basiti duru görü kısmınıaçman
frekansları yakalaman
ki genelde uyuyakalıyor insan :)

amaç için olmaz bi onu belirteyim,çünkü o zaman herkes herşeyi yapardı,ne demek istediğimi anlaman için yapman lazım :)
geliştirmek istiyorsan belli bi yeteneğinin var olması lazım kuzum
öyle sıfırdan başlamak inan bana çok zor olur..
çok çok çalışman lazım
en basiti duru görü kısmınıaçman
frekansları yakalaman
ki genelde uyuyakalıyor insan :)
Uyuyakalıyor kısmına güldüm :) dün uyuyakaldım çünkü.. Sizin başka öneriniz var mı?

Uyuyakalıyor kısmına güldüm :) dün uyuyakaldım çünkü.. Sizin başka öneriniz var mı?
bende uyuklarken yakalıyordum kendimi :KK70:
renk çalışmaları yapmaya çalış,yada bi nesneye odaklanıp sonra gözlerini kapatıp onu tekrar yarat zihninde..bunlar basit çalışmalar...
ben olmayan çekirdeği yemiştim :KK70:ilginç bi deneyimdi benim için

o anki hisleri duyduğum anda bi kaç sefer sıçradım..çok farklı oluyr :) ama yapınca kendini çok özel hissediyorsun..birde herkesle ve herşeyle aynı frekansı tutturamazsın...

bende uyuklarken yakalıyordum kendimi :KK70:
renk çalışmaları yapmaya çalış,yada bi nesneye odaklanıp sonra gözlerini kapatıp onu tekrar yarat zihninde..bunlar basit çalışmalar...
ben olmayan çekirdeği yemiştim :KK70:ilginç bi deneyimdi benim için
Bir şeye odaklanıp gözümü kapatıp resmetmeyi yapıyorum ben de :) olmayan çekirdeği yemek değişik ve güzel deneyimmiş :)

Bu tür yetenekler kolay gelişmiyor. Daha hızlı gelişmek için sabahları veya akşamları yaptığınız meditasyonun bir sonrakine kadar o ruh halini korumalısınız. Bunun için kendinize göre yöntemler geliştirebilirsiniz. Daha ilerideki aşamalar için öncelikle duygularınızı ve gününüzü kontrol etmeye çalışın. Birisinin rüyasına girmek mesela çok alıştırma yapmayla ve lucid dream denilen rüyanızı kontrol etmeyi öğrenmelisiniz

Bu tür yetenekler kolay gelişmiyor. Daha hızlı gelişmek için sabahları veya akşamları yaptığınız meditasyonun bir sonrakine kadar o ruh halini korumalısınız. Bunun için kendinize göre yöntemler geliştirebilirsiniz. Daha ilerideki aşamalar için öncelikle duygularınızı ve gününüzü kontrol etmeye çalışın. Birisinin rüyasına girmek mesela çok alıştırma yapmayla ve lucid dream denilen rüyanızı kontrol etmeyi öğrenmelisiniz
lucid rüyayı yaşadıgım oldu sık olmasa da ara sıra ve rüyada oldugumu farkedince nasılsa rüyadayım diye olaylara tepkisiz kalıyorum. yönettiğim söylenemez tabiki.. teşekkür ederim yorumunuz için elbette kolay olmayacaktır

Bir şeye odaklanıp gözümü kapatıp resmetmeyi yapıyorum ben de :) olmayan çekirdeği yemek değişik ve güzel deneyimmiş :)
gözlerini kapatıp derinden ama doğru şekilde içinden 10 a kadar say nefes al ama doğru şekilde yavaş yavaş sonra tut nefesini 10 a kadar say içinden yine ve sonra yine 10 kadar sayarak yavaş yavaş tuttuğun nefesi bırak bir dakika sonra gözlerini aç bikaç kez yap ben yaptım tarot için şuan kahve bile bakabiliyorm hislerim kuvvetlndi

gözlerini kapatıp derinden ama doğru şekilde içinden 10 a kadar say nefes al ama doğru şekilde yavaş yavaş sonra tut nefesini 10 a kadar say içinden yine ve sonra yine 10 kadar sayarak yavaş yavaş tuttuğun nefesi bırak bir dakika sonra gözlerini aç bikaç kez yap ben yaptım tarot için şuan kahve bile bakabiliyorm hislerim kuvvetlndi
çok teşekkür ederimm :) uygulayacağım ben de

çok teşekkür ederimm :) uygulayacağım ben de
uygula bana yaradı bikaçay üst üste dene ve tarot kartın varsa çok iyi olur enerji veriyor bu metod.. bu 3. çakra mı gö çakra açma metodu mu ney interntte öğrendim bende işe yaradı ve ya ayında iki tanıdgma öel tarot baktım ve hala çıkıyormuş onlara bu sene de kime kahve falı baktıysam çıktı

uygula bana yaradı bikaçay üst üste dene ve tarot kartın varsa çok iyi olur enerji veriyor bu metod.. bu 3. çakra mı gö çakra açma metodu mu ney interntte öğrendim bende işe yaradı ve ya ayında iki tanıdgma öel tarot baktım ve hala çıkıyormuş onlara bu sene de kime kahve falı baktıysam çıktı
Çok iyi oldu bunu öğrendiğim çok sağolın umarım başarabilirim:)

Back
X