3 gün oldu kullanmaya başlayalı... İlk önce şampuanın kokusu müthiş big bubble sakızı gibi kokuyor ve aşırı kalıcı. Duş aldıktan sonra saatlerce saçımdan çıkmadı. Aynı şekilde bakım kürü de sakız gibi kokuyor.(serinin her şampuanı böyle kokmuyor yalnız)
Ayrıca saçlarımı yumuşacık yaptı. Sanırım tek sıkıntısı şampuanın 300 ml, bakım kürünün de 250 ml olması. Eh haliyle fiyatı da okkalı olunca sürekli alınabilecek bir şampuan olmuyor.. Ama şuan watsonsta indirimde ve denemek isteyenler edinebilirler.
İndirim zamanları kaçınılmaz ürünlerim arasında yer aldı kendileri.
bitkisel mi peki ve ne kadara aldın?
Merhaba arkadaşlar ben şampuan olarak uzun saçlar serisini, krem olarakta kurumuş yıpranmış saçlar için olanı ve resimdeki 3 dk bakım serisini kullanıyordum ta ki düne kadar ve yaklaşık 1 yılı aşkın kullandım 2 gün önce saçlarımı yıkayın çıktığımda çok zor tarandı ardından kuruttum düzleştirdim saçlarımı uçları birbirine girdi iki şey belirteyim birincisi saç uçlarında biraz kırıklar var , ikincisi bu serinin daha önce kullandığım kremi farklıydı saçım yıprandigi için yıpranmış saçlar için olan kremi aldım ve saçıma iyi gelmedi. Kendi kendime dedimki galiba kırıklar yüzünden ama baktım saçımda maçları. Ardından geçen hafta Yves Roche den yıpranmış saçlara şampuan ve kremini almıştım dün denedim ve sonuç harika hem parladı ve karışma olmadı. Şiddetle tavsiye ediyorum. Buarada kampanya vardı şampuan 18 lira kremi yarı fiyatına geldi yani toplamda 26 liraya geldi.
Aynen Aussie şampuan ve 3 dk mucize bakım kürü 1 hafta kullanımdan sonra bana işe yaramamaya başladı. Saçlarım lastik gibi oldu,zor tarandı.
Bende yine Elidor'a döndüm onuda pek sevmesem de koca şişe çöpe gitmesin diye kullanıyorum. Ama nedense şuan süper geldi saçlarımı aşırı yumuşattı halbuki ilk denediğimde kazık gibi yapmıştı çok şikayetçiydim. Bu arada Yves Rocher'de ki o yıpranmış saçlar serisinin saç maskesini kullanmıştım müthiş bir şeydi fakat ürün miktarı ve fiyatı yine fazla geliyor bana. Sadece indirimlerde alınabilecek bir seri. Çünkü onun gibi saçı yumuşacık yapan çok daha ucuz seçenekler var.. Benim şuan kullandığım Elidor turuncu şampuan+ watsons ballı saç maskesi. Tarak duştan sonra kayıyor bildiğin. Zaten Watsons'ın saç maskelerinden hep memnun kalmışımdır bence denemediysen bir daha kine onu dene hem 8 lira hemde 500 ml :))
Elidor iyi gelmiyor benim saçlara. Watsons' ın Boralı maskesi kullanmıştım fena değil : )
Şuan cidden çok memnunum saç konusunda acımam valla zaten şampuan uzun süre giden birsey:) teşekkür ederim tavsiyem için
Watsons biralı sert yapıyor benim saçlarımı:) ballı ve avakadolu olanı güzel...
benimde pek iyi gelmez saçıma elidor, en iyi gliss geliyor:)
İndirime girdiği bir vakit o seriyi tümden alıp denicem canım:) maskesini kullandım çok güzeldi..Doğrudur canım. Belirtmek isterim ki bu Yves Roche harika 3. Yıkama ve gözle görülür parlakliK yumuşaklık bilgin olsun istedim : )
Kapağı mı yok nasıl yok ben geçen tatilimde yanımda götürdüm.Aussie 3 minute ı ben de kullandım, hatta kullanmadım da diyebiliriz, belki 1 yıldır banyoda duruyor.hakkını yemeyeyim, güzel bir maske, ancak daha ucuza daha iyileri var, öyle mucize fln yaratmıyor.ben ambalajını hiç sevemedim, kapağı yok, seyahate fln götürmek imkansız.Yves rocher u da merak ettim, stoklarım azalnca denemeliyim.
Kapağı mı yok nasıl yok ben geçen tatilimde yanımda götürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?