bendemerakla denedımmm bıkac urununu ama hıc memnun kalmadımboşuna aldım yanı..çok överek sattılarr ama hikaye...
Merhaba hanımlar, ben bu Gratis ve Watsons'a bikaç ay önce gelen bu Avustralya menşeili saç bakım ürünlerini merak ediyorum. Acaba aranızda kullanan var mı? Ben 3 minute miracle isimli saç balsamını kullandım, uzun saçlar için olanını. Saçlarımı yumuşacık yaptı. Ve o kadar güzel bubble gum kokuyor ki. Acaba diğer ürünleri nasıl kullananlar bilgi paylaşımı yaparsa sevinirim :)
Bu 3 min olanı eskiden saçlarıma cok iyi geliyordu nedense artık benımkinede işe yaramıyor.3 min miracle olanının reconstructor olanını kullanıyorum 1 2 haftadır.. yok cık olmadı beğenmedim..sıradan saç kremi havasında takılıyor kendisi.. bir de bir ton sürüyorum yine de yumuşatma onarma vesaire etkisi 'mucizevi' seviyede değil yani.. bir de frizz control olanını almıştım, kullanmadım daha bilmiyorum elektriklenmeye etkisini ama bu üründen sonra pek de umutlu değilim açıkçası..
benimki ilk kullanımdan itibaren aynı seviyede, çizgisini hiç bozmadı sağolsun..Bu 3 min olanı eskiden saçlarıma cok iyi geliyordu nedense artık benımkinede işe yaramıyor.
Görünümünü merak ettim. Birde Hask monoi coconut oil saç kremini denesene canım ya. Ben ondan cok memnunum. Hangi şampuanı kullanıyordunbenimki ilk kullanımdan itibaren aynı seviyede, çizgisini hiç bozmadı sağolsun..
benim saçım çok kötü yıpranmış sanırım ne sürsem fayda etmiyor..
denerim canım elimdekiler bitsin.. şu an elimde aussieden başka dove anında onarıcı maske ve toniguy sarışınlar için saç kremi var bunlardan sonra da onu deneyeyim madem.. şampuan olarak normalde restorexi çok beğenerek kullanıyordum 8 aydır falan ama artık etkisi kalmadı şaçım alıştı diye birkaç aydır ara verdim ona.. bioblas sarmaşık özlü kırmızı olandan 1 şişe kullandım sonra otacı sarımsaklı kullandım şimdi elseve arı sütlü kullanıyorum bitmek üzere bundan sonra da elimde dove yıpranmış saçlar için olan var onu kullanacağım ondan sonra da restorexe döneceğim..Görünümünü merak ettim. Birde Hask monoi coconut oil saç kremini denesene canım ya. Ben ondan cok memnunum. Hangi şampuanı kullanıyordun
Şampuan olarak sülfat,silikon içermeyen şampuanları tercih et canım. Restorex güzel şampuan ama sürekli onu kullanma. Ben Yves Rocher'in şampuanlarından aşırı memnunum denedin mi bilmiyorum ama?denerim canım elimdekiler bitsin.. şu an elimde aussieden başka dove anında onarıcı maske ve toniguy sarışınlar için saç kremi var bunlardan sonra da onu deneyeyim madem.. şampuan olarak normalde restorexi çok beğenerek kullanıyordum 8 aydır falan ama artık etkisi kalmadı şaçım alıştı diye birkaç aydır ara verdim ona.. bioblas sarmaşık özlü kırmızı olandan 1 şişe kullandım sonra otacı sarımsaklı kullandım şimdi elseve arı sütlü kullanıyorum bitmek üzere bundan sonra da elimde dove yıpranmış saçlar için olan var onu kullanacağım ondan sonra da restorexe döneceğim..
denedim hatta bir ara stokluyordumŞampuan olarak sülfat,silikon içermeyen şampuanları tercih et canım. Restorex güzel şampuan ama sürekli onu kullanma. Ben Yves Rocher'in şampuanlarından aşırı memnunum denedin mi bilmiyorum ama?
Valla ben bitek şampuanda dikkat ediyorum sülfat,silikonadenedim hatta bir ara stokluyordumama sonradan yeterince yumuşatamamaya başladı bir de fazla pahalı azıcık şey.. restorex hem güzel yumuşatıyor hem de feci uzatıyor ona döneceğim ya hatta çok özledim şu an etkisini, bu şampuanlar hep gelip geçici bir hevesti benim için..
sls falan içermeyenlere öğrencilik bittikten sonra geçeçeğim bebeğim çünkü şimdi serum falan da silikon içermemeli eğer sls içermeyen şampuan kullanacaksam çünkü silikonu anca sls temizliyor ki bu da demek oluyor ki saç bakım ürünleri komple değişmeli ve bu silikon sls içermeyen ürünler biliyorsun daha tuzlu oluyor.. şimdi ona gücüm yetmez.. benim tek çarem uzatıp uzatıp kestirmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?