S sabriya Guru Kayıtlı Üye 10 Nisan 2008 2.060 12 358 İstanbul 7 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sabriya #1.801 :teytey: Rose .!.: kızlar Allahıma şükürler olsun hamileyim degerim 11 günde 282 çok güzel bir duygu Allahım herkese nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... canim tebrik ederi allah kucaginda goremyi ve sevmeyi nasip etsin darisi bizlerin basinaaaaaaaaaa:teytey::teytey:
:teytey: Rose .!.: kızlar Allahıma şükürler olsun hamileyim degerim 11 günde 282 çok güzel bir duygu Allahım herkese nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... canim tebrik ederi allah kucaginda goremyi ve sevmeyi nasip etsin darisi bizlerin basinaaaaaaaaaa:teytey::teytey:
Rose,, Allahım sana emanetler Kayıtlı Üye 30 Haziran 2007 545 2 96 Konya 7 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sabriya #1.802 sarımelekA&B zeyra kızlar hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sabriya amin inşallah canım darısı tüm isteyenlerin vede senin başına inşallah
sarımelekA&B zeyra kızlar hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sabriya amin inşallah canım darısı tüm isteyenlerin vede senin başına inşallah
T turkuaz30 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2009 270 0 96 İstanbul 18 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sabriya #1.803 sabriyacım hamile listesinden beni silersen sevinirim. içimi acıtıyor.. bu arada senin hayatında her şey yolundadır umarım.. seviyle kal..
sabriyacım hamile listesinden beni silersen sevinirim. içimi acıtıyor.. bu arada senin hayatında her şey yolundadır umarım.. seviyle kal..
katremelek Çok şükür bebeğim Kayıtlı Üye 23 Ocak 2008 439 0 96 18 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sabriya #1.804 turkuaz30 .!.: sabriyacım hamile listesinden beni silersen sevinirim. içimi acıtıyor.. bu arada senin hayatında her şey yolundadır umarım.. seviyle kal.. Genişletmek için tıkla... Canım nasılsın toparlandın mı biraz üzerinden 1 ay geçti negatiflerimizin... :sinifsinif:
turkuaz30 .!.: sabriyacım hamile listesinden beni silersen sevinirim. içimi acıtıyor.. bu arada senin hayatında her şey yolundadır umarım.. seviyle kal.. Genişletmek için tıkla... Canım nasılsın toparlandın mı biraz üzerinden 1 ay geçti negatiflerimizin... :sinifsinif:
U uyg Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2010 17 34 36 Bursa 28 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sabriya #1.805 Allahım sen nasip et tüm isteyen arkadaslara