Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burun spreyi ne için ya hayret bişey ben neden bu kadar geriyim bu mevzulardan kızıyorum kendime amabide ayaklara sıcak su torbası filan koysakmı acaba transferden sonra iyi gelirmi sıcak banyo hiç vermiyolar gerçi oda onun gibi iyi gelmeme durumu da olabilirmi aacaaba
zemuszemuszemuszemuskizlar 2 ci tedavime start verdim ve dondurulmuslarlaa bakalimm ins hayirlisiylaa sonucumuz guzel olurr busefer olacak diye bir his kemiriyor ve agustos baslarinda transferim olacak buyuk bir ihtimalle 7 tane dondurulmus yavrum ins rahat cozulurlerde annelerine bir mucize gerceklestirirlerrr benim gibi varmiiiiii besmeleyle basladimmmmmm bismillahirrahmanirrahim yolumuzu acik ett rabbimmmmmmmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: istegimiz buuuu rabbimmmm
ozel not: kizlar asla moralimizi bozmayacagiz ve hep olacak gozuyle bakacagiz nitekim sonunda istemedigi haberi alirsaniz durmak yok yola devam
merhaba sabriya inşallah allah hepimize verir .dua edelim benimde ağustosta transfer olucak dındurulmuş emriyolarla allah yar ve yardımcımız olsun
merhaba kıslar ben adet oldum çok sukur salı gunu doktora gıdıyorum
canim ooooooo hadi bakalim hayirlisi arkandan geliyorummmm kac gun kullandin sen spreylini bakalim
kızlar bu gece çatlatma iğnemi vuruyorum dua edin herşey yoluna girsin sonra bi iki gün annemde kalıcam nete de giremicem sıkıcı olucak biraz ama napalım
kızlar bu gece çatlatma iğnemi vuruyorum dua edin herşey yoluna girsin sonra bi iki gün annemde kalıcam nete de giremicem sıkıcı olucak biraz ama napalım
bu arada burun spreyi konusunda aydınlattıınız için tenk yuu