• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

unuttum derken gozlerim dolarya
istemiyorum derken yuregimde firtina
bu anlamsiz gurur sensizlikten hatira beni yakan bizi yikar
oyle cok ozkedimmm
unutamam ben senii
ilk bebek tek askimsin
gonlume girdin sen en buyuk silah gibi
son arzum mmmm tekkkk askimsinnnnnnnn(gel bebegimm bu annen baban sana hasrett gelll)

ınşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza,yıllardır çektiğimiz özlem dinerrr.SABRıYA Benide listeye ekle canım.Dondurulmuş 9 embriyomla 2.denemem olacak.ınternational hospital'a gidiyorum ve 20 temmuz pazartesi transferim var.

kızlar bana dua edin yarın 1.30 da transferim var....hem heyecan hem korku var....hayırlısı ile şu süreçleri bi atlatsak.....

Kızlar bende bugün hayırlısıyla ilk iğnemi yapıcam,Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah hayırlı ve sağlıklı bebeklerimiz olur:Saruboceq:Amin.

esila allah yardımcın olsun inş herşey yolunda gider. ya çok güzel bi yer burası birbirini tanımayan bu kadar insan aynı amaç için birbirine dua ediyor. iyiki bulmuşum. bu arada sabriya teşkkür adımı görünce çok sevindim.esila büyük ihtimalle benim transverim olduğu sırada sen hayırlı haberlerini alcan belkide karşılaşırız klinikde ne dersin süprizzzzz

İnşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza,yıllardır çektiğimiz özlem dinerrr.SABRİYA Benide listeye ekle canım.Dondurulmuş 9 embriyomla 2.denemem olacak.İnternational hospital'a gidiyorum ve 20 temmuz pazartesi transferim var.

eklıyorum canım sımdıden hayırlısı olsunnn dualarımız sızınlee

kızlar bana dua edin yarın 1.30 da transferim var....hem heyecan hem korku var....hayırlısı ile şu süreçleri bi atlatsak.....

ayy canımk benım bak yanına kıtap al yarım saat yatacaksın onu okursun ayrıca dua et transferınde ayetelkursunu oku hadı bakalım hayırlsı ama bana hamılekalacaksın gıbı hıs dogurdun hıc yanılmam ama allah bılır bakıcazz

CANIM BENİM KALBİM SENİNLE HAYIRLISIYLA HAMİŞ KALACAKSIN İNŞALLAH ARKANDAN DA BİZ GELİCEZ
:Saruboceq: BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

slmlar zemuszemus

c.tesi saat 11 de yumoşlarım toplanıyorkaydirigubbakcemile5

selam ve dua ile a.s.

kızlar meraba bi kaç gün yoktum annemdeydim geldim salı günü yumoşlar toplandı 23 tane yumurtamdan 22 si döllenicek durumdaymış 21 i döllenmiş ya cuma ya da pazar transfer olucak bakalım ama benim biraz sıkıntım var çok zorlanıyorum ya yumurta toplama işleminden sonra kaldı hiç bişey işe yaramıo(kabızlık):kedi:doktor olmaman lazım dedi yarın transferim olursa bu durumdan biran önce kurtulmam lazımmm

kızlar dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. haber vermek istedim size.
transferim oldu. a kalite 8 hücreli iki emb. transfer edildi. diğerleirnden gelişen olursa bi tane de c.tesi transfer edilecek...şimdilik içimdeler..çok tatlılar:))))))
sabriyam inş. içine doğan doğru çıkar. sonrada ayağımı sürürüm hepiniz peşimden gelirsiniz inş.

esila cım gözün aydın canım hayırı olsun inşallah minnoşlar hepimizin yüzünü güldürürler Allahım kucağına almayı mıncık mıncık öpüp koklamayı nasip etsin inşallah hadi git yat sen bırak pc yi:olmaz:

Back
X