• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

kızlar dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. haber vermek istedim size.
transferim oldu. a kalite 8 hücreli iki emb. transfer edildi. diğerleirnden gelişen olursa bi tane de c.tesi transfer edilecek...şimdilik içimdeler..çok tatlılar:))))))
sabriyam inş. içine doğan doğru çıkar. sonrada ayağımı sürürüm hepiniz peşimden gelirsiniz inş.

canım benim imşallah sımsıkı tutunacak bebişlerin :nazar: .. transferden sonra ananas yiyip ananas suyu içiyorlarmış tutunmaya yardımcı oluyormuş aklında olsun, transferden sonrada ilaç kullanımı oluyor mu?

canım bende ön görüşme için Batu Bey dan randevu aldım cumartesi bende orada olacağım belki görürüz birbirimizi:)

canım kaçta orda olacaksın ...beni henüz saat için aramadılar. transferden sonrada tabi bi sürü ilaç var. hatta iğnede var ama ben yırttım iğneden:)))

canım kaçta orda olacaksın ...beni henüz saat için aramadılar. transferden sonrada tabi bi sürü ilaç var. hatta iğnede var ama ben yırttım iğneden:)))

canım ben saat 13:00 da orada olurum eğer ararlarda gelecek olursan bana özelden yaz canım burada gözümden kaçabilir akşam bakarım msjlarıma, inşallah görürüm seni:)

geranima85 çok üzüldüm.takma kafanı hayırlısıyle en yakın zamanda olur inşallah,bende çok korkuyorum ohss olmakdan çünkü genelde polikistik olanlarda oluyormuş biraz araştırdımda sende belirtileri varmıydı karın şişliği,ishal,mide bulantısı oluyomuş galiba?yumoşların toplandımı?

sabriya belki de kendiliğinden hamile kalırsın
allahım ne gösterir hiç belli olmaz

bu arada listede beni düzeltirmisin
anne adayı:satürn71
hastane:anatolia tüpbebek merkezi
test gün:ağustos başı

kızlar yumurta sayım şu anda 8
çok az olduğunu biliyorum ama doktorum yaşıma göre normal olduğunu söyledi
yumurta toplamasına kadar artış olmuyo değilmi

ben nedense 14 yıldır bu günleri beklediğim halde çok rahatım
sadece içimde tanımlayamadığım bi korku var
gerçi asıl stres transferden sonra değil mi
allah hepimize
hayırlı,sağlıklı,eliayağı düzgün,aklı başında evlatlar
nasip etsin inşallah

neyse ben bugün sonbir kez kuaföre ve hamama gidicem
transferden sonra bidaha hiç bir şey yapamam

canim tamam degistircem ama yumurta sayin harikaaa ayricaaa aminnn hayirlisiyla evlatlarimiz gelsin son hazirliklilarinida yappp iyi edersinn

kızlar merhaba bende başladım lukrin kullanmaya allah nasip ederse ağustosun 2 haftası tıransfer dondurulmuş emriyolarla yapılıcak hepimizin allah yardımcısı olsun ..............amin....................

sabriya benide listeye yazmışsın çok çok teşekkürler ama ben yazmayı unutmuşum hastanemin adını istanbul cerrahi hastanesi canım.. test günüm ağustosa geliyor benimde..bide rumuzum yaren58 olucak canım 59 yazmışsın:))

selam kızlar bende ağustosun 1 de iğnelere başlıyacagım Allahım nasip ederse ikinci denemem olacak inşallah busefer hayırlısıyla yüzümüz gülecek rabbimin izniyle tedavi gördüğüm hastane eurofertil doktorum fuat ali bey hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah

arkadaslar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bi taraftanda iyiki transfer yapılmamış diyorum beta hcg bu durumu dahada arttırıyormuş bende zayıf olduğum için gözle görülür bi şişlik yoktu ama ben hissediyodum bide yumurtalık ağrılarım var kusma ishal yok ama kabızlık var bide pcos var bide zayıflık var bide 23 yumurta toplandı işte bunların hepsi ohss yi tetikliyormuş sakın çok yumurtam yok filan die üzülmeyin 20 yi aştımı bu sonuçla karşılaşma ihtimaliniz artıyormuş kuluçka mak. gibi olmaya heeeç gerek yok kızlar az olsun sıkıntısız olsun işte ben ne beklerken ne oldu doktorum bu halde transferini yaparsak 2 gün sonra alın bunları diye yalvarırsın dedi beta hcg ilk salgılanmaya başladığı anda karnın 9 aylık şişer ve karından su çekmeye başlarız devamlı dedi bu şekilde bile transffer yapan doktorlar varmış kızlar nolur çok dikkat edin iyice muayene ettirin en ufak şüpeniz varsa ölüme bile götürüomuş haftalarca hastanelerde yatıyomuşsun bu şartlarda bebekte doğarsa ne kadar sağlıklı doğar yada dünyaya gelmeyi başarabilirmi bilinmez dua edin nolur biran önce geçsin kavujşmak istiyorum ya miniklerime uuffffffmafoldumben

:nazar:zemuszemuszemuszemuskizlar 2 ci tedavime start verdim ve dondurulmuslarlaa bakalimm ins hayirlisiylaa sonucumuz guzel olurr busefer olacak diye bir his kemiriyor ve agustos baslarinda transferim olacak buyuk bir ihtimalle 7 tane dondurulmus yavrum ins rahat cozulurlerde annelerine bir mucize gerceklestirirlerrr benim gibi varmiiiiii besmeleyle basladimmmmmm bismillahirrahmanirrahim yolumuzu acik ett rabbimmmmmmmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: istegimiz buuuu rabbimmmm
ozel not: kizlar asla moralimizi bozmayacagiz ve hep olacak gozuyle bakacagiz nitekim sonunda istemedigi haberi alirsaniz durmak yok yola devam
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."

ANLAMI: "Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan ey

anne adaylari== deneme== ________ hastane.merkez === ___________test gun
1 )-sabriya -____-_____2 __ _______ avrupasafak _-_______________ağustos :nazar:
2 )cingis.pembesi_____2 ______ -______________________________ağustos :nazar:
3-)sarimelekA&B______1 __ ___-___ smyrna____ __________________ağustos :nazar:
4) naz1982___________1__ ________ amerikan hastanesi_____________ağustos :nazar:
5) bluesuu____________3 _________ acibadem hastanesi____________ağustos :nazar:
6) babylove____________1_________ umut tup merkez______________ağustos :nazar:
7)fical________________3_________ medicana_________ ___ _______ağustos :nazar:
8)katremelek___________2________ alman hastanesi______________ ağustos :nazar:
9)siber_______________2________ _genarttupmerk_____ _________-ağustos :nazar:
10)budebe___________2___________ acıbadem__________ _______ ağustos :nazar:
11)nil1971_____________7ci micro__- -_________________________ağustos :nazar:
12)alyadora_________-__1__________ gurganklınık________________ağustos :nazar:
13)gulen_06____________?__________ anatolia merkezde__________ ağustos :nazar:
14)elen77______________2__________umut tup__________-_______ agustos :nazar:
15)gorken_____________?___________smyrna__________ _________ _agustos :nazar:
16)sweetwitchy__________3_____ _alman hastanesi_______________agustos :nazar:
17)pinkrose_____________5_________acibadem________ ________ --agustos isn :nazar:
18)dilberimk____________2__________ankara tup mer_____________ _agustos:nazar:
19)hana________________3__________umuttup mer_______________ agustos:nazar:
20)geranimo____________1__________ alman hastanesi___________ ağustos :nazar:
21)esila@mısra__________1___________________________________ agustos:nazar:
22)yeterb_______________2______________________________________agustos :nazar:
23)dorukk______________?___________istanbul tupmerk______________agustos :nazar:
25)wishes______________?_______________________________________agustos :nazar:
26)rehberiniz____________________________________________________agustos veya eylul :nazar:
27)mavioje_____________1________-memorlial hast__________________agustos veya eylul :nazar:
28)ozkan_ay___________?__________________________)_____________agustos :nazar:
29)saturn71____________1________anatolia tup merkez________________agustos_-_:nazar:
30)gel______--__---____-_____________________________________________-:nazar:
31)jakie________________1________-_hs klinik________________________agustos:nazar:
32)iremm24_____________2_________international_____________________agustos :nazar:
33)yaren58______________3_________istanbul cerrahi____________________agustos:nazar:
34rose__________________2_________eurofertil_________________________agustos:nazar:
35)iipek______________-_____________________-______________________
:nazar::nazar:
ins bu listede Hamile olmayan kalmazzzzz catir catirda dogururuz :emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv: SON LISTEMIZ KIZLARR listeyi tekrarlayalim da gonlumuz acilsin:emir_bebek:

Son düzenleme:
Back
X