- 5 Şubat 2009
- 1.015
- 238
- 173
canım ya çok sevindim sana özelden de msj yolladım maşallah kendiliğinden gelecek inşallah bebişin zemuszemus
sağol cnm aldım msjını bende sana özelden msj attım ok..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya çok sevindim sana özelden de msj yolladım maşallah kendiliğinden gelecek inşallah bebişin zemuszemus
kac tane koydular sana canım
kızlar ben kacar hem spreylımı sıkayım hemde sutumu ıceyımmmm saglıgımıza dıkkat edelım sonundada catır catır doguralım dımııııı yatmadan once bır dua ALLAHIM BENI VE BURDA BENIMLE DERT ORTAKLIGI YAPAN TUM ANNE ADAY ARKADASIMIZIN YUZUNU GULDUR BIZIDE OSEREFE LAIK GOR EYY YARADANIM GIZLIDEN AGLAYAN BELLI ETMEDEN KALBIMIZI PARCALAYAN TEK KOKUSUNA HASRET GITTIGIMIZ MELLEKLERIMIZI BIZE NASIP ET RABBIM TUM ANNE OLAMAK ISTEYIPTE OLAMAYANLAR ADINAAA RABBIM AMINNNNNNNNNNNN
9 dondurulmuşembriyom vardı 6 sı çözüldü,hepside canlıydı ama 2 si biraz daha kötüymüş.Birinci denemede 3 tane transfer edilmişti biyokimyasal gebelik oluştu.Onun için bu defa 4 tane transfer edildi ve transferim çooook rahat geçti.Sanki bu defa olacakmış gibi geliyorrrr.
transferin hayırlı olsun arkadaşım.....
arkadaslar benide listeye alin lutfen yarin transferim var
arkadaslar benide listeye alin lutfen yarin transferim var
kızlar ağustosda tüp bebek yapıcaktık,listede adım vardı, dün kan tahlili yaptırdım 149 çıktı. bana değer düşük geldi ama bakalım yarın tekrar yaptırcam inşallah değer yükselir şimdilik listeden çıkarabilirsiniz beni..
kizlar liste miz buuuu durmak yok yola devam![]()
sonuç alan olmadı daha henüz demi canım......