• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

merhaba nasılsın sen nezaman başladın yada başlayacaksın tedaviye

ilk tüp bebek denememi ankarada anatolya da yaptırdım şimdi dondurulmuş emriyolarla ALLAH nasip ederse ağustos ikinci hafta bugun 15 gün lucrın kullanıyorum 3gündür bugunu bekliyordum adet oldum yarın dr gidicem inşallahsorun yoktur

ozel not: kizlar asla moralimizi bozmayacagiz ve hep olacak gozuyle bakacagiz nitekim sonunda istemedigi haberi alirsaniz durmak yok yola devam
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."

ANLAMI: "Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan ey

anne adaylari== deneme== ________ hastane.merkez === ___________test gun
1 )-sabriya -____-_____2 __ _______ avrupasafak _-_______________ağustos :nazar:
2 )cingis.pembesi_____2 ______ -______________________________ağustos :nazar:
3-)sarimelekA&B______1 __ ___-___ smyrna____ __________________ağustos :nazar:
4) naz1982___________1__ ________ amerikan hastanesi_____________ağustos :nazar:
5) bluesuu____________3 _________ acibadem hastanesi____________ağustos :nazar:
6) babylove____________1_________ umut tup merkez______________ağustos :nazar: osimdi rabbim mucizesi ile hamile::CüvCüv::nazar:
7)fical________________3_________ medicana_________ ___ _______ağustos :nazar:
8)katremelek___________2________ alman hastanesi______________ ağustos :nazar:
9)siber_______________2________ _genarttupmerk_____ _________-ağustos :nazar:
10)budebe___________2___________ acıbadem__________ _______ ağustos :nazar:
11)nil1971_____________7ci micro__- -_________________________ağustos :nazar:
12)alyadora_________-__1__________ gurganklınık________________ağustos :nazar:
13)gulen_06____________?__________ anatolia merkezde__________ ağustos :nazar:
14)elen77______________2__________umut tup__________-_______ agustos :nazar:
15)gorken_____________?___________smyrna__________ _________ _agustos :nazar:
16)sweetwitchy__________3_____ _alman hastanesi_______________agustos :nazar:
17)pinkrose_____________5_________acibadem________ ________ --agustos isn :nazar:
18)dilberimk____________2__________ankara tup mer_____________ _agustos:nazar:
19)hana________________3__________umuttup mer_______________ agustos:nazar:
20)geranimo____________1__________ alman hastanesi___________ ağustos :nazar:
21)esila@mısra__________1___________________________________ agustos:nazar:
22)yeterb_______________2______________________________________agustos :nazar:
23)dorukk______________?___________istanbul tupmerk______________agustos :nazar:
25)wishes______________?_______________________________________agustos :nazar:
26)rehberiniz____________________________________________________agustos veya eylul :nazar:
27)mavioje_____________1________-memorlial hast__________________agustos veya eylul :nazar:
28)ozkan_ay___________?__________________________)_____________agustos :nazar:
29)saturn71____________1________anatolia tup merkez________________agustos_-_:nazar:
30)gel______--__---____-_____________________________________________-:nazar:
31)jakie________________1________-_hs klinik________________________agustos:nazar:
32)iremm24_____________2_________international_____________________ 1 agustos :nazar:
33)yaren58______________3_________istanbul cerrahi____________________agustos:nazar:
34rose__________________2_________eurofertil_________________________agustos:nazar:
35)iirem__________________?__----___________________________________agustos:nazar:
36)buketimm______________1_______________________________________agustos:nazar:
37)Amerikali_______________________________-_____-__________________agustos:nazar:
39)Angeeeeel87___________1___-__________________________________agustos:nazar:
40)huriya________________1_______alman hastane__________________agustos:nazar:
41wishes______________-_--2_______________-_______________________agustos:nazar:

ins bu listede Hamile olmayan kalmazzzzz catir catirda dogururuz :KIRKBIRKERE MASSALLAHHHH ALLAH NAZARLARDAN KORUSUNN ::dance::

ilk tüp bebek denememi ankarada anatolya da yaptırdım şimdi dondurulmuş emriyolarla ALLAH nasip ederse ağustos ikinci hafta bugun 15 gün lucrın kullanıyorum 3gündür bugunu bekliyordum adet oldum yarın dr gidicem inşallahsorun yoktur

canim bende dondurulmuslar denicem allah hakkimizda hayirlisini versin

sabriya iki sene önce tüp bebek yaptırmıştım bu ikinci olucak dondurulmuşlarla İNŞALLAH

merak ettim herkes lucrin kullanıyo ne için bu , bana vermedi doktorum hani ben herkesin bünyesine ve rahatsızlığına göre verilen ilaçlar değişir diye düşünüyodum ama herkes lucrin kullanıyo meralk ettim aydınlatırsan sevinirim.

merak ettim herkes lucrin kullanıyo ne için bu , bana vermedi doktorum hani ben herkesin bünyesine ve rahatsızlığına göre verilen ilaçlar değişir diye düşünüyodum ama herkes lucrin kullanıyo meralk ettim aydınlatırsan sevinirim.

ilkkindede böyle başlamıştık ben gonal ef kullanmadım busadece hormonları ayarlıyor e2 düzeyini ve rahim kalınlığını falan

Back
X