• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

evet cokk heycanlandim ama diger transferim gibi hatalar yapmayacagimm sabirli olacagim ve pc den uzak ve normal hayatima devam edicem

aminn ne demek canim hepimizin cabasi bir degilmi kizlar dun bir teyzeden bir sey ogrendim bana hergun cek tesbih 99 tane ama sen fazlada cek dedi == ya celil ya nebil gonder bana delil ==bu RABBIMIN isimlerinden biri ve yalvar yaradanina ki oda sana dilegini nasip etsin dedi
sagol canım bunu da yapayım bende 4444 salat ı tefrıcıye okuyorum bırd 41 tane fetıh suresine basladım bıtıreyım allahın ıznıyle meryem suresıne baslıycam rabbım buyuk ınsallah bızede verecek dualarımız kaul edecek mubarek aylarda:Saruboceq:a.s.
engel mrb canım nasıl gidiyor tedavin? biz de adetim bitince doğum kntrol başlıcaz tedavimin startına az kaldızemuszemus
maviojecim ıyıyım canım cok sukur tedavıyı uzattık bıraz araya düğün falan girince bu persembe kontrolum var sanırım yumurta gelıstırıcı ıgneye baslayacagız artık agustos 10 gıbı de yumurtalarım toplanacak esimin gelecegı tarıhe denk getırdık kımse bılmeyınce tedavıyı ona buna laf anlatmak ısteıyorum dugune gelmıs gıbı gelecek bu ısı halledıp gıdecek :kedi:

Benım transfer salı gunu ama ben yınede baslıyım bugun

canım benim rabbim yardımcın olsun insallah hayırlısıyla tutunur bebıslerın :Saruboceq:allahım kabul etsin dualarımızı sana da dua edecegım canım hayırlı haberleını alcaz allahın izniylehihoyyyt

aminn ne demek canim hepimizin cabasi bir degilmi kizlar dun bir teyzeden bir sey ogrendim bana hergun cek tesbih 99 tane ama sen fazlada cek dedi == ya celil ya nebil gonder bana delil ==bu RABBIMIN isimlerinden biri ve yalvar yaradanina ki oda sana dilegini nasip etsin dedi

canım bende biliyorum bu dua yı ama biraz farklı ve etkisine de birebir şahit oldum bi hacı teyzemiz vardı onla elimiz kollumuz araba geçmez tenha bi yerde yürüyoduk çok yorulduk oturduk bi taksiye binsek dedik ama ordan geçmesi imkansız dı bak şimdi nolucak dedi "ya celil etme zelil gönder delil" die okumaya başladı bi süre sonra genç bi çocuk arabayla yanımıza yaklaştı dedi götürim teyzecim istediğiniz yere yanide teyzem dedi ki bak ben sana demedimmi

slm arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum ben de sizin gibi bebiş istiyorum ama benim durumum biraz farklı.benim 11 yaşında bir kızım var ama ilk evliliğimden.2. eşimle 4 yıl önce evlendik.ve eşim daha önce evlenmemişti yani çocuğu yok.ama benim kızıma o kadar iyi babalık yapıyorki karşıdan bakıldığında özmü üveymi diye ayırdedemeezsiniz bazen bunu ben bile unutuyorum.ve tabiiki bizde bebek yapmaya karar verdik ve benim laparoskopi ameliyatı olmam gerekiyormuş ve oldumda.ama fsh ım 10 civarı yani sınırda olduğu için acele etmemiz gerekirmuş.ama ne yazıkki eşimin de spermogramı inişli çıkışlı yani bir bakıyorsunuz 4 milyon bir bakıyorsunuz 37 milyon.yani doğal yolla hamile kalma şansın çok fazla yok.laparoskopi ameliyatını 22 mayısta oldum ve dr um 3 ay rahimin kendini toparlasın ama bu 3 ay zarfında korunmayın bakarsınız hamile kalırsınız dedi.kalamazsanız eylüldeki ilk adetinizde gelin ya aşılama ya tüp bebek yapalım dedi.benim gönlüm tüp bebekten yana.çünkü eşimin spermogramı inişli çıkışlı.ya aşılama olrken inadına düşerse diye evham yapıyorum.o yüzden büyük ihtimalle eylülde tüp bebeğe düğmeyi basıcaz.bu arada ne güzel listeler falan yapmışsınız çok hoşuma gitti.süpersiniz.ne kadar çok benim durumumda olanlar varmış.bir de şunu söyliyeyim madem tüp bebeğe niyet ettiniz size bir kitap önericem AYŞE AYDIN-ANEEEE..ANNE OLUYORUM adlı kitabını alıp mutlaka okuyun.ben okuyorum.bu kitapta tüp bebek yöntemiyle hamile kalan ayşe aydın ın başından geçenleri çok akıcı ve eğlenceli bir şekilde aktarmasını konu etmiş.yemin ediyorum bu kitabı okuduğumda artık tüp bebek yaptırmaktan korkmuyorum dedim.şiddetle tavsiye ediyorum kızlar.isterseniz AYŞENıN ıKıZLERı diye google den yazın ilginizi çekicek.öpüyorum hepinizi....

slm arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum ben de sizin gibi bebiş istiyorum ama benim durumum biraz farklı.benim 11 yaşında bir kızım var ama ilk evliliğimden.2. eşimle 4 yıl önce evlendik.ve eşim daha önce evlenmemişti yani çocuğu yok.ama benim kızıma o kadar iyi babalık yapıyorki karşıdan bakıldığında özmü üveymi diye ayırdedemeezsiniz bazen bunu ben bile unutuyorum.ve tabiiki bizde bebek yapmaya karar verdik ve benim laparoskopi ameliyatı olmam gerekiyormuş ve oldumda.ama fsh ım 10 civarı yani sınırda olduğu için acele etmemiz gerekirmuş.ama ne yazıkki eşimin de spermogramı inişli çıkışlı yani bir bakıyorsunuz 4 milyon bir bakıyorsunuz 37 milyon.yani doğal yolla hamile kalma şansın çok fazla yok.laparoskopi ameliyatını 22 mayısta oldum ve dr um 3 ay rahimin kendini toparlasın ama bu 3 ay zarfında korunmayın bakarsınız hamile kalırsınız dedi.kalamazsanız eylüldeki ilk adetinizde gelin ya aşılama ya tüp bebek yapalım dedi.benim gönlüm tüp bebekten yana.çünkü eşimin spermogramı inişli çıkışlı.ya aşılama olrken inadına düşerse diye evham yapıyorum.o yüzden büyük ihtimalle eylülde tüp bebeğe düğmeyi basıcaz.bu arada ne güzel listeler falan yapmışsınız çok hoşuma gitti.süpersiniz.ne kadar çok benim durumumda olanlar varmış.bir de şunu söyliyeyim madem tüp bebeğe niyet ettiniz size bir kitap önericem AYŞE AYDIN-ANEEEE..ANNE OLUYORUM adlı kitabını alıp mutlaka okuyun.ben okuyorum.bu kitapta tüp bebek yöntemiyle hamile kalan ayşe aydın ın başından geçenleri çok akıcı ve eğlenceli bir şekilde aktarmasını konu etmiş.yemin ediyorum bu kitabı okuduğumda artık tüp bebek yaptırmaktan korkmuyorum dedim.şiddetle tavsiye ediyorum kızlar.isterseniz AYŞENİN İKİZLERİ diye google den yazın ilginizi çekicek.öpüyorum hepinizi....
arkadasim aramiza hosgeldin durumun aslinda biraz sevindirici biraz uzucu ilk esinden bebegin olmus o duyguyu tatmissin ama tabiki suanki hayat arkadasindan esindende olsun istersin ki ins olurr benimde tuplerim tikaliydi ama iste yine cok sukurki tip ilerledi ve tup bebek sansimiz var ve ikinci denicem dedigin kitabi alip okuyacagim ama

slm arkadaşlar bende ağustosta mucizeme kavuşmak istiyorum benide ekleyin listeye 2. aşılamamı yaptırdı hayırlısıyla bende hamile olmak istiyorum sizler gibi

slm arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum ben de sizin gibi bebiş istiyorum ama benim durumum biraz farklı.benim 11 yaşında bir kızım var ama ilk evliliğimden.2. eşimle 4 yıl önce evlendik.ve eşim daha önce evlenmemişti yani çocuğu yok.ama benim kızıma o kadar iyi babalık yapıyorki karşıdan bakıldığında özmü üveymi diye ayırdedemeezsiniz bazen bunu ben bile unutuyorum.ve tabiiki bizde bebek yapmaya karar verdik ve benim laparoskopi ameliyatı olmam gerekiyormuş ve oldumda.ama fsh ım 10 civarı yani sınırda olduğu için acele etmemiz gerekirmuş.ama ne yazıkki eşimin de spermogramı inişli çıkışlı yani bir bakıyorsunuz 4 milyon bir bakıyorsunuz 37 milyon.yani doğal yolla hamile kalma şansın çok fazla yok.laparoskopi ameliyatını 22 mayısta oldum ve dr um 3 ay rahimin kendini toparlasın ama bu 3 ay zarfında korunmayın bakarsınız hamile kalırsınız dedi.kalamazsanız eylüldeki ilk adetinizde gelin ya aşılama ya tüp bebek yapalım dedi.benim gönlüm tüp bebekten yana.çünkü eşimin spermogramı inişli çıkışlı.ya aşılama olrken inadına düşerse diye evham yapıyorum.o yüzden büyük ihtimalle eylülde tüp bebeğe düğmeyi basıcaz.bu arada ne güzel listeler falan yapmışsınız çok hoşuma gitti.süpersiniz.ne kadar çok benim durumumda olanlar varmış.bir de şunu söyliyeyim madem tüp bebeğe niyet ettiniz size bir kitap önericem AYŞE AYDIN-ANEEEE..ANNE OLUYORUM adlı kitabını alıp mutlaka okuyun.ben okuyorum.bu kitapta tüp bebek yöntemiyle hamile kalan ayşe aydın ın başından geçenleri çok akıcı ve eğlenceli bir şekilde aktarmasını konu etmiş.yemin ediyorum bu kitabı okuduğumda artık tüp bebek yaptırmaktan korkmuyorum dedim.şiddetle tavsiye ediyorum kızlar.isterseniz AYŞENİN İKİZLERİ diye google den yazın ilginizi çekicek.öpüyorum hepinizi....

bahsettiğin kitabı hemen ekledim ama gerçekleşsin ona göre alacağım seninde iyi bir şekilde atlatacağına eminim a.s

Back
X