• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

arkadaşlar ben de geçen ayki kistten sonra bugün doktora gittim kist kaybolmuş ve bugün ilk puregonumu vuruldum yani artık kesin olarak ben de gruba katıldım

merhaba arkadaşlar bende doktordan geldim bugün 20. günüm rahim kalınlığım 7,9mm çıktı.. doktorum bir hafta 10 gün daha beklerim diyor.. birde rahimin üzerinde üçlü çizgi dedkleri çizgi çıkması gerekiyormuş.. bu transfer için en iyi rahim şekliymiş.. benim 8. günde 8 mm di ve çizgi vardı ama geçen hafta çizgi kayboldu ve 7mm düşmüştü eğer bugün de görülmeseydi transferimi otomatik olarak iptal edecekti.. ilacın dozunu yükseltmeme rağmen geç kalınlaşıyor rahim.. geçen seferki transferimde 7.5mm le transfer yapmıştı tutmamıştı.. şimdi 10mm kalınlığı ve üçlü çizginin iyice belirginleşmesini hedefliyorum diyor.. yoksa transferi yapmazmış.. öncelikle herşeyin hayırlısı tabiki ama transferim iptal olucak diyede çok üzülüyorum.. çünkü bebişime kavuşmak için bir üç ay daha beklemek zorunda kalıcam tekrar.:((.

amın kıslar tsk ederım saolunnnn
benım c.tesı kontrolum vardı 14.gundu kalınlık 9.9 çıktı transferım 17.gun yapılıyor

dıatom yanlız şunu diyeceğim.bahsettiğim kitabı tedavi öncesi veya tedavi sırasında alıp pkuyun .inanın terapi gibi geliyo.googleden ayşenin ikizleri diye yaz bak.orda videolara gir.ayşe aydın orada konuk olmuştu.tanda benim pisikolojik olarak çok kötü olduğum bir anda tv yi bir açtım derya baykalın programında onu gördüm.Allah gönderdi bu kadını dedim.en kısa zamanda da kitabı alıp okumaya başladım.bitirmek üzereyim.ayşe aydın anne olmaya niyetlenip eşinin faktörü yüzünden kalamamış.daha sonra dr a gitnmiş.işte bu zamandan başlayıp taki doğum yapana kadar başından geçenleri anlatmış.muhakkak okuyun.iyi gelicek hepinize..

peki şeker tavsiyen üzerine hemen alıp okuyacağımhihoyyyt

acaba her dr bunu dikkate alıyomuki.yani ideal zamanda tedavi yapsınlar şans da artsın değilmi.

Back
X