allah yardımcın olsun canım...sonrada :1hug:bebişlerin senınle olsun inş.
aminn canımmmmmopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah yardımcın olsun canım...sonrada :1hug:bebişlerin senınle olsun inş.
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canim allah kucaginda almayi da nasip etsin evet devami gelecek ins ben sana demistim esila hatirlarmisin sen hamis kalacaksin diyee evet durmak yok yola devammmmmmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey:canım dikkatli bi şekilde inip çıkıldıktan sonra bişey olmuyor sanırım.ben mecburdum iş yerimde ve evimin içinde inip çıktım...
biraz önce doktorum aradı..değerim 109 muş...ama çba ve cuma tekrar bakmak gerekir değerlere dedi.....zemuszemus
esilacım gözün aydınnnnnnnnnnn.. Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallaaaaahhhhhhh....darısı biz bekleyenlerin başına olsun inşallah ağustos ayında ve bu mübarek ayda hepimizin yüzü gülecek..
sabriyacım sanada teşekkür ediyorum.. pozitif enerjinle açtığın topiğimiz uğurlu gelecek inşallah hepimize Allaha şükür gelen haberler hep pozitif.. inşallah hep böyle devam eder...
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canim allah kucaginda almayi da nasip etsin evet devami gelecek ins ben sana demistim esila hatirlarmisin sen hamis kalacaksin diyee evet durmak yok yola devammmmmmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey:
esilacım gözün aydınnnnnnnnnnn.. Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallaaaaahhhhhhh....darısı biz bekleyenlerin başına olsun inşallah ağustos ayında ve bu mübarek ayda hepimizin yüzü gülecek..
sabriyacım sanada teşekkür ediyorum.. pozitif enerjinle açtığın topiğimiz uğurlu gelecek inşallah hepimize Allaha şükür gelen haberler hep pozitif.. inşallah hep böyle devam eder...
evet hayatım demiştin hatırlıyorum....içimi çok ferahlatmıştı o sözlerin benim...
rabbim herkese nasip etsin inş....listemizde boş kalmasın...opuyorumnanaktan
canooooooooooooo simdi sira sende sen simdi bizlere dualarini esirgeme tamam bebiss belki iki kese gorursun hee nedersin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Benimde bugün transferim oldu,beklemedeyim evde istirahat ediyorum inş herşey yolunda geçer hepimiz için çünkü gerçekten kolay değil bu yolda verilen emekler