• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

mrh arkadaşlar sanırım gene başaramadımmafoldumben

leke geliyor iki tüp bebek denememdede böyle olmuştu 8-9 gün leke ardından kanamam geliyordu ..

bugün 8.ci gün leke gelmeye başladı:a015:

kendimden çok eşime üzülüyorum busefer bizim için başkaydımafoldumben

yarın kanda baktırcam umudum yok ama kesinlik kazansın :gitme:

Canım üzülme ama daha erken tutunma kanamasıdır... Kendini eşini ve minikleri üzme :olmaz:

elimde değil arkadaşlar üzülmemek ağlamamakmafoldumben

çok saol cnm desteğin içinkaydirigubbakcemile5

şuanl lekelenmem kesildizemuszemus

inş.gelmez bir daha:emir_bebek:

merhaba kıslar nasılsınız transferım oldu şimdi bekleme surecı basladı
10 agustos test gunum 2 embrıyo transfer edıldı ıhsallah hayırlı haberler verebılırım size

nazcım hadi bakalım artık işin en güzel yerine geldin gözün aydın canım bence olucak inşallah sımsıkı yapışıcaklar sana Allahım tamamına erdirsin inşallah yay kendini valla geniş geniş hiç buralara girip okuyup okuyup soru işaretleri açma kafanda öptüm çok seni hadi bakalım bi güzel haberde senden gelsinopuyorumnanaktan

canim uzulmeee bak bunda da varmis bir hayirrrr dersin dualarin icin ve iyi dileklerin icin tesekkurlerr ins bunlara gerek kalmazda mucize sekilde hamis kalirsin

ahhh ahhh nerde eşim azo maalesef öyle bi şansımız yok canım benim ağustos değil ama ben o güzel listeden kocaman bi uğur alıcamı düşünüyorum o yüzden silmicem kendimi herşey süper başladı ben ilk transferi olucaklardan biriyken şimdi son olucam inşallah çok güzel haberlerinizle banada uğur getirirsiniz ALLAHIM yardımcımız olsun kızlarrr:içelim:

destek olan arkadaşlara çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

hepinizden allah razı olsunŞenizkaydirigubbakcemile5

bakin kizlar yazilarinizi okudum ama bu sitedeki ve ekledigimiz arkadaslar mutlu ve pozitif olsun sonuclar guzel olcak yilmak yokkk herneolursa olsun sonunda olum yokk bunu unutmayalimm bakin benimdeikinci denemem 7 kere deneyenler var ama yilmadan yola devam ediyorlarrr ben sizden pozitif haber beklicem hep ben sonunda kendimde pozitif gormesem bile yilmadan devam dicem rabbim bize bu sansi vermisss ya bu tupbebek olayi olmasaydi bunda dusunelim

üzülme fical Allah'tan ümit kesilmez değil mi?.sen içini rahat tutmaya devam et.Bak gör herşey yoluna girecektir.:teselli:

ficalciğim hemen panik yapma bencede o tutunma kanaması canım kendini strese sokma bitanem bebişin üzülür bak sonra olumlu düşün bitanem öyle olsun

saolun kıslar hepınıze tsk ederim
ihsallah hayırlı haberler verebılırım sıze
arada kasık agrılarım oluyor normalmı acaba bıde çok gazım var

saolun kıslar hepınıze tsk ederim
ihsallah hayırlı haberler verebılırım sıze
arada kasık agrılarım oluyor normalmı acaba bıde çok gazım var

canim bunlar cok normalll emin ol bende yasmaistim cogunlukta herkez yasiyorr takma kafanaa senden guzel haberler bekliyoruz tamammi

ıhsallah canım yaa ıhsallah guzel haber verebılırım bu arada anne oluyorum kıtabını bı gunde bıtırdım okudukca goslerım doldu okadar cok heyecanlandımkı
ALLAHIM OGUNLERI BIZEDE YASATIR IHSALLAH
HAYIRLA SAGLIKLA

çok saolun arkadaşlarkaydirigubbakcemile5

çok şükür leke yada kanamam yok inş.da olmaz:emir_bebek::Saruboceq:

canım cevabın için sağ ol napıyım ya oraya buraya sorup araştırıyorum bişey eksik kalmasın diye bi de önceden uça bileti alınca baya ekonomik oluyo ben de evimden gidip gelerek tedavimin olmasını isterdim Allahtan işte herşey biz tam problemimiz olduğunu öğrendik tayinimiz çıktı hem de batmana laelaelaelaelae neyse herşeyde vardır hayır dicez napalım kaydirigubbakcemile5 inşallah Allah ım bebişlerimize kavuşmamız için 'OL':Saruboceq: der

canım rıca ederim kafana takılan bısey olursa bıldıgım kadarıyla her zmn yardımcı olmaya hazırım.hıc takma kafana bebegını alıp doneceksın allahın ıznıyle ınsallah rabbım emeklerimizi bosa cıkarmasın hasret ceken herkesın yuzunu guldursun ınsallahhhhhh:Saruboceq:

Back
X