• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

bugün yumurtalarım toplandı. tam 29 tane:) ama sayısı değil kalitesi önemli sanırım...sizce nasıl?sizlein kac tane toplanmıştı.?
yum. toplamadan sonra herkes 2 saat yatarken ben 5 saat yattım hastanede...

naz cım transferin hayırlı olsun canım.. inşallah seninde güzel haberlerinide alıcaz..
fical panik yapmakta çok haklısın canım endişeleini anlıyabiliyoruz ama test günün gelmeden erkenden yaptırma canım.. sonuçta negatif olmasa bile erken olduğu için çok düşük olabilir buda kafanda birçok soru işareti uyandırır.. çünkü gün içinde yapılan veya farklı yerlerde yapılan tahlillerde bile değerler değişebiliyor..ayrıca arkadaşlarında dediği gibi bu lekelenmen banada tutunma kanaması gibi geldi inşallaahh...:)))
bende cumartesi günü gidicem rahim kalınlığını ölçtürmeye pazartesi günü 7.9mm kadardı inşallah 10mm e yaklaşır..

yaren 58 çok saol arkadaşım:Saruboceq:

inş.dediğin ve dedikleri giidir.kaydirigubbakcemile5

bugün yumurtalarım toplandı. tam 29 tane:) ama sayısı değil kalitesi önemli sanırım...sizce nasıl?sizlein kac tane toplanmıştı.?
yum. toplamadan sonra herkes 2 saat yatarken ben 5 saat yattım hastanede...

canım sanırım pko hastasısın...benden 12 tane toplanmıştı 12 side çok şükür olgun çıkmıştı..inş. seninkiler de çooookkk kal,iteli olur. neden seni fazla yatırdılar kanaman falan mı oldu..ben sanırım 1 saat dinlendim çıktımmm.:1hug:

mrh arkadaşlar sanırım gene başaramadımmafoldumben

leke geliyor iki tüp bebek denememdede böyle olmuştu 8-9 gün leke ardından kanamam geliyordu ..

bugün 8.ci gün leke gelmeye başladı:a015:

kendimden çok eşime üzülüyorum busefer bizim için başkaydımafoldumben

yarın kanda baktırcam umudum yok ama kesinlik kazansın :gitme:

canım ohh çok şükür kesilmiş kanaman ..inş. yerleşme kanaması dediklerindendri. senin test günün ne zamandı?inş. güzel haberler verirsin bize:1hug:

Esila@mısra nasılsın canım
Fical sakin ol demiştim bak herşey yoluna girmiş çok şükür...

Son düzenleme:
canım sanırım pko hastasısın...benden 12 tane toplanmıştı 12 side çok şükür olgun çıkmıştı..inş. seninkiler de çooookkk kal,iteli olur. neden seni fazla yatırdılar kanaman falan mı oldu..ben sanırım 1 saat dinlendim çıktımmm.:1hug:

hayır canım pko yok bende. sadece cok yumurta toplandığı için uzun süre yatmışım, yani hemşire öle dedi..

kızlar bende yeni dr dan geldm lucrine 5 mg a dusurdu cumarteside fostımona baslayacagım 5 tane 75 lik vurulacakmısım delik desik oldu gobegım zaten süzgece dondukaydirigubbakcemile3sıra popodaaaaa:roflol:

kızlar transfer gunum bellı oldu pazartesıı diger kızlar haberlerınızı beklıyorum

Hayırlısı olsun Sabriya inşallah müjdeyi vereceksin zemuszemus
Benim transferim cumartesi öğleden sonra yada pazar günü yarın belli olacak hayırlısıyla.

kızzzlaar slm ankarada 2 haftamız lucrin ve gonal-f dün sondu bugün akşam çatlatma iğnemi yapcam cmtde opu yapılacak belki eşimede tesa önce sperm verecek sonra karar verilecek drum 15den az olmaz yumurtan dedi ii gözüküyolarmış salı günüde işlam yapılacak.. inşallah bende ii haberlerimi yazarım..15 az mı ne?

kızzzlaar slm ankarada 2 haftamız lucrin ve gonal-f dün sondu bugün akşam çatlatma iğnemi yapcam cmtde opu yapılacak belki eşimede tesa önce sperm verecek sonra karar verilecek drum 15den az olmaz yumurtan dedi ii gözüküyolarmış salı günüde işlam yapılacak.. inşallah bende ii haberlerimi yazarım..15 az mı ne?

maşallah canım az olurmu hiç şimdiden hayırlı olsun bitanem

hayatım önemli olan sayı değil kalitesi...benim 12 idi.ve şimdi çok şükür hamişim...darısı başına...gerçi insan keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan inanamıyor ama....senden de güzel haberler bekliyoruz..

[fical canım inşallah hamilesindir biraz daha sabır biliyorum çok zor ama buna da şükür

bu arada kızlar bu sitede bi arkadaştan 41gün günde bir tane okunan fetih suresinin çok hayırlı olduğunu öğrendim içimde inanılmaz bi sıkıntı vardı 4 gündür bu sureyi okuyorum size de tavsiye ederim biraz uzun ama rahatlamak için bire bir:bbo:

mavioje saol cnm desteğin için:Saruboceq:

inş.pazartesi güzel sonuç alırım:1hug:

sabriya ve katremelek inşallah sorunsuz bir şekilde transferiniz geçer ve yine böyle arka arkaya hayırlı haberlerinizi de alıcaz.. Allah yardımcınız olsun:))

Back
X