• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

sabriya ve katremelek inşallah sorunsuz bir şekilde transferiniz geçer ve yine böyle arka arkaya hayırlı haberlerinizi de alıcaz.. Allah yardımcınız olsun:))

Sağol Yaren opuyorumnanaktan
İnşallah dualarımız o yönde Rabbim yüzümüzü güldürsün aminnnnnnnnnnnn
Sen ne durumdasın Yaren :uhm:

Sağol Yaren opuyorumnanaktan
İnşallah dualarımız o yönde Rabbim yüzümüzü güldürsün aminnnnnnnnnnnn
Sen ne durumdasın Yaren :uhm:

:Saruboceq:inşaaalllllaahh canımm.. bende rahimin kalınlaşmasını bekliyorum canım.. biraz yavaş kalınlaşıyor ve doktorumda bayağı kalınlaşmasını bekliyor.. çünkü benim üç ay önceki transferim 7.5mm le olmuştu tutmadı.. şimdi 10mm yakın olmasını bekliyor..pazartesi 7.9mm di yarın kontolüm var inşallah kalınlaşır eğer olmazsa haftaya iptal eder belkide çok edişeliyim o yüzden inşallah olumlu bir sonuç alabilirim hayırlısıyla bu ay.. :çok üzgünüm:

:Saruboceq:inşaaalllllaahh canımm.. bende rahimin kalınlaşmasını bekliyorum canım.. biraz yavaş kalınlaşıyor ve doktorumda bayağı kalınlaşmasını bekliyor.. çünkü benim üç ay önceki transferim 7.5mm le olmuştu tutmadı.. şimdi 10mm yakın olmasını bekliyor..pazartesi 7.9mm di yarın kontolüm var inşallah kalınlaşır eğer olmazsa haftaya iptal eder belkide çok edişeliyim o yüzden inşallah olumlu bir sonuç alabilirim hayırlısıyla bu ay.. :çok üzgünüm:

İçini ferah tut arkadaşım istenilen kalınlık oluşacaktır. İptal olmayacak inşallah sende transferini olacaksın ve bebişini karnında büyüteceksin:CüvCüv:

İçini ferah tut arkadaşım istenilen kalınlık oluşacaktır. İptal olmayacak inşallah sende transferini olacaksın ve bebişini karnında büyüteceksin:CüvCüv:

kızlar merhaba.estrofem adlı ilacı rahim duvarını kalınlaştırmak için kullandınız mı?bugün kontrolde doktorum yazdı sanırım 6.1 dedi.4 solda 2 sağda yumurta varmış henüz bugün 5.iğnemi vurulacağım nasıl durum sizce?benim ilk tedavim olacak transfer olamama durumlarını da okuyunca insanın canı sıkılıyor inşallah hepimiz sorunsuzca atlatırız bu aşamaları ve hayırlı haberler alırız

kıslar merhaba nasılsınız transferı olucak arkdaslarıma ıyı sanslar dılıyorum
ıhsallah hepımız mujdelı haber alırız

merhaba arkadaşlar,
benim de yarın transferim olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun. birbirimize dua edelim..
bu arada kullandığım progesteron iğne aferdersiniz ama inanılmaz kabız yaptı. aranızda böyle olan var mı?
aaahhh birde o iğnelerin ağrısıda cabası tabiiii..
Yüce Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bizimde..:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar,
benim de yarın transferim olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun. birbirimize dua edelim..
bu arada kullandığım progesteron iğne aferdersiniz ama inanılmaz kabız yaptı. aranızda böyle olan var mı?
aaahhh birde o iğnelerin ağrısıda cabası tabiiii..
Yüce Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bizimde..:Saruboceq:

Canım bende progesteron hapını kullanıyorum,bendede hem kabızlık hemde gaz oluyordu ilk mzamanlar.Ben bu sorunu kuru incir,kuru kaysı ve bol su ile hallattim Sende dene faydası oluyor.a.s

progynexmı kullanıyorsun canım benımde popom çok acıyor ama ben ishalim:)

evet canım bu iğneyi kullanıyorum. opu sonrası ilk gün jel kullandım. sonra doktorum en azından gebelik testine kadar iğne olmamı istedi. bakalım bugün üçüncü iğnemi olacağım. sonsında inanılmaz ağrım oluyor. yarında transferim var inşallah.. karnım bir davuuulllll... duphalac şurup içebileceğimi söyledi hemşire arkadaşım. bu arada canım sen doktorunu bilgilendirdin mi?? geçmişi çok okuyamadım. senin transferin oldu mu??
sevgiyle kal..

Canım bende progesteron hapını kullanıyorum,bendede hem kabızlık hemde gaz oluyordu ilk mzamanlar.Ben bu sorunu kuru incir,kuru kaysı ve bol su ile hallattim Sende dene faydası oluyor.a.s

canım benim içimde kayısı ağacı çıkacak ama malesef tık yok..
bakalım şurup içtim. inşallah yarına kadar çözümlenir. çünkü yarın transferim varrrrrr..
hayırlısıyla tabiki....
senin kaçıncı günün? sanıyorum transferin oldu. umarım güzel haberler alırız....:Saruboceq:

hayırlısı olsun canım. Allah'ım gönlüne göre versin inşallah..
transfer sonrası nelere dikkat ettin. bahsedersen çok sevinirim..

saol canım amın ıhsallahh
pek bırseye dıkkat etmedım aslında agır kaldırmıyorum egılmıyorum iş yapmıyorum sadece arada yatıyorum kalkıyorum oturuyorum çok sıkıldım beklemek çok zormus

hakkımızda hayırlısı olsun canım

merhaba hayırlı olsun sonuç olumlu olur inşallah

benimde çarşamba günü transferim oldu.allah kısmet eder inşallah hepimize
.transferden sonra belirti falan oldumu.rahimde kasılma gibi hani adet döneminde sancı gibide değil hafif kasılma gibi bende dünden beri oluyor.ama ben tutunutyorlardır diye kendimi teselli ediyorum içimde bir mutluluk var hiç korkmuyorum umarım nasip eder yarabbim tüm isteyenlere ve bize arkadaşlar.....böyle belirtileriniz olursa paylaşırmısınız arkadaşlar....

merhaba canım hepımız olumlu sonuc alırız ıhsallah
rahımde kasılma degılde bugun sag kasıgım acayıp agrıyor çok halsızım ıhsallah ıyıye ısarettır

Back
X