- 23 Ocak 2008
- 439
- 0
- 96
hadi bakalım kızlar şimdiden hayırlı olsun güzel haberleri verirsiniz bize inş...:Saruboceq:
Sağol esila inşallah senin gibi :CüvCüv: olucaz takipçin olmak istiyoruz dimi Sabriyakaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım kızlar şimdiden hayırlı olsun güzel haberleri verirsiniz bize inş...:Saruboceq:
sabriya ve katremelek inşallah sorunsuz bir şekilde transferiniz geçer ve yine böyle arka arkaya hayırlı haberlerinizi de alıcaz.. Allah yardımcınız olsun:))
Sağol Yaren opuyorumnanaktan
İnşallah dualarımız o yönde Rabbim yüzümüzü güldürsün aminnnnnnnnnnnn
Sen ne durumdasın Yaren :uhm:
:Saruboceq:inşaaalllllaahh canımm.. bende rahimin kalınlaşmasını bekliyorum canım.. biraz yavaş kalınlaşıyor ve doktorumda bayağı kalınlaşmasını bekliyor.. çünkü benim üç ay önceki transferim 7.5mm le olmuştu tutmadı.. şimdi 10mm yakın olmasını bekliyor..pazartesi 7.9mm di yarın kontolüm var inşallah kalınlaşır eğer olmazsa haftaya iptal eder belkide çok edişeliyim o yüzden inşallah olumlu bir sonuç alabilirim hayırlısıyla bu ay.. :çok üzgünüm:
İçini ferah tut arkadaşım istenilen kalınlık oluşacaktır. İptal olmayacak inşallah sende transferini olacaksın ve bebişini karnında büyüteceksin:CüvCüv:
merhaba arkadaşlar,
benim de yarın transferim olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun. birbirimize dua edelim..
bu arada kullandığım progesteron iğne aferdersiniz ama inanılmaz kabız yaptı. aranızda böyle olan var mı?
aaahhh birde o iğnelerin ağrısıda cabası tabiiii..
Yüce Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bizimde..:Saruboceq:
progynexmı kullanıyorsun canım benımde popom çok acıyor ama ben ishalim:)
Canım bende progesteron hapını kullanıyorum,bendede hem kabızlık hemde gaz oluyordu ilk mzamanlar.Ben bu sorunu kuru incir,kuru kaysı ve bol su ile hallattim Sende dene faydası oluyor.a.s
evet canım salı gunu oldu transferım bugun 3.gunum
hayırlısı olsun canım. Allah'ım gönlüne göre versin inşallah..
transfer sonrası nelere dikkat ettin. bahsedersen çok sevinirim..
saol canım amın ıhsallahh
pek bırseye dıkkat etmedım aslında agır kaldırmıyorum egılmıyorum iş yapmıyorum sadece arada yatıyorum kalkıyorum oturuyorum çok sıkıldım beklemek çok zormus
hakkımızda hayırlısı olsun canım