• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

kizlar merhabalar transferden once tatile ciktim ve bugun geldim yarion buyuk gunn transferim var saat 11 de bakalim kac yumurtam cozulcekk bana duaaaaaaaaa edinnn yarin pc de olmayacagim bakalim allah yolumuzu acik etsin

Dualarımız seninle canım.İnşallah herşey çoook güzel olacak.a.s

arkadaşlar merhaba.bende aranıza katıldım. benimde ağustos 11-12 sinde yumurta toplama işlemi yapılacak arkasından 3-4 gün sonra da transfer. inşallah olumlu sonuçlar alırım....

arkadaşlar transferden sonra ne kadar süre ile yatmak gerekiyor. kaç gün.bana bilgi verirseniz çok sevinirim.

arkadaşlar merhaba.bende aranıza katıldım. benimde ağustos 11-12 sinde yumurta toplama işlemi yapılacak arkasından 3-4 gün sonra da transfer. inşallah olumlu sonuçlar alırım....

canım mrb benımde yumurt toplama 10 11 agustos gıbı olcak hemen hemen aynı gun transfer olcz allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın ıkımızde guzel haberı verırız ıns

mrb arkadaşlar katremelek transferin hayırlı olsun gönlünüze göre versin Rabbim. test günü gelen arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz opuyorumnanaktan

arkadaşlar yarın transferim var.cmt yumurta toplanmışdı 3 den 4 e çıkmış döllenen sayısı ama en fazla 4 hücreli olmuşlar çokmu az şansım nedir.arayan kişi iyi olan 6-8 hücreli olması demiş ayyyy cok stresli allahım hayırlısını versin,ayrıca hamilelik haberini alan arkadaşlar tebrik ederim darısı bekleyenlarin başına.

slm kizlar nasilsiniz bakalim evet bebeklerimin 5 tanesi cozulmus ve ben 4 tane 8 hucreli bebeklerimi annelerine transfer yapti yani suan icimde 4 tane bebegim var bakalim hangisi annesine tutunacaklarrrr ve annelerini uzmeyecekler

Back
X