• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

naaaz nasıl duruyosun idrarda ufakta çıktıysa kan tahlili yaptırmadan idrarda çıktıysa kanda garanti çıkar yaptırsana canım ya ay hadi inşallah hayırlı haberlerin gelsin canımopuyorumnanaktan

uzun zamandır bağlantı kuramadım sizlerle inşallah hepinizin ki tutuyordur.:ecrin_bebek:
bendaha ilaçlara başlamadım bu hafta kontrol olup hangi protokol olcaksa karar verilecek hayırlısı artık:1closedeyes:

canım mrb benımde yumurt toplama 10 11 agustos gıbı olcak hemen hemen aynı gun transfer olcz allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın ıkımızde guzel haberı verırız ıns

canım hayırlı olsun şimdiden..
benimde transferden sonraki 4. günüm..
iki embriyo transfer edildi.. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah..

NAZ1982 tebrik ediyorum canım..
internette problem vardı. bir kaç gün giremedim.
kan testini ne zaman yaptıracaksın?
çok merak ettim inan..güzel değerler alırsın inşallah..

kızlar hepinizin transferide hayırlı olsun inşallah bende bugün 4cü iğneyi olacam kolum dan inşallah hepimizin tedaviside istediğimiz gibi sonuçlanır hayırlısıyla inşallah

kizlarrr bugun 3 gun ama habire uyuyorum diger tedavimde hic boyle olmammistimyaa ilaclar yapiyor galiba

bende farklı değilim canım. sürekli uyku hali..
ilaçlardan diye düşünüyorum..
ben progynex iğne, coraspin ve folbiol kullanıyorum. yüksek ihtimal progesteron yapıyordur.
sen ne kullanıyorsun canım?

Back
X