Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

Kıslar sızı umutlandırmak ıstemem ama aynı agrılar bendede oldu halada devam edıyor

ay kızlar galiba içinizde en iyi dayanan ben olmuşum bugün transfer gününü saymasam 7.günüm ve ben hala banyo yüzü görmedim test gününe kadar yapmamayı düşünüyorum tabi kokmasam yakında burnunuza kötü kokular gelirse şaşmayın benden geliyordurkaydirigubbakcemile3

naz tebrik edrim allah sonuna kadar kazasız belasız gitmeni nasip eder.pozitif sonuç olunca çok seviniyorum darısı herkesiz başına inşallah

fical
belki bir gün..

Giriş tarihi: Feb 2008
Ruh Halim:

mrh..

--------------------------------------------------------------------------------

kaç tane konu açtın acaip rahatsız olduk görmediğin hesabı misali.

ARKDASLAR BANA GELEN OZEL MSJ I PAYLASMAK ISTEDIM INSANLARIN NE KARAKTERDE OLDUGUNU BILIN ıSTEDıM...

ay kızlar galiba içinizde en iyi dayanan ben olmuşum bugün transfer gününü saymasam 7.günüm ve ben hala banyo yüzü görmedim test gününe kadar yapmamayı düşünüyorum tabi kokmasam yakında burnunuza kötü kokular gelirse şaşmayın benden geliyordurkaydirigubbakcemile3

Sen de iyi dayanmışsın Kardelen kaydirigubbakcemile3

benim listede ağustos görünüyo ama malesef eylüle kaldı :( tabi Allah kısmet ederse.. bu arada merkezimide değiştirdim HŞ Klinikte yaptıracağım. Jakie canım senin doktorun kimdi? inşallah pozitif sonuç alırsın, rabbim gönlüne göre versin

diğer tobiğede yazmıştım yine yazıyorum (boşver sen şu anda sadece bebeğini düşün ve keyfine çıkar başkalarına bakıp o güzel yüreğini hiç boşuna sıkma canım )zemuszemustamamı

Back
X