Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

benim listede ağustos görünüyo ama malesef eylüle kaldı :( tabi Allah kısmet ederse.. bu arada merkezimide değiştirdim HŞ Klinikte yaptıracağım. Jakie canım senin doktorun kimdi? inşallah pozitif sonuç alırsın, rabbim gönlüne göre versin

cümlemizin duaları kabul olur inşallah benim hakan beydi doktorum ilk günden son güne kadar ona muayene oldum çok memnunum opmuda transferimide hakan hoca yaptı dr güvenmek çok önemli ben çok güvendim ilgi alaka güzel olmassa allah korusun yine giderim

Kızlar benim tedavim Eylül e kaldı :kedi:

Maşallah bir sürü hamilemiz var hepsini kutluyorum Allah tamamına erdirsin inşallah..Darısı diğer bekleyen arkadaşlara ve bana olsun...opuyorumnanaktan

Kızlar benim tedavim Eylül e kaldı :kedi:

Maşallah bir sürü hamilemiz var hepsini kutluyorum Allah tamamına erdirsin inşallah..Darısı diğer bekleyen arkadaşlara ve bana olsun...opuyorumnanaktan

Hayırlısı olsun Hana tez zamanda kavuşursun inşallah bebişinezemuszemus
Aminnn diyorum bu duaya darısı başımıza:CüvCüv:

Son düzenleme:
katremelek nealemdesin nasil gidiyor beklemeklaelaelaelaelae

Banyo yapmak çok iyi geldi 5 gün sonra dışarı çıkıp yürüdüm göl kenarında hımmmm müthişti zemuszemus
Bugün 4. gün uyku ve kasıklarımdaki hafif şişlik dışında bişey yok bende:1shok:
Sen ne durumdasın canımmm arkadaşım opuyorumnanaktan

mrb kızlar ben bişi sorcaktım cevaplarsanız çok sevinirim pazar günü yumurtam toplanacak 30 yumurtam oluşmuş dr transferi erteleyebiliriz dedi ohss riski olduğu için pkoluyum ben acaba 30 çok fazlamı bide kaç ay erteler çok canım sıkıldı o an soramadım dra..

merhaba canım benımde tedavım ohss den dolayı ıptal oldu 2 adet donemı gecırdım yumurtalarımı dondurdular dondurulmus embrıyo 2 tane transfer ettıler çok sukur rabbıme tuttu darısı sneın basına canım hıc stres yapma uzulmede

nazcım okudum hamıleymıssın tebrık ederım canım
benımde kanıma gırdın sabredecektım pazara kadar yaptırsammı acaba:D
9. gunum bugun benımde dunde bugun de test yaptım sılık cızgı 1 saat ıcınde cıktı umutlanamıyorum tabıkı bakalım hayırlısı

saol canım tsk ederım bence bekle ınsan stres oluyor cunku 5 dk ıcınde sılık cıktıysa dogru sayılıyor canım ıhsallah hamılesındır

mrb kızlar ben bişi sorcaktım cevaplarsanız çok sevinirim pazar günü yumurtam toplanacak 30 yumurtam oluşmuş dr transferi erteleyebiliriz dedi ohss riski olduğu için pkoluyum ben acaba 30 çok fazlamı bide kaç ay erteler çok canım sıkıldı o an soramadım dra..

canim yumurta sayin cok fazla evet ama kaliteli olmasi onemli bence duruma gore ertelerler 1 ay falan olur bence

nazcım tebrik ederim allahım kucağına almayı nasip etsin tazeleri ile zorken dondurulmuşlarla nasıl olur diye düşünüp durdu sabahtan beri çözülürlermi acaba bozulurmu falan filan..
artık yapacak bişey yok beklicez pazar günü belli olacak ama ben gayet iyiyim hiç bi rahatsızlığım yok ağrım falan yok ohss olduğum veya olacağım ne zaman ortaya çıkarki

Back
X