Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan testı yaptırmaya gıdıyorum arkadaslar bende hakkımızda hayırlıı 10 gun bızımde
hep bu nazın yuzunden sabredecektım gırdın kanıma hatun 8 gunde yaptırdınopuyorumnanaktan
kan testı yaptırmaya gıdıyorum arkadaslar bende hakkımızda hayırlıı 10 gun bızımde
hep bu nazın yuzunden sabredecektım gırdın kanıma hatun 8 gunde yaptırdınopuyorumnanaktan
evet canım 111 cıktı pazartesı tekrar yaptırcam ıhsallah yukselır saol canım
merhaba arkadaşlar dün pc ye girememiştim ama bayağı gelişmeler olmuş..
nazcım çok sevindim canım.. seni çok çok çok tebrik ediyorum..Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah....
satürn kendini hiç üzme ve dinlen canım inşallah rabbim sana bebeğini bağışlar...
sabriyacım sana teşekkür etmezmiyiz.. senin sayfan herkese uğurlu geldi, inşallah banada gelir..seninde güzel haberlerini almayı çok istiyorum sen herkese burda yürekten destek oldun inşallah sninde sevincine ortak olucaz:))
diğer test gününü bekleyen arkadaşlarada bol şans diliyorum..Rabbim hepimizin mucizesini gönderir inşallah şu mübarek günlerde ve cuma gününün yüzü suyu hürmetine..
bende yarın tekrar kontrole gidicem inşallah inşallah transferime karar verecek bir gelişme olur.. Aklıma gelmişken sorayım nazcım rahim kalınlığın kaçla transfere girdin hatırlıyormusun?
aaa canım çok sevindim ya ben yeni girdim ancak okudum inşallah artmaya devam eder.benim de bugün yumurtalarım toplandı.
kıslar ıdrar testı yaptım bu sefer 2cızgı daha koyu cıktı:teytey:
hadi bakalım hayırlı olsun canım.
süüüüpppeeerrrr.....
inşallah bizde görürüz yarabbimmmmm...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:/B]
darısııı tum ısteyenlere olsunnnnn:CüvCüv:
canım kacıncı gun bugun