Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

oyle olmuyormus canımyaa şimdide acaba deger yukselcekmıs kese goruncekmı dıye dusunuyorsun
ALLAHIM HERKESE HAYIRLI SAGLIKLI GEBELIK NASIP ETSIN

kan testı yaptırmaya gıdıyorum arkadaslar bende hakkımızda hayırlıı 10 gun bızımde
hep bu nazın yuzunden sabredecektım gırdın kanıma hatun 8 gunde yaptırdınopuyorumnanaktan

kan testı yaptırmaya gıdıyorum arkadaslar bende hakkımızda hayırlıı 10 gun bızımde
hep bu nazın yuzunden sabredecektım gırdın kanıma hatun 8 gunde yaptırdınopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ıhsallah hayırlı haberlerle gelırsınnnn benımde bugun 10.gunumdelikafadulden

doğru söylüyorsun nazcım.merak bitme.ahh inşallah bizde o merakları yaşarız.bir sonucu görsek.valla ipek doğru söylüyo naz bizi gaza getirdi.ama benim daha 6.gün.bişey yapamam.

ipekcim hadi bi güzel haber de sen ver ben de hepten hevese geleyim ay bi an önce tedavimin başlamasını istiyorum zemuszemus

arkadaşlar doğrusu çok umutlandım. hep güzel haberler geliyor. tedaviyi başarılı şekilde bitirmek. çok güzel olmalı. inşallah bizlerede nasip olur.

merhaba arkadaşlar dün pc ye girememiştim ama bayağı gelişmeler olmuş..
nazcım çok sevindim canım.. seni çok çok çok tebrik ediyorum..Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah....
satürn kendini hiç üzme ve dinlen canım inşallah rabbim sana bebeğini bağışlar...
sabriyacım sana teşekkür etmezmiyiz.. senin sayfan herkese uğurlu geldi, inşallah banada gelir..seninde güzel haberlerini almayı çok istiyorum sen herkese burda yürekten destek oldun inşallah sninde sevincine ortak olucaz:))
diğer test gününü bekleyen arkadaşlarada bol şans diliyorum..Rabbim hepimizin mucizesini gönderir inşallah şu mübarek günlerde ve cuma gününün yüzü suyu hürmetine..
bende yarın tekrar kontrole gidicem inşallah inşallah transferime karar verecek bir gelişme olur.. Aklıma gelmişken sorayım nazcım rahim kalınlığın kaçla transfere girdin hatırlıyormusun?

merhaba canım tsk ederim darısı sana olsun ıhsallahhhh
ben transferden 3 gun once kontrole gıtmıstım 9.9 du sonra bıdaha hıc sormadım canım

Back
X