canım banada eşim oyle dıyordu ama ben o evde yokken yaptım ve sonra suprız yaptım ıhsallah sızde hayırlı haberler alırsınız
inşalllaaahhhh canım..
hamişlerin duasına daha çok ihtiyacımız varr..opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım banada eşim oyle dıyordu ama ben o evde yokken yaptım ve sonra suprız yaptım ıhsallah sızde hayırlı haberler alırsınız
hihiiiii kotu ornek ama tatli ornekk dunyaayi verseler mutlu olmam lafi iste boyle biseymiss dr aramadim
sabriyacım bencede sen hamilesin..inşallah sonucun sağlıklı bir şekilde katlayarak artar.. sen herkese destek oldun inşallah rabbim seninde güzel gönlüne göre verecek..
bu arada benimde transfer günüm belli oldu..CUMARTESİ BENDE TRANSFERE GİDİYORUM KIZLARRRRRRR...:))))) öyle mutluyumki eğer bugün rahim kalınlığında bir gelişme olmamış olsaydı iptal olucaktı transferim ama çok şükürki rahim kalınlığım 9mm olmuş..darısı diğer arkadaşların başına olsun inşallah..
canimm sagolasin ben sizlere dularimi esirgemedim sizlerde oylee ins sendende olumlu haber alacagimmmm rabbim yaninda olsun transferinde cok rahat ol ve ben hep sunu soyledim ya celil etme zelil gonder delil unutma bunu hep oku arkasinda da 7 kere duami ettikten sonra ya vahab
kızlar bugün benim 8.günüm.dün gece rüyamda idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı.sabah o hevesle yaptım test.ikinci çizgi pempe olarak çıktı.öyle ışığa tutarakta değil pembe olarak çıkmış.ilaçlardan mı ki?