Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

İnşallah canım aynı gün sonuçlarımızı alıcaz umarım hayırlısıyla poztif olur hepimiz için:CüvCüv::CüvCüv:zemuszemusopuyorumnanaktan

kızlar.....benimde sonucum pazartesi belli olacak..........o gün aynı anda çarpan 3 kalp ...........yani bizim kalplrimiz........hepimiz için hayırlısı olsun...........hadi beklemeye devam......:1hug:

kızlar.....benimde sonucum pazartesi belli olacak..........o gün aynı anda çarpan 3 kalp ...........yani bizim kalplrimiz........hepimiz için hayırlısı olsun...........hadi beklemeye devam......:1hug:

Ayyy gittikçe daha da heyecanlı oluyor bu bekleyiş delikafadulden
İnşallah üçümüzünde pozitif olur hayırlısıyla
:CüvCüv:
Gel pazartesi geeeeeeeellllll :sm_cool:

ee kizlarr nasilsinizzz keyfinizz nasillll ins pazartesii dualariniza mucizenize kavusursunn banaadaaa duanizi esirgemiyinn cuma test vercemm ins melegim benimledirrr

ee kizlarr nasilsinizzz keyfinizz nasillll ins pazartesii dualariniza mucizenize kavusursunn banaadaaa duanizi esirgemiyinn cuma test vercemm ins melegim benimledirrr

Sen pozitif düşün hep sabriya bu 2 günü dua ederek ve mutlu olduğun şeyleri yaparak geçir lütfeennnn.Dualarımız seninle Şeniz

sabriya merhaba canım....umarım test sonucun yüksek çıkar ve sağlıklı bebişin yaqda bebişlerin tutunmuş olur ...bu arada benimde pazartesi yani 10 ağustos 12. günümdü.test yaptırıdm değerim düşük çıktı.16,49 ...doktorumu aradım cuma günü gel birde alman h. de yaptır bakalım dedi.iğneye ve bantlara devam etmemi söyledi....şimdi dua ederek bekliyorum...üzülmüyorum....içimden bir ses yükseleceğini söylüyor....inşaallah allahın izniyle hepimizin bebişleri tutar.....senin değerin kaç çıkmıştı merak ettim ...

Memorial hastanesinde yaptırdığım tüp bebek denemesi sonucunda hamile kaldım arkadaşlar. Bugün 12. günüm BetaHCG sonucum 149 Çok şükür uzun bir bekleme sonucunda bugün kesin haberi aldım. Allah tamamına erdirir inşallah. Darısı tüm bekleyenlerin başına.

Memorial hastanesinde yaptırdığım tüp bebek denemesi sonucunda hamile kaldım arkadaşlar. Bugün 12. günüm BetaHCG sonucum 149 Çok şükür uzun bir bekleme sonucunda bugün kesin haberi aldım. Allah tamamına erdirir inşallah. Darısı tüm bekleyenlerin başına.

maşallahh..Allah tamamına erdirsin :içelim::içelim::içelim:

Tebrikler çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nas,p etsin inşallah. Eeee şimdi biz bekleyenlere destek olma zamanı iyi dileklerin için sağol Şeniz

evet arkadaslar bugun 1.5 ta transferim var bakalım benım embrıyoların kalıtesı nasıl hayırlısı rabbım hepımıze nasıp eder ınsallah

beni hiç merak etmediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar..:çok üzgünüm:
en son kendimle ilgili yazdığım yazı kimsenin ilgisini çekmedi..
bu hashas dönemlerimizde anlarsınız ki kırıldım inanın..
ben elimden geldiği kadar herkesin yanında olduğumu sanıyorum..
sevgiyle kalın..

Back
X