Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni hiç merak etmediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar..:çok üzgünüm:
en son kendimle ilgili yazdığım yazı kimsenin ilgisini çekmedi..
bu hashas dönemlerimizde anlarsınız ki kırıldım inanın..
ben elimden geldiği kadar herkesin yanında olduğumu sanıyorum..
sevgiyle kalın..
beni hiç merak etmediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar..:çok üzgünüm:
en son kendimle ilgili yazdığım yazı kimsenin ilgisini çekmedi..
bu hashas dönemlerimizde anlarsınız ki kırıldım inanın..
ben elimden geldiği kadar herkesin yanında olduğumu sanıyorum..
sevgiyle kalın..
merhaba canımm iyiyim çok sukur bı sorun yok bebegımı gorunce dahada ıyı olucam ıhsallahh
ıhsallah guzel haberler verırsınız bıze az kalmıs suan yapsan bıle cıkar benım 8.gun cıktı bılıyorsun
doktorum 25 inde cagırdı ama ben bekleyemıcem sanırım cuma gunu donuyorum burdan c.tesı gunu gıdıcem doktora ıhsallah goruruz
pazartesiyi bekleyen arkadaşlar umarım pozitif sonuçlarınızla dönersiniz.inanıyorum.
iki gün önce kahverengi akıntımın geldiğini ve akşam kan tahlili yaptırmak istediğimi yazmıştım..
bunun üzerine iki gündür ne oldu tahlil yaptırdın mı diye yazan hiç kimse olmadı..
sizde anlarsınız ki hashasım ve düşüncelerimi paylaşmak istedim.
böyle işte..
iki gün önce kahverengi akıntımın geldiğini ve akşam kan tahlili yaptırmak istediğimi yazmıştım..
bunun üzerine iki gündür ne oldu tahlil yaptırdın mı diye yazan hiç kimse olmadı..
sizde anlarsınız ki hashasım ve düşüncelerimi paylaşmak istedim.
böyle işte..
katremelek tesekkurler evet transferim oldu 2 tanesı 8 dıgerı 5 hucrelı embrıyo transfer edıldı bakalım hayırlısı test gunun 25 agustos
turkuaz durumun hakkındA bır bılgım yok ama neyse sıkma canını burda herkes bırbırıne destek ve duacı burasıda olmazsa kımseyle paylasılmıyo durumumuz bızı ancak bız en ıyı anlıyoz
Pazartesiyi bekleyen hanımlar bluesu lotus canlarım nasılsınız opuyorumnanaktan