inşallah arkadaşım senin değerinde yükselirde bu birkaç günlük üzüntünü unutuverirsin...........yarın senin kaçıncı günün olacak.......
ins canim yarin 12 ci gunumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah arkadaşım senin değerinde yükselirde bu birkaç günlük üzüntünü unutuverirsin...........yarın senin kaçıncı günün olacak.......
kızlar pazartesi gün transferim oldu.3 embriyo transfer oldu.2 si 7 hücreli,1 i 10 hücreliydi.ne olur dua edin nasıl durum.22 ağustos test günüm.
kızlar pazartesi gün transferim oldu.3 embriyo transfer oldu.2 si 7 hücreli,1 i 10 hücreliydi.ne olur dua edin nasıl durum.22 ağustos test günüm.
zero55 transferin hayırlı olsun canım olacak inşallah
katremelek güzel haberlerini bekliyorum
sabriya endişelenme bebişlerin seninle inşallah
diğer bütün arkadaşlarım sizlere de hem sabır hem güzel sonuçlar diliyorum ben de nasipse yarın istanbula gidiyorum adet olunca da tedavim başlayacak inşallah sonra da hayırlı haberlerle geri döneceğim hepinizi çoooook öpüyorumopuyorumnanaktan
şimdi geldim arladaşlar..
Allah'ıma hamd olsun.. şükürler olsun.. değerim 118.00 olmuş..
iki gün sonra tekrar baktıracağım..
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
sonucu beklerken çoook dua ettim kızlar..
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı, eli ayığı düzgün evlatlar versin.. banada yarabbim.. :Saruboceq:
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı, eli ayığı düzgün evlatlar versin.. banada yarabbim.. :Saruboceq:
amin canim darisi yarinki sonucicin bana ins bebegim benimledirrrrrrrr
sukurler olsun canim cok sevindim
insallah iki gun sonra degerin katlanir rabbim tamamina erdirsin
turkuaz gözün aydın canım.. Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah...
sabriyacım bir kaç gündür pc ye giremiyordum... yazılarını okudum çok üzüldüm canım.. Ama çok acele etmişsin ve kendini çok çok üzzmüşsün canım.. ben öyle hissediyorum ki bebeğin sana sıkı sıkı tutundu inşallah bize o güzel haberi vereceksin.. sen yüreği çok güzel bir insansın.. sayfanda bütün arkadaşların duygularına ortak oldun..acılarını sevinçlerini paylaştın.. inşallah rabbim seninde yüzünü güldürür..
cnm çook sevindim yeminederim.hayırlısıyla kucağına almakta nasip etsin Allah.doğunca doya doya öp kokla inşallahhhhh..
sabrıya ıyı sonucla gelırsın ınssllah dua senınle
turkuaz gozuun aydın allah tamamına erdırsın ınsallah
amin canim bugun test gunum ama sanah bir buruk kalktimbalkona ciktim bos bos balkonda oturdum icimde bir huzun var olmadi diyor bugunde nedensee ama rabbim buyuk verende o alanda oo buna da cok sukur ama rabbim bu mubarek cuma gunu ve uc aylarda benimde yuzumu sevindirsin ama bebegim varsa saglikliysa hayirliysa versinnn dualrinizi esirgemeyin kan vermeye gidiyorum allah rizasi icin bir fatiha istiyorumm kizlarrrrrrrrrrrrr