Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

zero55 transferin hayırlı olsun canım olacak inşallah
katremelek güzel haberlerini bekliyorum
sabriya endişelenme bebişlerin seninle inşallah
diğer bütün arkadaşlarım sizlere de hem sabır hem güzel sonuçlar diliyorum ben de nasipse yarın istanbula gidiyorum adet olunca da tedavim başlayacak inşallah sonra da hayırlı haberlerle geri döneceğim hepinizi çoooook öpüyorumopuyorumnanaktan

Haydi hayırlı olsun arkadaşım en iyi sonuçla döneceğine inanıyorum seni kucaklıyorum KOCAMAN Şeniz

şimdi geldim arladaşlar..
Allah'ıma hamd olsun.. şükürler olsun.. değerim 118.00 olmuş..
iki gün sonra tekrar baktıracağım..
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
sonucu beklerken çoook dua ettim kızlar..
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı, eli ayığı düzgün evlatlar versin.. banada yarabbim.. :Saruboceq:

Çok şükür Turkuaz inşallah kucağına alacaksın bebeğini doya doya koklayacaksın :CüvCüv:

amin canim bugun test gunum ama sanah bir buruk kalktimbalkona ciktim bos bos balkonda oturdum icimde bir huzun var olmadi diyor bugunde nedensee ama rabbim buyuk verende o alanda oo buna da cok sukur ama rabbim bu mubarek cuma gunu ve uc aylarda benimde yuzumu sevindirsin ama bebegim varsa saglikliysa hayirliysa versinnn dualrinizi esirgemeyin kan vermeye gidiyorum allah rizasi icin bir fatiha istiyorumm kizlarrrrrrrrrrrrr

Sabriya inşallah sende yükseldi değerim diye geleceksin buraya dualarımız seninle hadi bekliyoruz acele edin acele edinnnnnn delikafadulden

kızlar benim değerim yüksek çıktı ,inşallah haftaya cumarteside doktora gidip kaçtane var onu görücez ,Rabbim hayırlsıyla kucğımıza almayı nasip eder inşallah:))

kızlar benim değerim yüksek çıktı ,inşallah haftaya cumarteside doktora gidip kaçtane var onu görücez ,Rabbim hayırlsıyla kucğımıza almayı nasip eder inşallah:))

Tebrikler canım inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir hamilelikten sonra tabi opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun kaç çıktı değerin 1000 küsür olmadan kese görülemiyo o yüzden erken değilmi haftaya

şimdi geldim arladaşlar..
Allah'ıma hamd olsun.. şükürler olsun.. değerim 118.00 olmuş..
iki gün sonra tekrar baktıracağım..
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
sonucu beklerken çoook dua ettim kızlar..
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı, eli ayığı düzgün evlatlar versin.. banada yarabbim.. :Saruboceq:

gözün aydın canım.maşallah sana ve bebişine.

kizlar burdayim dua ediyorummm allaha yalvariyorumm ama umidim azaliyorrr neyse amaahayat suprizlerle doludur dimi her neolursa olsunnn pes etmeyecegim taki yavrumu koklayana kadar olmasada canimiz sagolsunn allah olanlarin omrune omur versinnn

kizlar burdayim dua ediyorummm allaha yalvariyorumm ama umidim azaliyorrr neyse amaahayat suprizlerle doludur dimi her neolursa olsunnn pes etmeyecegim taki yavrumu koklayana kadar olmasada canimiz sagolsunn allah olanlarin omrune omur versinnn

Ne zaman çıkıcak sonucum Sabriya dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla pozitif opuyorumnanaktan

mavioje,zeyra,katremelek iyi dilekleriniz için teşekkürler.fazla internette durmuyorum acele acele bakıp çkıyorum sizin ayrıntıları fazlaca okuyamadım.Ama Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel haberler verelim inşallah birbirimize.

Back
X