Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

kızlar saat 2 de ultrasona gidceğim bebeğimin kesesini görmeye.acayip heyecanlıyım ya.umarım görürüm ve herşey yolunddır.dua edin bana.

sağol canım ay inşalah.test günü kadar heyecanlandım.şimdilik herşey yolundakan değrlerim 162 292 603 progestronda150 200 222.umarım yolunda dır.bakalım

sabriya, katremelek beni siz, sizide ben anlayabilirim..
ne zamandır yazamadım. internette bir problem vardı nihayet düzeldi..
Rabbim en yakın zamanda yüzümüzü güldürür..
başka bir şey diyemiyorum.. mafoldumben

canım inşallah rabbim bu mübarek günlerin hayrına en yakın zamnda bebişini sana yollar o yeterki ol desin canım bütün anne olmak isteyen arkadaşlarımın yüzü güler inşallah:Saruboceq:

olmadı arkadaşlar..
daha fazla bebeğim benimle kalamadı..
bunu ikinci yaşayışım.. Allah'ım bir daha yaşatmasın..
Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin..

canım ya allah sabrını artırsın ne desek boş biliyorum ateş herzaman düştüğü yeri yakar
:bbo: dualarımız seninle a.s.

arkadaşlar bugün transferimin 9. günü bende olumlu ya da olumsuz hiçbir belirti yok .göğüşlerimdeki feci ağrıyı saymazsak(adet'e yakında olurdu ama genelde). kanama ya da kasılma bel ağrısı hiçbirşey yok.test günüm pazartesi korkuyorum çok. sizlerde tecrübeli olanlar çok olumlu ya da olumsuz. bu halime ortak olurmusunuz nedir durum sizce.olmadığına mı işaret bu tepkisiz vucudum acaba :( allahım sen utandırma ne olur:(

arkadaşlar benimde transferimin bugün 6.günü bende de kasıklarımda hafif bir ağrı var daha doğrusu bi baskı gibi oturup kalkarken birde karnımda şişlik. çok merak ediyorum acaba bebeklerim tutunmuş mudur. beklemek gerçekten çok zor...

arkadaşlar benimde transferimin bugün 6.günü bende de kasıklarımda hafif bir ağrı var daha doğrusu bi baskı gibi oturup kalkarken birde karnımda şişlik. çok merak ediyorum acaba bebeklerim tutunmuş mudur. beklemek gerçekten çok zor...

ara ara bende de oluyor öyle ince sızlanmalar... ah bilebilsek ne olup bitiyor...:(

Aminnn canım kimbilir belki bu 3 negatif yine aynı zamanda pozitif haberi veririz... OLmaz mı yani opuyorumnanaktan

canım inşallah rabbim bu mübarek günlerin hayrına en yakın zamnda bebişini sana yollar o yeterki ol desin canım bütün anne olmak isteyen arkadaşlarımın yüzü güler inşallah:Saruboceq:

amin canım amin..
elimizden gelen sadece dua etmek.. takdir Allah'tan..
Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallahh..

canım ya allah sabrını artırsın ne desek boş biliyorum ateş herzaman düştüğü yeri yakar
:bbo: dualarımız seninle a.s.

sağol canım..
inşallah senin güzel haberlerini alırız canım..
belirtileri takmamaya çalış herkesin farklı oluyor..
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhhhh..

Aminnn canım kimbilir belki bu 3 negatif yine aynı zamanda pozitif haberi veririz... OLmaz mı yani opuyorumnanaktan

inşallah canım.. Allah söyletmiş olsun..
siz ne durumdasınız??
ben dün doktorumla konuştum.. bu ayı pas geçiyoruz. önümüzdeki reglimle birlikte dondurulmuşlarla devam edeceğiz yola.. ama ikinci düşüğü yaşadığım için bunuda tedavinin devamı olarak görmemi istedi. yani kendimi çok kaptırmamalıyım.. eğer bir düşük daha yaşarsam genetik testler falan bakılacakmış.. ayrıca psikoloğa gitmemi önerdi. bakalım gitmeyi düşünmüyo değilim. sonuçta destek almanın yararı var. bakalım....
Rabbim hepimize hayırlıını versin inşallah..
Mevlam aratmasın inşallah.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım.. Allah söyletmiş olsun..
siz ne durumdasınız??
ben dün doktorumla konuştum.. bu ayı pas geçiyoruz. önümüzdeki reglimle birlikte dondurulmuşlarla devam edeceğiz yola.. ama ikinci düşüğü yaşadığım için bunuda tedavinin devamı olarak görmemi istedi. yani kendimi çok kaptırmamalıyım.. eğer bir düşük daha yaşarsam genetik testler falan bakılacakmış.. ayrıca psikoloğa gitmemi önerdi. bakalım gitmeyi düşünmüyo değilim. sonuçta destek almanın yararı var. bakalım....
Rabbim hepimize hayırlıını versin inşallah..
Mevlam aratmasın inşallah.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Benim daha içimdeki tutunmayan bebeklerim dışarı çıkmadılar adet olmayı bekliyorum... Dondurulmuşlarla olmuştu transerfim.... En baştan başlıcaz bu defa.... :sinifsinif:

eyyyyyyy rahman ve rahim olan rabbim sana el actik yalvardik dualar ettik rabbim sen acilan bu elleri mubarek ayda geri cevirme verende sensin alanda rabbim kucaklarimi bos gonullerimiziyakma yarabbim benimgibi evlat hasreti ceken tum kardeslerimin dulari ve muratlarini kabul eyle amin) icimden geldi kizlarrrrrr allah ins kabul eyler

Back
X