Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

canım benim.. ne desem koskoca bir booooooşşş..
Rabbim en kısa zamanda kolaylıkla bu süreci atlatmanı nasip etsin..
bizi bizden başka kimse daha iyi anlayamaz..
benimde daha yeni yeni psikolojim düzelmeye başladı..
biz elimizden geleni yapıyoruz.. takdir Allah'tan..
Mevlam bu güzel günlerin hürmetine hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım rabbim bu mübarek günlerde dayanma gücü versin bitanem herşeyde bir hayır vardır herşeyin bir vakti zamnı var rabbim san mucizeni en kısa zamnda yaşatır inşallah bitanem üzülme desemde üzüleceksin canım konu bebek olunca çok iyi anlıyorum bende çok olumsuzluklar yaşadım ama zamnı gelince herşey oluyo ben inanıyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz yeterki ol desin bitanem:Saruboceq:

turkuaz nolur affet beni cnm.geçmiş iletileri okumadan yazdım bu soruyu.lütfen çok özürdilerim.çok üzüldüm cnm.ama diğerinde kıucağına alıcaksın inş.....

arkadaşlar bugün tarnsferimin 9.günü çok heyecanlı ve meraklıyım acaba nasıl sonuç alacağım beklemek gerçekten çok zor....

arkadaşlar bugün tarnsferimin 9.günü çok heyecanlı ve meraklıyım acaba nasıl sonuç alacağım beklemek gerçekten çok zor....

selam canım inşallah güzel haberler alırda burada bizlerle paylaşırsın sen tüp bebekmi yaptırdın? nerde yaptırdın ?memnunmuusn peki dr un kim?kaç para verdin nolur yardım et bende yaptırmak istiyoum ama çok para istiyorlar

canım sAkın üzülme hayırlısı olsun.bak ben 2 defa normal yollarla hamile kaldım ve biyokimyasal düşük yaşadım.sonra tüpler tıkalı dediler tüp bebek deniyoruz. normal hamileliklerde bile düşük ihtimali var rabbimden hayırlısı...ama ben şunu biliyorum ve inanıyorumki biz çok güçlü olmalıyız. iğneler mahvetti beni jele dönecekken buradaki yazıları okudum iğneler daha etkili diye herkes katlanıyorsa bende katlanıcam...burda kimse yalnız değil bunu bilmeni isterim

turkuaz nolur affet beni cnm.geçmiş iletileri okumadan yazdım bu soruyu.lütfen çok özürdilerim.çok üzüldüm cnm.ama diğerinde kıucağına alıcaksın inş.....

önemli değil canım. insanın bu süreçte o kadar çok içini acıtan şeyler oluyor ki sen bilmeden yazmışsın ne olmuş arkadaşım.. bizleri anlayamayan o kadar çok kişi varki etrafta.. neyse onlara rağmen toparlamaya çalışıyorum.. iyi ki herkesle paylaşmamışım tedavimi.. o zaman daha zor atlatırdım herhalde.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin..

selam canım inşallah güzel haberler alırda burada bizlerle paylaşırsın sen tüp bebekmi yaptırdın? nerde yaptırdın ?memnunmuusn peki dr un kim?kaç para verdin nolur yardım et bende yaptırmak istiyoum ama çok para istiyorlar

canım ben smyrna da yaptırdım dr. funda hanım.benimki yaklaşık 45 günlük bir tedaviydi. bize ilaçlarımla beraber 4.500-5.000 civarına maloldu. merkez güzel takibini sıkı yapıyorlar.benim ilk denemem olduğu için acemiydim. o yüzden nasıl geçtiğini bile tam anlayamadım. şu gün iğneler,sonra yumurta toplama sonra transfer derken bugün 10.günümdeyim ve çok sabırsızım sonucumu bi an önce öğrenmek için umarım bir daha gerek kalmadan güzel haberlerle beraber bebeğime kavuşurum. allah tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip eder inşallah.

kızlar sonucum 6.21 çıktı.. testi cuma günü tekrarlamamı istedi doktorum..sınırda çıkmış değerim..
yani gebelik ne var nede yok denebilir gibi bir durum.. bu değeri görüp artan varmı kızlar..

kızlar sonucum 6.21 çıktı.. testi cuma günü tekrarlamamı istedi doktorum..sınırda çıkmış değerim..
yani gebelik ne var nede yok denebilir gibi bir durum.. bu değeri görüp artan varmı kızlar..

canim benim ins degerin yukselirrrrrrrrrrrrinss diyorum su mubarek gunlerde rabbim yaninda olsun

merhabalar benim test günümde dündü ve bugün sonucu aldık.12. gün değerim 747 şoku daha yeni atlatıp yazmaya karar verdim blast 3 tane embriyo konmuştu.Değer biraz yüksek çoğul olabilir galiba şimdiden çok güzel bir duygu umarım bütün isteyen uğraşan herkese bu nasip olur.

Teşekkür ederim umarım sağlıklı bir şekilde devam ederler.Seni devamlı takip etmiştim seninde hayırlı olsun.

Back
X