Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

:teytey:
merhabalar benim test günümde dündü ve bugün sonucu aldık.12. gün değerim 747 şoku daha yeni atlatıp yazmaya karar verdim blast 3 tane embriyo konmuştu.Değer biraz yüksek çoğul olabilir galiba şimdiden çok güzel bir duygu umarım bütün isteyen uğraşan herkese bu nasip olur.

canim cok tebrikler degerin harikaaaa cok iyi cogul gozukuruyor ve 3 de tuttu galiba hayirlisi olan saglikli olsunlarrr rabbim devamini erdirsin dualarinizi esirgemeyinn:teytey::teytey:

merhaba arkadaşlar çok şükür keseyide gördüm bir taneydi beslenme keseside vardı yarında inşallah kalp atışını duymaya gideceğim........................... burda pozitiflere sevindiğim kadar negatiflerede üzülüyorum inşallah yüce rabbim isteyen herkese bir gün annelik duygusunu tattırır

merhaba nazcım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor........................... mide bulatıları başladımı ..............................bide kalp atışını duymaya gittinmi birbirimize yakınızda ................................. inşallah bende yarın duymaya gideceğim çok sabırsızım yarını iple çekiyorum

merhaba canım bas agrısı ve mıgde bulantım var sureklı
kalp atısını gordum ama duyamadım canım doktorum kalbı atıyor dedı cok sukur
ıhsallah sende duyarsın

merhabalar benim test günümde dündü ve bugün sonucu aldık.12. gün değerim 747 şoku daha yeni atlatıp yazmaya karar verdim blast 3 tane embriyo konmuştu.Değer biraz yüksek çoğul olabilir galiba şimdiden çok güzel bir duygu umarım bütün isteyen uğraşan herkese bu nasip olur.

hayırlı olsun canım gelsin ikizler üçüzler rabbim tamamına erdirsin inşallah canım :Saruboceq::nazar:

Herkese teşekkür ediyorum.Negatifle sonuçlananlara da Alllah sabır versin.Pozitiflere de hayırlı olsun.Ben tedavimi umut tüp bebekte oldum.2. tedavimdi.ılkini bir üniversite hastanesinde yapmıştım.Bende yumurta rezervi azlığı vardı..Yeterince yumurta elde edememiştik ilk tedavide.Ama umut tüp bebekte femara protokolü ile 8 tane kaliteli embriyo elde ettik ve 3 tane blast embriyo transfer edildi.Benimle beraber tedavi gören ve 3 tane kisti olan bir arkadaşta hamiş kaldı.

hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun darısı bizlerin başına inşallah negatif sonuç alanlarda inşallah kendiliğinden hamile kalırsınız inşallah benimde test günüm 5 eylül inşallah bende güzel haberler veririm

mrb kızlar ben malesef eli boş döndüm istanbuldansenağlama ne umutlarla gitmiştim bir ay doğum kontrol kullan gel demişti dr kullandım ama etki etmemeiş bi yumurtam fazla büyümüz hepsi aynı düzeyde gelişsin diye doğum kontrol veriyorlarmış benim yumoşuma etki etmemiş öyle olunca dr bu yumurtya başımıza iş açar erken çatlayabilir dedi biz de risk almak istemedik ve tedavimiz yarım kaldı::çok üzgünüm:dün döndüm evime bugünde sizlere haber verebiliyorum şimdi tekrar adet beklemek durumundayım böylece 2 ayım daha ümit bile olmadan geçmiş olacak kızlar bana da dua edin önümüzdeki ay tekrar gidicez umarım bu sefer tedavim yarım kalmaz inanın bu da büyük bi hayalkırıklığı oldu anca kendime geldim bu ay değil önümüzdeki ay bebişime ya da bebişlerime kavuşucam inşallah of of aylar geçiyor böyle bekleyerek

kızlar Allahıma şükürler olsun hamileyim degerim 11 günde 282 çok güzel bir duygu Allahım herkese nasip etsin inşallah

Back
X