- Konu Sahibi sevimli_sb
-
Gule gule kullan canım avangard modelleri bir türlü sevemedım guzel nir model secmişsin.
Evet beyaz ve güzel model güle güle kullan bende country tarz bakıyorum bulamıyorum sanırım bende böyle bişey alabılırım fiyatı ne kadar ....
Yanlış anlamayın sizi kırmak istemem ama avangard modeller benim de hiç beğenmediğim modellerdi, yani farklı bir tarzım olmasa şuan, ilk hedefim modern, beyaz, sade mobilyalar almak olurdu, dolayısıyla aldığınız yatak odasını çok beğendim güle güle kullanın.
Kızlarr hayalim hep avangard yatak odasıydı ben bunu hep yapıyorum kararlarımı seçimlerimi satın alma esnasında değiştiriyorum...
aylardır avangard takım bakıyordum mobilyacılarla görüştüm özel yaptırma kararı aldım fakat Doğtaş'a girince... saçmalıyorum benim tarzım bu değil dedim ve bu yatak odasını aldım :) nişanlım aylardır söyleyemiyormuş meğer... mobilyaları aldıktan sonra "hala inanamıyorum çok şükür o beğendiğin odaların hiç biri hoşuma gitmiyordu hayallerini bozmamak adına hep sustum ama bugün bu seçiminle beni çok mutlu ettin" dedi bide "Allah'ım bu kıza ne olduysa çok iyi oldu ohh beee" dediUmarım sizde beğenirsiniz aynayı duvara monte olarak aldım şeklide yuvarlar olacak bide İkea'dan boy aynası almayı düşünüyorum malum dolapta yok...
aynısını ben de yaşıyorum. sözlendikten sonra hep avangarde mob. baktım ama düğün yaklaşıp iş ciddileşince gözüme güzel gelmediler şimdi hep modern bakıyorum benim nişanlım da beni üzmemek için onları beğenmediğini söylemiyomuş yatak odan çok güzel güle güle kullan canım
Kızlarr hayalim hep avangard yatak odasıydı ben bunu hep yapıyorum kararlarımı seçimlerimi satın alma esnasında değiştiriyorum...
aylardır avangard takım bakıyordum mobilyacılarla görüştüm özel yaptırma kararı aldım fakat Doğtaş'a girince... saçmalıyorum benim tarzım bu değil dedim ve bu yatak odasını aldım :) nişanlım aylardır söyleyemiyormuş meğer... mobilyaları aldıktan sonra "hala inanamıyorum çok şükür o beğendiğin odaların hiç biri hoşuma gitmiyordu hayallerini bozmamak adına hep sustum ama bugün bu seçiminle beni çok mutlu ettin" dedi bide "Allah'ım bu kıza ne olduysa çok iyi oldu ohh beee" dediUmarım sizde beğenirsiniz aynayı duvara monte olarak aldım şeklide yuvarlar olacak bide İkea'dan boy aynası almayı düşünüyorum malum dolapta yok...
Avangart modeller çok pahalı ve belli bi zaman sonra insanı sıkacak bi izlenim yaratıyor bende :18: Ama gerçekten doğru bi karar almışsınız çok güzel güle güle kullanın inşallah
Evet şimdi evimi görmeye gelen herkes iyiki de almamışsın diyor... Aminnnİnşallah Rabbim olmayan herkese daha daha güzellerini versin :109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?